fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekşi tadında başlık açtım yaşasın. böyle mesajları okuduğum zaman eğleniyorum, gülesim geliyor. bu kadar içmemek lazım diyorum bazen, ama ben de yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi de sabahki gibi forumun ebesi ile oynuyolar. eğlenceli oluyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kuşlar falan böyle güzel şey hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hayat ne tuhaf vapurlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hayat hakkaten tuhaf. Ahmet çakar diye biri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ramazan'da tövbe tövbe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 extra bonus kazanıyo işte negüzel engüzeli alala aynen devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader benden çok yaşayacan fahri mod onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fastreloader said: hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar hastaneye git o zmn daha fazla içme sen bıdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İçip paticiğe konu açmak ne ya? Bilgisayar başında içecek kadar keş misiniz? Evde içerken bari bilgisayar başında durmayın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 e adam yalnızsa evde napıcak sandalyede oturup duvaramı bakıcak en azından bilgisayar başında içiyo eğleniyo alala B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 alla alla hepimizin sosyal hayatı çok iyi seviyede olmayabilir yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dışarda içer eve gelir dur bi msne greyim patiye gireyim falan der. yalnız başına içki içmek saçmadır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 gezdim tozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Revenqe said: fastreloader said: hastayım bu tiplere. garbage yazarak alim olacaklar hastaneye git o zmn daha fazla içme sen bıdık kamışa su yürüdü mü? bıdıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahah yine kıbrıs 12 puanı yunanistana vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tek başına içmek nası bi saçmalık ya. o zaman; tek başına sıçmak saçmalık bence diyeyim. oldu mu, olmaz. nooffenceeğleniyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 @MrMarvelous:+1000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MrMarvelous said: İçip paticiğe konu açmak ne ya? Bilgisayar başında içecek kadar keş misiniz? Evde içerken bari bilgisayar başında durmayın la ahah +1500000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 fede said: tek başına içmek nası bi saçmalık ya. o zaman; tek başına sıçmak saçmalık bence diyeyim. oldu mu, olmaz. nooffenceeğleniyoz içki dediğin -tıpkı nargile gibi- ortam, muhabbet olursa güzeldir. hele bir de yanında sevdiğin insanlar varsa çok güzel olur. bok dediğin yalnız sıçılır. yanında en sevdiğin insanlar bile olsa beraber sıçılmaz. ben saçmalık demedim, bence saçma dedim. @mrmarvelous +1 o yüzden (adını doğru yazmış olayım nolur çünkü editlemeye üşenicem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya abi ben de biliyorum yalnız tadı çıkmadığını. alkolik değil, çok alkol de almam da mesela arada bi 2 bira çakarım pcnin karşısında. ha tabi bu olay, içip patiye salak başlıklar açtırmıyo, o yüzden farklı bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar