ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 şimdi bununla ilgili bir konu açıldı mı bakmadım hem zaten kişiye özel diyetler olması sebebiyle açıyorum bu konuyu :) neyse olaya gireyim yaş 21 boy 178 kilo 55-60 arası gidip gelir yani zayıfım 1 gram yağ yok kaslı sayılırım cılız bi görünümüm yok yani ve düenli yemek yerim ama öğünleri ne şekilde değiştirirsem değiştireyim kilo alamıyorum anne-babam da kilolu insanlar değiller yani bir 65 falan olabilsem iyi olur ama sanırım farklı şeyler denemem lazım ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gıdanı sıvı olarak tüketirsen açlık hissi kolay bastırılmaz, sende daha çok yer daha çok kilo alırsın. Bu bodycilerin kas gelişimi için protein tozu var ya. Onun bi de karbonhidrat oranı yüksek olanları var kilo aldırmak için. Öyle birşeyler kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben de 87 kilodan 65e dustum son 8-9 ayda, kilo alma calısmalarına baslıyorum. Verebilecegim tavsiyeler; ogun sayısını arttır, protein agırlıklı yiyecekler tercih et, düzenli spor yap. Spor olarak kosma ama, body falan olabilir hatta sadece kilo almak istiyorsan, en iyisi body olur kesinlikle. Sırf kilo alım diye abur cubura abanırsan, zayıf ama gobekli bir adam olursun, son derece kotu birsey B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 pekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha abi şakamısın? ikinci bi makinist filan mı çekmeye kalktın?55-60 ne ya? ben 176 yım şu anki halimden bütün yağı çekip alsan gene 70 kilo ediyorum. kusura bakma baya şok oldum ama cidden kilo alman lazım bence bi diyetisyenle görüş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aynı şekildeyim adamla.. stress ile deli gibi kilo verdim.. çöp gibi kaldım. 178/58 :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aegean said: oha abi şakamısın? ikinci bi makinist filan mı çekmeye kalktın?55-60 ne ya? ben 176 yım şu anki halimden bütün yağı çekip alsan gene 70 kilo ediyorum. kusura bakma baya şok oldum ama cidden kilo alman lazım bence bi diyetisyenle görüş :S kimisi ince yapılı olur ama. hani derler ya "senin kemiklerin kalın aabi" , o hesap, senin vücut sert doku ve kas oranın daha fazla demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ekto-mezomorf yapıda demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yani dediğim gibi cılızdan ziyade atletik bi vücudum ama yanlara doğru doldurmam lazım :) bu bahsettiğiniz tozların vücuda bir zararı olmaz değil mi kilo alalım diye sağlığımızdan olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 olmaz bişey onlardan.tabi sahteleri oluyor bazen dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ucunbiri said: yani dediğim gibi cılızdan ziyade atletik bi vücudum ama yanlara doğru doldurmam lazım :) bu bahsettiğiniz tozların vücuda bir zararı olmaz değil mi kilo alalım diye sağlığımızdan olmayalım görmesek inancaz atletikmiş asudhauds caps koy herkes görsün asdkışgasdja ha bide kas yağdan daha ağırdır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 HAHAHAHAHAHA aynısını yazmaya girdim ya atletik erkek :D Önce bir spor salonuna yazıl vücut geliştirme ile birlikte gainerlı protein tozu kullanıp beslenmene dikkat edeceksin mert. Ben ramazandan sonra yeni bir spor salonuna başlicam beraber takılırız ortağım :) edik: o tozların vücuduna bir zararı olmaz(protein tozundan bahsediyorum) tamamen doğal. Evet 3 kilo yağ bir futbol topu 3 kilo kas ise yumruk büyüklügündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ekmek yemedikçe alamıyorsunuz kilo ben çözdüm olayı. pilav ve makarna ile ekmek yiyin. win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi resim mi koyayım illa ahaha karnım falan sırf kastır benim bacaklarımda çöp gibi durmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ayrıca ikinizi birden aynı anda döverim ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben zamanında spor yaparken kullandım bilmemne pro vita- protein gibi abuk bir adı vardı. Eczaneden aldığım için güvenilir bişey almanyadan geliyor. Gerçi ona rağmen hiç 68kg yi geçemedim. Ki boy 183 kilo 65 falan. Sık öğün ve iyi bir beslenme çizelgesi izlersende faydasını görürsün ama üni için başka şehirde olunca pek takip etmiyorsun o çizelgeyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 annem almış gnc nin kilo aldırıcı tozunu. 1850 kalori mi ne. 750ml süte karıştırıp içiyosun günde. ben gerçi 500 yapıyorm max. 750 yi icemem:D ama işe yarıyo. daha 3 gündür kullanıyorum ama simdiden 2 kilo filan aldım. belki benim kilo alacagım vardı bilemiyorum ama aldım yani /holey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 e sağlıklı değil ama o aldığın kilo? yağ olarak alıyosun onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 beni görsen hiç öle demezdin =) bir de badiye başlıcam gene gidiyordum zaten bırakmıştım gene başlıcam. azcık yağ olsa da fena olmazdı hani o derece:D kilo almış halim 59.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 boyun kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 1.80 civarı. 1.82 fln sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 barbu said: 1.80 civarı. 1.82 fln sanırım hastasın sen en az 70 ol madem sporda yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar