oreily Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Twisty said: ben beklerken http://www.miniclip.com/games/raft-wars/en/ bunu oynuyorum :D onlar balon adammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 _Gandalf_ said: Arnis said: Sürekli spam yaparsan keyi aktif etmek icin mail daha cabuk gelebilir. ne lan bu emme basma tulumbasımı Malesef öyle. Bana dün 7 saat falan gelmedi key, burada "tekrar denedim 5 dkda oldu" şeklinde haberler çoğalınca ben de 2-3 kere daha denedim, gerçekten 5-10 dakika içinde oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 spam layın da ben arka arkaya 10 tane spamladım bana neden gelmedi 7 si sabah 9: 00 dan beri hayatım biseylere spamlamakla gecdi dalgamı geciyorsunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Beyler Ankara'da olupta Patch'li Client'i çekebilecek varmı bana ? :D Account herşey hazır ama benim elimdeki Client'in üstüne patch yapmıyor Error veriyor sürekli... Çekebilecek varsa lütfen özel mesaj atsın ben her türlü gelir alırım yer,mekan vs.. önemli değil arabayla gelirim... Teşekkür Ederim şimdiden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Account hazır dediğin nedir? "Confirmed" diye mail gelir gelmez giremiyorsun oyuna, yine 1-2 saat beklemen lazım acc serverda aktif olana kadar. Belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 onu kaldırdık dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ucunbiri said: betaya girdim bir şekilde pre order boxla bile giremeyen arkadaşlarım oldu bunlar bir nebze headstart yalan olursa basarım GOA yı az once 5 tane tab acdım firefox da ard arda 10 sn arayla bidaha godnerdim ondan once 4 ondan oncede 3 defa daha yollamısdım 2 saat icinde ob pre order box sahibiyim ne b0k yiyim ben deli çıkacam oynamak istiyorum acık ve net bisekilde simdi oynamak istiyorum varmı otesi simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 betanin 3. gunu, EA store hala key gondermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi orda doğum tarihi soruo ea sotre bn ada gelmemişti bn orayı sallamıştım meğer 13 yaşından küçüklere yollamıomuş keyi snora supporttan düselttim tarihi 2dk. içinde yolladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 offf bende alamadım hala key ayar oldum. 2 tane pre order var 1 tane free key var 2 tane acc. var ama hala register edemiyorum. ben böyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 jonywayt said: offf bende alamadım hala key ayar oldum. 2 tane pre order var 1 tane free key var 2 tane acc. var ama hala register edemiyorum. ben böyle işin sn böğle iişin anladık biz onu :D:D:D +12312312729147912847291847289147 de ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi elimizde ob keyi olupta bizi ob ye almamaları gibi bi ihtimal warmı mesela hani 5 kişi alcaktık aldık geri kalanları alamıyoruz gibi bişi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 işine geliyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 biraz açabilirmisn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Registration tekrar ne zaman açılack haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şifremi değiştirebileceğim bir yer var mı? oyuna başlamama kararı aldım, çok sarcak hayatımı karartmak istemiyorum. şifremi değiştirebilirsem open beta acc'sini veririm birinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben talibimde öyle şifre değişme söz konusu değil şu an için. eğer mail şifrenin aynısı gibi birşey yaptıysan mail şifreni değiştirip verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Deacon said: şifremi değiştirebileceğim bir yer var mı? oyuna başlamama kararı aldım, çok sarcak hayatımı karartmak istemiyorum. şifremi değiştirebilirsem open beta acc'sini veririm birinize. şifre degişmiyor benyarım gun ugrasmıstım olmadı. ama vermek ıstersen alabılırım :D register edebildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya server sirasi bekliyorum, loading yazan kitap sayfasi cikiyor, bes saniye sonra karakter secmeye geri donuyor? var mi bu sorunu yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 arkadaşlar acc'mi kime verceğim belli, önce davrandı kazandı. zaten 4-5 gün sürcek bişi o yüzden mailin şifreyi değiştirip vericem sanırım arkadaşa. kaçırmasın bu olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 acc sifresini degişemezsin. ben eski accumun şifresini unutmustum yeni sifre yaratmaya çalıştım nafile. haberin ola. 12413254 validate isindende öggg geldi 3 gundur ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 şu an hiç bir şekilde değiştirilemiyor olması lazım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dün koydukları haberde, yarına kadar kapalı olacak registeration dediler... halen acılmadı pff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yapavakları işin ben sıkıldım ya. oynamayan varsa versın 30 dk 1 saat takılayım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 wtb beta account plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar