Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 level 6 sorc level 4 magus Şu an çok bug var ama bugların %95 i kozmetik animasyonlar felan yani. Saldırılmayan moblar var evet bir tek onu gördüm ciddi bug olarak zaten ve düzeltilmesi zor bişey wow da bile olduğunu düşünürsek. Rvr çok eğlenceli yeni server olduğu için çok hareketli 50 60 kişilik savaşlar felan. CB de olmayan böyle bi beraberlik hissi var rastgele zerg değil de biraz stratejik oynamaya başlamış insanlar. Level 4 olduğum için dengeler hakkındaki görüşlerimi kendime saklıyorum. Onun dışında ui baya temiz(gcd de bir gecikme sorunu var hala fakat) kullanışlı. Bu kadar.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ekmek gıcıksın... onu bulamaynlarda var
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 witch elf oynayan arkadaşlar varsa biraz bilgilendirir mi ? verdiği damage nasıl? oyuna nasıl katkı sağlıyor? özellikleri nasıl? wowdaki roguea benziyormu? tşk.
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 DPS i iyi we nin. Rogue a benziyor kısmen evet.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Meydan savasında etkisiz diyorlar WE için arada yatıyormuş ne oldugunu anlamadan :)
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mele bu oyunda zor degilmi? sonucda siz demistiniz cb izneniminizde.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 walla ben hepsini denedim şuan witch hunter oynurum order tarafından adam görüntrüsü çok karizma :D şapka falan hoşumada gitti açıkcası
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Squig Herder ve Shaman denedim. İkisi de gayet güzel. Herder WoW'daki hunter gibi. Peti yolluyorsun sonra vurmaya başlıyorsun. Shaman'ın dmg ı da heal ı da gayet iyi. Oyundaki favori classlar arasında olmasına şaşmamalı. Greenskin başlangıç bölgesi başarılı gayet. Dizaynı, grafikleri çok güzel. Oyunda hala bug var bir miktar. Bazı moblar buglı olabiliyor. Ya da bir skill kullandığınızda karakteriniz o şekilde kalabiliyor. Ama bunlar ufak problemler. 2-3 saatlik kısa bir oyunun sonucundaki izlenimim gayet pozitif. Alınız, oynayınız, oynatınız.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya wardbden baktımda, witch elflerin stealthi bi garip. stelth oldugun süre boyunca actiondan yiyor. tek stealth bu mu witch elflerin yoksa var mı başka ?
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 wow 4. senesinde, war ilk günlerinde, wow vs war desek ne dersiniz? Wow'un ilk günlerine nazaran bi kıyas olur mu? Daha beta naptın demeden, wow un ilk betasıyla kıyaslayın o zaman :P. Aoc gibi yüksek sistem isteyip patlatıyor mu, orta sistemde de rahat mı? GM'ler aoc gibi 10 yaşında ve bilgisiz mı, wow gibi 20 üstü ve bilgili mi? War yeni bir oyun ve farklı mı sizce yoksa wow war un taklidi olmasına rağmen onu geçiyor mu? Ortamlar, çizimler nasıl alır götürür mü, iç içe geçen saçma grafiklerden mi oluşuyor? Son olarak aoc video ile tavlamıştı batırdı, war videolar da aynen çok iyi derecede, sizce batırır mı?
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 soruya yama yapmak istiyorum : 4 gb ram (2.8 i gözüküyor) , 2 ghz coreduo ve 256mb x1700 ile ne derece oynanır ? aoc'ta 2. haftada mı ne bir fix yapmışlardı, o zamanlar normal alanlarda 30 fps falan oluyordu lowda, öncesinde 10 falan. kıyaslarsak buna göre, adam gibi bir bilgisayar mı alayım yoksa oynanır mı ?
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 zlaneth gusel sormusun, evet bende bu konularda yoruma acım. ilk defa bi oyunu pre order etmedım beklıyorum. aoctakı kırıklıktan sonra. o yuzden ozellıkle wowla kıyaslamanızda bence fayda var dıger oyunlarda konsept farklı bundakı olaya nası yaklasıyosunuz merak edıyorum sımdıden mercı. sonucta wow exp. da cok cekıcı su an bı kısım bızım gıbı playerlara o yuzden oyunla ılgılı yorumlarınızı beklıyoruz. tabı eger gıremedımforumu 200 sayfa olmazsa
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Süper izlenim Azmo, bir de açıklasan, nedir kötü olan yanları?
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şahsen potansiyel gördüm oyunu. Eğlenceli olacağı konusunda hala aynı fikirdeyim. Grafik optimize ilk öncelikleri olmalı...
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Azmodai said: Oyun COK kotu. azmo accık paylassan bızımle hakkaten cok sevınrım. buradkı ınsanların yorumları bızım gıbı arka planda bekleyenlerı harekete gecırecek. o yuzden tum fıkırler cok degerlı bızler ıcın. helekı yavas yavas oyunu fınal halını gorecek olan sızlerden olması bu yorumların bızı sekıllendırecektır.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Azmodai said: Oyun COK kotu. Oynamadı ki Azmo :)
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 hımmm o zaman super yorummus. saolsun.
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Çok basit bir yorum ana sayfasına gidin oradaki news kısmına bakın. Yazıların başlıklarına bakın sürekli özür dilediklerini görün bu birinci tüyo olsun. Sonrasında da oynayan arkadaşlardan bugları öğrenin ki sitelerin çoğunda bugları millet sıralaya sıralaya bitiremiyor :) Sonrasında hala yeterli görmüyorsanız açıp deneyin (Bunun için yaklaşık 325235 saat ayırın). Sonrasında format c:
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yaklaşık 36 saattir devam eden şu open beta kayıt fiyaskosundan sonra oyunu denemeye bile pek niyetim kalmadı açıkçası. Önümüzdeki 10 gün içinde hasbelkader siteyi çalışır hale getirmeyi başarabilirlerse, open beta da hala devam ediyorsa, ona bakarım ama kutusunu alıp denemeye pek niyetim yok yani. Zaten milletten okuduklarım da AoC'dan bi gıdım daha iyi olduğu, onun dışında yine bug kaynadığı. WotLK gelsin bari artık.
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Her MMO buglı release olur. Hele hele bir de komplike ise... Bugsız mmo çıkmadı çıkmayacak. Her MMO oyununun ilk 1 yılı server crashlerle geçecek... Hep böyle oldu, bilmeyen "yeni oyuncu" kitlesine tekrar hatırlatılır. Şu WoW'un 10 milyon adamı MMO dünyasına sokması hiç iyi olmadı :D
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 [Edit - banane ya, kim kendini ne istiyorsa o sansin :p]
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Adam biliyo bu işi. Bende o kadar saçma şeyler sordum, utanıyorum.
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 MMO releaseleri buglı mı oluyor ciddisin di mi bunda. Abi oyunda bug olur sıkıntı olur grafik kartları çöker falan olur filan olur ama bunların hepsi için özel ekipler oluşturulur ve çözümler aranır close beta bunun için vardır open betaya çıktığı zaman insanların 36 saat oyuna girememesi bile denemeyi bıraktım, fiyaskodur. AoC ye o kadar laf ettiğimiz zaman bile en azından iki olay olmuştu crash ve basit buglar ama hiç bir zaman serverlar siteler down olmamıştı insanlar bu kadar acı çekmemişti. kaç yıl önce SWG oynadığımızda da buglar vardı hemde o oyunda o dönemin serverları vardı o kadar eleştridik SOE yi böyle bir şey olmuş muydu US de oynadık EU da da oynayanlar var bu sıkıntılar yaşandı mı? Bırakın lütfen korumayın dürüst olun oynayın yine oyunu kimsenin bir şey dediği yok ama at gözlüğü ile bakmayın gerçekçi bakın
Öne çıkan mesajlar