bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 warmı yeni mail gelen??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreily Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben beta keyimi o 20 mılyonluk paketlerden almıştım. ama son gelen mail cdkeyin yanlış olduğu yönünde. böyle bi sorun yaşayan varmı ? nalet olsun bi oynayamıyacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 En üstteki kodu girmen lazım ve belki hatalı giriyorsundur hemen yılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aa nere gidosun hemen bak pazar saat 9 dan beri bn burdayım yıla devam :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Absolut said: En üstteki kodu girmen lazım ve belki hatalı giriyorsundur hemen yılma. daha ne hemen 3 gün azmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 offfffffff baydım yeter yaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yaaaaaaaaaaaaaaaaaawwww hala gelmio key onaylandi maili gelmedi yaaaaaaaaaaaw cok sıklıkdım bu isten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 satlik calisan account ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ::D yapcak bişey yok tek yapabiliceğimiz goa ya olan sevgimizi içimizden bol bol tekrarlamak :D:D mail de gelmio zatn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 draedan said: satlik calisan account ^^ ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bozkurtt said: draedan said: satlik calisan account ^^ ayıp ayip x2 :P almıyorum kardesım ıste tek basına oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sevabına account paylaşacak olan ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 jonywayt said: bozkurtt said: draedan said: satlik calisan account ^^ ayıp ayip x2 :P almıyorum kardesım ıste tek basına oyna :P ''böğlece bütün potansiyel müşteriler kaçar we bozkurtt düşük bi fiata kapar accontu'' :D:D:D:D şaka tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zinxen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 sorunun goa'dan oldugunu pekistireyim. us ob hakkinda aciklama warcry'dan ob key aldim. (bu arada fileplanet nekadar founder's club uyesi olsamda "You must be located in North America, Australia or New Zealand in order to qualify for entry into the Warhammer Online beta" diyerek key vermedi bana proxy falan'da kar etmedi:) fileplanet'ten dosyayi indirirken. key'i register ettim. oyun inince id/pass yazip direk oyuna girdim:) simdi orda sabah, server side maintenance var. patch geliyor. bende pati halkina us side hakkinda bilgi vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi yok ben pes ediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 anarica özgürlük ülkesi betada önüne gelene free key dağıtırsan şaftıda dağıtırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 keyimiz geldi ohh girdik atkive ettik oynuoruz die bile sevinemıoruz.Server beni dısarı attı nedensiz sekilde ve tekrar girerken sırada 65 kişi var bekle dio hay allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet ben düsmeden sen düstün oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bu herifler acc işleri ile uğraşmaktan oyunun eksik olan şeylerinide dımamlıyamıcaklar. FAIL AKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sımdıde 157 mb lık patch cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tabii ki önüne gelene free key dağıtacak. "key" olması bile saçma. open beta bu, haddinden fazla insan olacak ki stress test yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beyler US'e cevirdim clienti US betakey aldım :) www.warcry.net midir nedir ordan US'e giriom patch basladi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Oyundada kımseyı bulamıyorum Worlds edge ... severında=( Sımdıde patch var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hadi iyi oyunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Giovanni said: beyler US'e cevirdim clienti US betakey aldım :) www.warcry.net midir nedir ordan US'e giriom patch basladi :D nasıl yapıyoruz? ayrıntı ver! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar