Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mom olur 303 yerine yan döndürünce harfleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 BUDUR BUDUR BUDUR patchliyorum bende ehuehuwe cok acaiyp sevindirik oldum camdan falan atlıcam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben mail attım Eastore a preorderımı iptal edin böyle saçmalık görmedim ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Demiştim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ebolamaxi said: Demiştim=)sen zaten sen sen ^^ demesen spammla diye beklicem armut armut bak yuzde 2 olmus asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Twisty said: BUDUR BUDUR BUDUR patchliyorum bende ehuehuwe cok acaiyp sevindirik oldum camdan falan atlıcam ^^ hadı hayırlı olsun:D world's edge de patiwar guildindeyız. nickim bonesoul beklerız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 raistlinthewiz said: Twisty said: BUDUR BUDUR BUDUR patchliyorum bende ehuehuwe cok acaiyp sevindirik oldum camdan falan atlıcam ^^ hadı hayırlı olsun:D world's edge de patiwar guildindeyız. nickim bonesoul beklerız :Dabi valla sende çok saol key olmasa napardım bilmiyorum bide kafede 5-6 tane adama wowu bıraktırdım hep birlikte baslarız diye war a adamlar oyunu gormeden laf edeceklerdi buyuk kazanım oldu valla bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 spamlerken hep ayni mail adersini mi kullaniyorsunuz yoksa her seferinde degisik mail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hEP AYNI KEY HEP AYNI MAIL 8-10 DEFA YAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Open beta kodumu kabul etmisti ama mail gelmemisti. Simdi oturdum ayni cd key ve ayrintilarla 2 kere daha register ettim CODE sayfasindan. 2 dakkada mail geldi hayirli olsun diye. Ptachliyorum su an! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozgurtrk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Telli babaya gidip dilek tutcam artık. Onay mesajım gelmedi yaklaşık 10 saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ozgur spamla bekleme bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 10 kere yaptım hala olmadı. yeter valla başlarım warhammerına ya oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bana gelmedi kesin yanlış yazdım dsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5 farklı mail üzerinden aynı kullanıcı adını ve şifresini 50 ye yakın denedim. Birisine geldi. Diğer arkadaşlara başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 evet spam ise yariyor su anda biraz copy paste den parmaklar yoruluyo ama olsun bana da geldi mail aksam isten eve donunce serverlar acik olursa, client acilirsa rahmetli babaannemin sakali cikarsa girer oynariz :)) bu arada spam onerisi icin tesekkurler. spam yuzunden olsa gerek onay mailinden sonra Registration issue adinda baska bir mail daha geliyor herhalde problem yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi valla ben acayip oldum odayı falan topluyorum zaman gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Suanda oyuna gırılemıyor mu bende muhasebecıyım serverları goremıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 serverla göçtü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 tam beni oyundan babam gelse çıkaramaz dicektim ki GOA cıkardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 nese kahvaltı edcektim aha bahane çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 valla ben bilgisayar basında yarılamıştım kahvaltımı ugrasım da kalmadı off:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Serverlar yok mu suanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 3 dakka önce çöktü serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar