Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Merhaba arkadaşlar. Bu sene üniversiteye başlıyorum. Bugün açılmış bulunmakta Akdeniz Ünivresitesi. Ama ben dersin saat kaçta başladığını bilmiyorum, siteyi kurcaladım baya birşey bulamadım anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Nereden bakıcam filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 okula gidip öğrenci işleriyle konuş internette yazmıyorsa. ben üni.nin ilk senesi ilk derse geç kalmıştım azar işitmiştim hocadan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya cok da sorun olmaz =) cal kapiyi gir iceri sen daha 1.sinifsin azar isitsen nolur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hayırlı olsun üniversiten Fırat :) Abi ilk hafta özellikle yeni gelenleri pek zorlamazlar zaten. En azından bizde devam filan alınmıyordu. Okul sitesinde kendi sayfana bak öncelikle, orada ders programının yazması lazım. O da olmadı, öğrenci işlerine git kendi bölümüne ait. Bir nüshasını istersen programının muhtemelen vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi sitede yazıyordurda ben bulamadım işte nereye bakmam gerekiyor biliyor musun sen? http://www.akdeniz.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oha lan çok heyecanlı. Abi şimdi ben ikinci öğretimim, yani tamam gidiyim dalayımda içeri kaçta gidicem ne yapıcam hiç birşey bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bizim okulda öğrenci işleri kısmına giriyordun. orda derslerle ilgil bilgi vardı, tıkladığında dersin hangi gün olduğu yazıyordu hocaları yazıyordu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fıraat akademik birimlere gir. hangi fakülteyse seç. açılan sayfada öğrenci işlerine gir. orda haftalık ders programı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Abi olmadı git danışmanına sor yardımcı olsun sana, işi ne. Hem ilk gün ne dersi lam, çayır çimen sizin oralar yat dinle mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sağolun dört bir yandan yardım alıyorum patilerden. 2-3 dakkaya çözücem sanırım sorunu mu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 iyi dersler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arkadaşlar yardımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür edederim. Çıkıyorum on dakikaya evden. Akşam ilk günümü, izlenimlerimi filan paylaşırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İyi dersler sana, ilk gün kızlarla arkadaş olmayı unutma; erkekleri zaten bulursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hayatımda bu kadar heveslı okula gıden derse gırmek ısteyen azımlı bırını gormemıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 üni ftw yeni insanlar oyş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 off gerildim okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Okula gittim baya kalablık bir grup duvarda asılı ders programlarına bakmak için sıra olmuşturmuştu. Aynen geri döndüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 geleyimmi yardıma bende ögrenirim bişiler :P 22 sinde açılacak ne güzel ya bizimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende 2-3gün kıvrandım ders programı nerde ne yapcam saa kaçda gitcem falan öğrenci işlerine gittim bana öğrenci no ve bir şifre verdiler siteye gir burdan ders programını yap dediler girdim siteye bende ikinci öğrenimim dersler öyle olduki sabah 11de gidip akşam 5de çıkcam cumada boş sevdim ben bu üniversite olayını adasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 okulda birini tutcan "abi mat nerde ya" dicen, tipine azıcık aşina olduğun bi adama. ilk gün diye bişey olmaz. istediğin pişklinliği yap. üni ortamında baban olsa hatırlamazsın unutulur gider zaten. hatta kıza sor, evet evet kıza sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hoşgeldin Antalya ya :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Akhlaur said: Hoşgeldin Antalya ya :). Abi ben zaten Antalyalıyım sdf PassivE_KesH said: geleyimmi yardıma bende ögrenirim bişiler :P 22 sinde açılacak ne güzel ya bizimki. Yarın gidebilirim gene, ama Çallıya gidiyorum Sosyal Bilimlere. Öm ile iletişim sağlayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar