nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Kursa kayıtlar için son gün yarın. Kurs yarın başlıyo. Ama kursa katılım hakkım olduğu zaten Cuma gecesi belli oldu. Haftasonu da kayıt alınmıyor. Hem şimdi güzel geleneğimizi devam ettiremeyip lise açılışına gidemiyeceğim, hem de sabahın köründe elimde bavulla "ben geldiim" diyeceğim okulda. Ulan senede o kadar para veriyoruz kayıt dediğin 2 elemana bakar, koy para ihtiyacı olan 2 öğrenci alsın kaydımı. Sinir ettiler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi kafaya takma ya başlarım kursuna boşuna kendini sıkma da sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 türkiyede yaşıyosan bunlara alışmak lazım geçende tvde görmüştüm kapalı okulu tercih kitapçığına koymuşlar 50-60 tane öğrenci tercih yapmış kazandık diye okula kayıta geliyolar ve okul kapalı :Dgüzel ülkemden manzaralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Oha adama bak daha okula başlamadan şikayet topicleri açmaya başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 asinanyavuz said: Oha adama bak daha okula başlamadan şikayet topicleri açmaya başladı :) ehehe üniversite olayını çözer zamanla. çünkü kimse neyi nasıl yapacağını söykemeyecek ve gerekenleri sadece kendisi takip edip sonuçlandırması gerekecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 asinanyavuz said: Oha adama bak daha okula başlamadan şikayet topicleri açmaya başladı :) Adam daha okula başlamadan pre-ns kursuna giderek hata yapmış oldu zaten ben diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar