Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 balon said: ben yazıcamı yazdım sana iyi eğlenceler . ... benim niyetimi de kendi çapında sorgula , çok da tın . Böyle at gözlüklü, kulaklarını tıkamış, cahil olduğunu bile bilmeyen adamlara laf anlatmaya çalışmayın boş yere arkadaşlar ya :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beyler sikayet edildiniz!!?!1 (bknz: Ayrica sikayet edildin)
zarekd Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 south park'ın scientology ile alakalı bölümünün son iki 3 dksını filan izleyin. we will sue you.
balon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Baggio said: balon said: ben yazıcamı yazdım sana iyi eğlenceler . ... benim niyetimi de kendi çapında sorgula , çok da tın . Böyle at gözlüklü, kulaklarını tıkamış, cahil olduğunu bile bilmeyen adamlara laf anlatmaya çalışmayın boş yere arkadaşlar ya :) at gözlüklü,cahil de sensin. @Rahan : ne doğru sana göre , nasıl çete bağlantıları doğru,ergenekonun sana göre. yüzde yüz doğru demişsin neye doğru dediğin belli değil konuşuyorsun.
balon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 LathspeLL said: Beyler sikayet edildiniz!!?!1 (bknz: Ayrica sikayet edildin) hayır şu sitede,neye hizmet ettiği belli olmayan , laf atmaktan başka niteliği olmayan , böyle hayatı falan ayar olmuş arkadaşlara çok samimi bir dileğim var , aydın doğan medyası malum sıkıntıda , geçin abicim magazin bölümüne , herkes sizi izler zevkle bu magazinvari düşüncenizle . ne lafını anlatmaya çalışıyorsun ? dava sürecinde aha belgeler , şemdinli'de patlayan bombalar , devir -teslim töreninde korgenaral işçi partisi genel başkan yardımcısının ödül verme şeyleri , ot ve silah ticaretinden içeri alınan adamlar ,en önemlisi hükümeti ve sistemle oynama çalışmaları. e belgelendi işte bunlar ,neye katılıosun sen neye katılmıosun? katılma sen hala,bundan yargılanan adamlar bırakılmadı .o paşalar hala içeride , diğerleri salındı gitti . hadi onları da geçtim , yargılanan albayların kaytarılması , trabzon'da papaz öldürdüler onların bağlantıları , özel tim başkanları .. ergenekon'un tamamen yalan olduna nasıl inanıyorsun neye göre inanıyorsun , ne kadar saftrik , gözü dönmüş bir düşünce tarzı ,körü körüne ve bile bile lades. derdiniz savcıyla diyelim, o adam hakkında bile soruşturma açılmış . daha ne hükümetin işidir bu mantıkları , terörist adamı aranızda hanginiz savunuyor ? Veli küçük'ü falan mı savunuyorsun rahan , sana göre ne doğru ? o zaman onu açıkça söyle .kimisi yalanmış da kimisi gerçekmiş de . hangisi doğru , hangisi yanlış onu tartışalım o zaman . tutup da burda vatan hainlerinin savunuculuğunu yapmayın , pkk neyse o da o benim için .
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 uzaylilar, kara cuppeliler ve iskenceci fatih urek de var
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 balon said: ben yazıcamı yazdım sana iyi eğlenceler . jadelithin falan dedikleri ve dava sürecinde de yeterince belge ve kanıta ulaşabilirsin.atarak konuşmuyoruz. ... ben karşılık o alıntıladğın şeyi yazmadım .karşılık olarak , bu iddiasını ispatlamak iddiayı atana düşer bana değil.gitsin mahkemeye başvursun dedim. üstüne de kapak olsun diye , niyetini de gayet iyi bildiğim için sizin gibileri üstüne de onu dedim .benim niyetimi de kendi çapında sorgula , çok da tın . Benim de demek istediğim aynen buydu, zaten bu örneği o yüzden verdim, yoksa terörist filan olduğunuzu düşünmüyorum, heralde gözünüzden kaçmış, orada farazi bir örnek verdiğimi belirtmişim. İşçi Partili olmama gelince, İşçi Partisinin legal bir parti olduğunu iddia eden(ki öyle, seçimlere giriyor) herkes bu parti mensubu mudur? Ben sol görüşte bir insan değilim, açık market ekonomisini(liberal kapitalizmi) savunuyorum ve heralde en son oy vereceğim parti İşçi Partisi'dir. Ha konuya dönecek olursak, PKK'nın toz alışverişini, silah ihtiyacını Ergenekon'un karşıladığını iddia etmişsiniz, bir de ödül töreninde ödül veren bir korgeneralin İşçi Partisi mensubu olduğunu söylemişsiniz(üstelik bunun neden suç olduğunu, partideki birkaç kişi suç işleyince neden herkesin suç işlemiş sayılacağını da açıklamadan). Ben de diyorum ki, kanıtlarınız nerede? Siz resmen kendi dediğiniz şeyi yapmıyor ve iddia ettiğiniz kişilerin bunu kanıtlamasını bekliyorsunuz. PKK'ya Ergenekon hangi belgelerde silah sağlamış, uyuşturucu satmış? O korgeneralin İşçi Partisi üyesi olduğunu nereden biliyorsunuz? Üstüne üstlük bildiğiniz gibi daha generaller hakkında iddianame bile çıkmadı, yargılanma başlamadı, ben bunun bir terör örgütü olduğunu "biliyorum" demek için biraz erken değil mi? Ben eminim ki Veli Küçük ve diğerleri çok ciddi suçlar işlemişlerdir(hatta çok büyük olasılıkla bir örgüt, çetede kurmuşlardır). Ama Ergenekon davasında sanki suçlu insanların yanında suçsuzlar da davaya eklemlendiriliyormuş gibi geliyor. Bu konudaki argümanlarınız nedir?
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 balon said: yüzde yüz doğru demişsin neye doğru dediğin belli değil konuşuyorsun. bende bir sorun yok hoca senin algı zayıf. vazcaydım ben. :)-D
Öne çıkan mesajlar