Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 staja giderken millet saçımı kestim falan diyor da kural mı var düzgün görünümlü gelin diye ? ne bilim bankalarda falan var da staja giderken niye kesicem ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ne stajı nereye gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok daha gitmiyorum da merak ettim. 20 günlük staj için saçımı kesemem valla, düşüncesi bile ürpertici : var mı sahiden okul kuralları misali saç 10 cm olacak sakalsız babyface geleceksinz türünden bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 babam taide çalışıyor staja çocuklar geliyor diyor uzun saçlı sakallı felan diye anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 walla bizim staj yerler şortla kapriyle geliyor. nerde çalıştığın önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hmm siemens / renault desem ? gerçi tek bir şube yok da ne bileyim çoğu firmanın ortak bir politikası olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 devlet dairelerinde değilse sorun yok. özel yer orası, karışmak yada karışmamak onların elinde. Ama banka olsun, devlet dairelerinde olsun giyimine kadar karışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yerine göre değişir. herkesin çok ciddi giyindiği bi yerde stajerlere laf etmeyebilirler ama böyle geliceksen gelmede diyebilirler. çünkü stajer geçici olarak elemanı oluyo oranın kendi elemanından ne istiyosa ister muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 trt de sakal kestiriyorlardı kameramanlıkta ben kurguda yaptım bölüm şefiyle kahve iciyorduk degisiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senin saçlar gidicek olm kaçışın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 saç değil de sakal çoğu yerde istenmez zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar