Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir pati yardımcı olabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar. Bu sene üniversiteye başlıyorum. Bugün açılmış bulunmakta Akdeniz Ünivresitesi. Ama ben dersin saat kaçta başladığını bilmiyorum, siteyi kurcaladım baya birşey bulamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Nereden bakıcam filan?
Mesaj tarihi:
Hayırlı olsun üniversiten Fırat :)

Abi ilk hafta özellikle yeni gelenleri pek zorlamazlar zaten. En azından bizde devam filan alınmıyordu.

Okul sitesinde kendi sayfana bak öncelikle, orada ders programının yazması lazım.

O da olmadı, öğrenci işlerine git kendi bölümüne ait. Bir nüshasını istersen programının muhtemelen vereceklerdir.
Mesaj tarihi:
bizim okulda öğrenci işleri kısmına giriyordun. orda derslerle ilgil bilgi vardı, tıkladığında dersin hangi gün olduğu yazıyordu hocaları yazıyordu vs.
Mesaj tarihi:
bende 2-3gün kıvrandım ders programı nerde ne yapcam saa kaçda gitcem falan öğrenci işlerine gittim bana öğrenci no ve bir şifre verdiler siteye gir burdan ders programını yap dediler girdim siteye bende ikinci öğrenimim dersler öyle olduki sabah 11de gidip akşam 5de çıkcam cumada boş sevdim ben bu üniversite olayını adasfas
Mesaj tarihi:
okulda birini tutcan "abi mat nerde ya" dicen, tipine azıcık aşina olduğun bi adama. ilk gün diye bişey olmaz. istediğin pişklinliği yap. üni ortamında baban olsa hatırlamazsın unutulur gider zaten. hatta kıza sor, evet evet kıza sor
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Hoşgeldin Antalya ya :).

Abi ben zaten Antalyalıyım sdf

PassivE_KesH said:
geleyimmi yardıma bende ögrenirim bişiler :P

22 sinde açılacak ne güzel ya bizimki.

Yarın gidebilirim gene, ama Çallıya gidiyorum Sosyal Bilimlere.
Öm ile iletişim sağlayabiliriz?
  • Yeni Oluştur...