FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ilk günden kaytarasım var agalar.geçmez bu yıl böyle. öss var bide önümde kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 devamsızlık ısıne cok yarıcak bosa harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 6ekime kadar yolum var benim daha mutluyum huzurluyum deliler gibi tetris oynamaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ^^ aynen. garip bi duygu şimdi mezunlar olarak gidicez. öss varsa hakkatten devamsızlık yapma, dersleri dinle.(büyüyüp tavsiye vermek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senko said: 6ekime kadar yolum var benim daha mutluyum huzurluyum deliler gibi tetris oynamaktayım aynen bende tetris modundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 okul demek trafik demek. bugünden kalabalıktı otobüsler.. üzüldüm halime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 devamsızlıkları 2. döneme saklayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 öss var işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ararsın lan okul günlerini lise sonda devamsızlığım 0.5 gündü sırf arkadaslarımla olmak için giderdim ararsın o üniformayı bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 lise bittikden sonra 2yıl gezdim askerlik yoklaması gelince dedim daha erken askerlik için gititm 2yıllığa kayıt yaptırdım 16da üniversitede açılıyo ne kadar zor geliyo banada 2yıl gezdikden sonra okul falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İlk gün okula gidilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senko said: 6ekime kadar yolum var benim daha mutluyum huzurluyum deliler gibi tetris oynamaktayım doğu akdeniz mi nerde okuyon sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kitap dağıttılar asdf yabancı dil okuyorum biyoloji dersimiz var. 10. sınıfta da vardı ortalamam 15ti. kalcam sınıfta asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hatta ver geçeyim okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oh ne güzel kitaplarıda beleş daıtıyolar... 50 küsür milyona bi mat kitabı aldım okul için bildiğim içim acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oh ne güzel kitapları beleş veriyolar 50 küsür milyona bi mat kitabı aldım... bildiğin içim acıdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 devamsızlık kullanma bence de. şahsen bizzat 1. elden denenmiş ve görülmüştür. devamsızlık kullanmak veli-öğrenci-öğretmen üçgenini baltalıyor. hemde öss arifesi herkes uçup gidio sap gibi okulda kalıosun. kötü bi durum pardon 11 e geçmişsin öss ye 1 kala :P o sap gibi kalan ben ve adını vermek istemediğim bi arkadaşım (!) nerdesin lan arka çık bana asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben yanlışlıkla kullandım yarım gün ya pfff. hoca gelmiyo gibiydi kaçtık. sonra bi aradım ki gelmiş =( neyse dedim sonra bigün herkes kaçarken ben kaçmam eşitlenir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gaza geldim devamsızlık yapmaycam safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Drall said: hoca gelmiyo gibiydi kaçtık. sonra bi aradım ki gelmiş =( en az 3 4 günüm şu sebebe gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bence lise güzelmiş ya. ekose etek falan sdfsdfs şaka bir yana yeni mezunum lan bugün bi garip oldum. hakkatten değerini bilmek lazımmış. muhtemelen şimdi üniyi de görünce kesinlikle lise çok iyiymiş dicem. üzülmeyin okullar açıldı diye sevinin neşeyle dolun. warhammer kurbanıyım da saçmalıyorum biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi dokuzları gördünmü bugün ya? abimler geziyodu bütün 9ları dalga geçercesine, of şaka gibilerdi lan test çözen 8 kişi saydım lan! girdim bi sınıfa herkes oturuyo, "KALKIN YÖRÜYÜN GİDİN LAN ASOSYALMİSİNİZ!" dedim çıktım capsla dedim hem edit: ne çok lan demişim =/ 9lara sinirimdendir neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=fdHqoHFPNmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben uzun saçla gittim okula. 9ların yanından geçerken "aaa uzun saçlı çocuk.uzun saç yasak diilmiş.saç saç saç saç" diye sesler duydum. yarın da öyle gidicem. öğleden sonra da saçlarım gidicek. mutsuz olcam.hayata küsücem.ama yine de gidicem okula!1! fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 türk apaçisini bu kadar net yansıtan başka bi şarkı+klip kombinasyonu olamaz ahah şaka gibi buarada 9lara okulun en gırgır hocalarını tehlikeli, en tehlikeli hocalarını gırgır diye tanıtsak nası bi olay meydana gelir acaba =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar