Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kilo almam lazım

ucunbiri

Öne çıkan mesajlar

şimdi bununla ilgili bir konu açıldı mı bakmadım hem zaten kişiye özel diyetler olması sebebiyle açıyorum bu konuyu :)

neyse olaya gireyim

yaş 21
boy 178
kilo 55-60 arası gidip gelir

yani zayıfım 1 gram yağ yok kaslı sayılırım cılız bi görünümüm yok yani ve düenli yemek yerim ama öğünleri ne şekilde değiştirirsem değiştireyim kilo alamıyorum anne-babam da kilolu insanlar değiller yani bir 65 falan olabilsem iyi olur ama sanırım farklı şeyler denemem lazım ne önerirsiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 87 kilodan 65e dustum son 8-9 ayda, kilo alma calısmalarına baslıyorum. Verebilecegim tavsiyeler; ogun sayısını arttır, protein agırlıklı yiyecekler tercih et, düzenli spor yap. Spor olarak kosma ama, body falan olabilir hatta sadece kilo almak istiyorsan, en iyisi body olur kesinlikle. Sırf kilo alım diye abur cubura abanırsan, zayıf ama gobekli bir adam olursun, son derece kotu birsey B)-
Sosyal ağlarda paylaş

Aegean said:
oha abi şakamısın? ikinci bi makinist filan mı çekmeye kalktın?55-60 ne ya? ben 176 yım şu anki halimden bütün yağı çekip alsan gene 70 kilo ediyorum. kusura bakma baya şok oldum ama cidden kilo alman lazım bence bi diyetisyenle görüş :S

kimisi ince yapılı olur ama. hani derler ya "senin kemiklerin kalın aabi" , o hesap, senin vücut sert doku ve kas oranın daha fazla demekki
Sosyal ağlarda paylaş

ucunbiri said:
yani dediğim gibi cılızdan ziyade atletik bi vücudum ama yanlara doğru doldurmam lazım :)

bu bahsettiğiniz tozların vücuda bir zararı olmaz değil mi kilo alalım diye sağlığımızdan olmayalım

görmesek inancaz atletikmiş asudhauds caps koy herkes görsün asdkışgasdja

ha bide kas yağdan daha ağırdır ;)
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAHAHAHAHA aynısını yazmaya girdim ya atletik erkek :D

Önce bir spor salonuna yazıl vücut geliştirme ile birlikte gainerlı protein tozu kullanıp beslenmene dikkat edeceksin mert.

Ben ramazandan sonra yeni bir spor salonuna başlicam beraber takılırız ortağım :)

edik: o tozların vücuduna bir zararı olmaz(protein tozundan bahsediyorum) tamamen doğal.

Evet 3 kilo yağ bir futbol topu 3 kilo kas ise yumruk büyüklügündedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben zamanında spor yaparken kullandım bilmemne pro vita- protein gibi abuk bir adı vardı. Eczaneden aldığım için güvenilir bişey almanyadan geliyor. Gerçi ona rağmen hiç 68kg yi geçemedim. Ki boy 183 kilo 65 falan.
Sık öğün ve iyi bir beslenme çizelgesi izlersende faydasını görürsün ama üni için başka şehirde olunca pek takip etmiyorsun o çizelgeyi :P
Sosyal ağlarda paylaş

annem almış gnc nin kilo aldırıcı tozunu. 1850 kalori mi ne.

750ml süte karıştırıp içiyosun günde. ben gerçi 500 yapıyorm max. 750 yi icemem:D

ama işe yarıyo. daha 3 gündür kullanıyorum ama simdiden 2 kilo filan aldım.

belki benim kilo alacagım vardı bilemiyorum ama aldım yani

/holey
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...