BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Nickelback-Hero I am so high, I can hear heaven I am so high, I can hear heaven Whoa, but heaven...no, heaven don't hear me And they say That a hero could save us I'm not gonna stand here and wait I'll hold onto the wings of the eagles Watch as we all fly away Someone told me Love would all save us But, how can that be Look what love gave us A world full of killing And blood spilling That world never came And they say That a hero could save us I'm not gonna stand here and wait I'll hold onto the wings of the eagles Watch as we all fly away Now that the world isn't ending It's love that I'm sending to you It isn't the love of a hero And that's why I fear it won't do And they say That a hero could save us I'm not gonna stand here and wait I'll hold onto the wings of the eagles Watch as we all fly away And they're watching us They're watching us As we all fly away[hline][i]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Blur - Song 2 Jamiroquai - Corner of the Earth - Deeper Underground - Virtual Insanity System Of A Down - Chop Suey Prodigy - Firestarter Prodigy - Poison (I got a poison I got a remedy) Thalia - Amor a la mexicana (benzinlik versiyonunu bulursan bana da gönder) Sertab Erener - Yeni Sertab Erener with Voice Male - Zor Kadın Bryan Adams - Everything I Do (filme de, şarkıya da, Kevin'e de taparım) Grup Destan - Aşk böyledir Grup 7 - Korkmirem (bulamıyorum bulan varsa sölesin) Aslı - Ölüm kapımı çalmasa da Aslı - Keşfi Alem (al aradığım başka biri) Özlem Tekin - Dağları Deldim (yok yok hiç bir yerde yok) Şebnem Ferah - Bugün Demir Demirkan - Göçmen Kurban - Yalan Metallica - Unforgiven 2 Metallica - One[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 höst Katatonia - Chrome[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 bone sadece klip olacvak ve teker teker yaz...[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2002 bunların hepsi klip numberone tvde izledim kral tvde izledim mtvde izledim felan filan[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Lake of Tears - Lady Rosenred klip mi ? o da ne :)[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Moos - Au nom de la rose[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Steve Miller Band - Serenade güzel şarkı herkesin mp3 listesinde bulunmalı[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2002 Eminem - Stan ah ah böle klipler çok az gelir dünyaya :)[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Papa Roach-Between angels and insects[hline][b]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2002 said: jankis, 15 Eylül 2002 11:06 tarihinde demiş ki: Korn - Daddy gördüğüm en anlamlı şarkılardan biri oops pardon dinlediğim :)[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirimhö ? nası yani ? yoksa 2 tane mi korn - daddy var ayrıca bunun klibi yok :) benim istediğim şarkı tabiiki en baba klibe sahip olan şarkı KoRn - Freak On A Leash[hline]This state is elevating, as the hurt turns into hating Anticipating all the fucked up feelings again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2002 Red Hot Chili Peppers - Otherside daha güzel klip isterseniz By The Way de olabilir, otherside'ın klibi bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Andrew W.K.-We want fun (gizli up)cok super klıp jackass lı felan hastasıyım ayrıca arcane korn un korn albumunde daddy diye bi sarkısı var bide ıssues da hey daddy diye bi parcaları var.[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ben klibi yok demişim rica ediyorum herhangi bir ortamda bana korn öğretme patlayabilirim..[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 said: arcane, 17 Eylül 2002 23:30 tarihinde demiş ki: hö ? nası yani ? yoksa 2 tane mi korn - daddy var ayrıca bunun klibi yok bunun uzerıne deme ıhtıyacı duydum cumlen pek acık olmamıs ya da ben anlama ozurluyum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 evanescence-bring me to life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 üstünden nerdeyse yıl geçmiş ne demek istediğimi hatırlamıyorum okuyunca anlayamadımda.. ancak bilinmelidir ki bilgi eksikliğinden değildir, olamaz da. başka birşey demeye çalışmışım[hline]Until the philosophy which holds one race,superior and another inferior,until the color of a man's skin is no more significant than the colour of his eyes,until the basic human rights are equally guaranteed to all without regard to race there will be a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 benımde zaten suphe ettığımden değıl cumle de bı sacmalık olduğundan dedım baktım daha oncekı sayfalara korn-daddy le ilgili baska bi mesaj yok dedim de kendı kendıme nasıl bılmez arkeyn dıye :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ehe vizyon bölümüne daha yakışırdı ama neyse... Pink Floyd-The Wall[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 gözleri yaşarır "canım televizyonum seni çok özlemişim" Kylie Minogue-Co(u)me in to my world[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ben var bu olaylardan hiç bir şey anlamamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 ne ola bu tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2003 Dream Theater - A Change of Seasons (Live) arada simpsons solosu filan atiolar :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 oba... Babacum bayağı bir zamöan olmuşi bea ;) Cranberries-Zombie savaşa karşı iyi gider ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalke Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2003 said: -Mandrake-, 10 Eylül 2002 11:09 tarihinde demiş ki: Nezzzz Nezzzz :) Mandrake Sen Müzik Zevkinle Değil Başka Zevklerine Yönelik İsteklerde Bulunuyor Gibisin :-P[hline]Coldox Clan Dead Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar