Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Edessa Ağladım. Emek ve araştırmaları için Orçun'a teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bu gerçek diildi galiba ya şeyde çalıyolardı bu "merabaa cüceyim bennn" i çaldıkları radyo programında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben gerçek diye biliyorum. Radyoda çaldığı doğru da reklamlarda çalıyordu ve epey eski bi cingıl yamulmuyorsam. TRT FM diyesim var hatta. Zaten TRT FM reklam bantlarını az bişey karıştırsak ne cevherler var orda. felaket komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 eheh baya içten bi parça olmuş. ama ahtapot giyim ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 gercek bu ya .. az yemedim edessa kebaptan emek'te kalirken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sezyum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahtopot giyim yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar