Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okul :8:((8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lise bittikden sonra 2yıl gezdim askerlik yoklaması gelince dedim daha erken askerlik için gititm 2yıllığa kayıt yaptırdım 16da üniversitede açılıyo ne kadar zor geliyo banada 2yıl gezdikden sonra okul falan
Mesaj tarihi:
devamsızlık kullanma bence de. şahsen bizzat 1. elden denenmiş ve görülmüştür. devamsızlık kullanmak veli-öğrenci-öğretmen üçgenini baltalıyor. hemde öss arifesi herkes uçup gidio sap gibi okulda kalıosun. kötü bi durum

pardon 11 e geçmişsin öss ye 1 kala :P o sap gibi kalan ben ve adını vermek istemediğim bi arkadaşım (!) nerdesin lan arka çık bana

asdf
Mesaj tarihi:
ben yanlışlıkla kullandım yarım gün ya pfff. hoca gelmiyo gibiydi kaçtık. sonra bi aradım ki gelmiş =( neyse dedim sonra bigün herkes kaçarken ben kaçmam eşitlenir =P
Mesaj tarihi:
bence lise güzelmiş ya. ekose etek falan sdfsdfs

şaka bir yana yeni mezunum lan bugün bi garip oldum. hakkatten değerini bilmek lazımmış. muhtemelen şimdi üniyi de görünce kesinlikle lise çok iyiymiş dicem. üzülmeyin okullar açıldı diye sevinin neşeyle dolun.

warhammer kurbanıyım da saçmalıyorum biraz :)
Mesaj tarihi:
abi dokuzları gördünmü bugün ya? abimler geziyodu bütün 9ları dalga geçercesine, of şaka gibilerdi lan test çözen 8 kişi saydım lan! girdim bi sınıfa herkes oturuyo, "KALKIN YÖRÜYÜN GİDİN LAN ASOSYALMİSİNİZ!" dedim çıktım

capsla dedim hem

edit: ne çok lan demişim =/ 9lara sinirimdendir neyse =P
Mesaj tarihi:
ben uzun saçla gittim okula.
9ların yanından geçerken "aaa uzun saçlı çocuk.uzun saç yasak diilmiş.saç saç saç saç" diye sesler duydum.
yarın da öyle gidicem.
öğleden sonra da saçlarım gidicek.
mutsuz olcam.hayata küsücem.ama yine de gidicem okula!1!
fsd
Mesaj tarihi:
türk apaçisini bu kadar net yansıtan başka bi şarkı+klip kombinasyonu olamaz ahah şaka gibi

buarada 9lara okulun en gırgır hocalarını tehlikeli, en tehlikeli hocalarını gırgır diye tanıtsak nası bi olay meydana gelir acaba =P
  • Yeni Oluştur...