fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekşi tadında başlık açtım yaşasın. böyle mesajları okuduğum zaman eğleniyorum, gülesim geliyor. bu kadar içmemek lazım diyorum bazen, ama ben de yaptım =)
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi de sabahki gibi forumun ebesi ile oynuyolar. eğlenceli oluyo. :D
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kuşlar falan böyle güzel şey hayat
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayat ne tuhaf vapurlar filan
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hayat hakkaten tuhaf. Ahmet çakar diye biri var.
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 extra bonus kazanıyo işte negüzel engüzeli alala aynen devam..
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader benden çok yaşayacan fahri mod onlar :D
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader said: hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar hastaneye git o zmn daha fazla içme sen bıdık
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İçip paticiğe konu açmak ne ya? Bilgisayar başında içecek kadar keş misiniz? Evde içerken bari bilgisayar başında durmayın la
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 e adam yalnızsa evde napıcak sandalyede oturup duvaramı bakıcak en azından bilgisayar başında içiyo eğleniyo alala B)-
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 alla alla hepimizin sosyal hayatı çok iyi seviyede olmayabilir yani nedir.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dışarda içer eve gelir dur bi msne greyim patiye gireyim falan der. yalnız başına içki içmek saçmadır bence
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Revenqe said: fastreloader said: hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar hastaneye git o zmn daha fazla içme sen bıdık kamışa su yürüdü mü? bıdıkmış
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahah yine kıbrıs 12 puanı yunanistana vercek.
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tek başına içmek nası bi saçmalık ya. o zaman; tek başına sıçmak saçmalık bence diyeyim. oldu mu, olmaz. nooffenceeğleniyoz
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MrMarvelous said: İçip paticiğe konu açmak ne ya? Bilgisayar başında içecek kadar keş misiniz? Evde içerken bari bilgisayar başında durmayın la ahah +1500000
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fede said: tek başına içmek nası bi saçmalık ya. o zaman; tek başına sıçmak saçmalık bence diyeyim. oldu mu, olmaz. nooffenceeğleniyoz içki dediğin -tıpkı nargile gibi- ortam, muhabbet olursa güzeldir. hele bir de yanında sevdiğin insanlar varsa çok güzel olur. bok dediğin yalnız sıçılır. yanında en sevdiğin insanlar bile olsa beraber sıçılmaz. ben saçmalık demedim, bence saçma dedim. @mrmarvelous +1 o yüzden (adını doğru yazmış olayım nolur çünkü editlemeye üşenicem)
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya abi ben de biliyorum yalnız tadı çıkmadığını. alkolik değil, çok alkol de almam da mesela arada bi 2 bira çakarım pcnin karşısında. ha tabi bu olay, içip patiye salak başlıklar açtırmıyo, o yüzden farklı bi olay
Öne çıkan mesajlar