CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Hayırlı uğurlu olsun herkesinki birer birer olmaya başladı patiwara bekliyoruz bende demin q yapıyordum cnklerle ama elektrik gidip geldi saatin 6 olduğunu gördüm o arada:P yatıyım yarın devam ederim hepinize iyi oyunlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oyy şimdi çıktım oyundan. İşler biraz daha düzelir sanırım gelin hepiniz oynayalım benim nick de Deaconiye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ne mail var ne tat tuz var tam kufurluk ama durun bakalım cenemı tutacagım. sencer senın key pre order keyımıydı normalmıydı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Sencerin normaldi. Preorderdakini girmemiş. Bana da mail gelmemiş. Tekrar başvuru yaptım. Bekliyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bendede mail yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bendede mail yok hala, spam yapayım dedim ondada 2. ye sayfa göctü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Spam dedıgın devamlı doldurup gonderıyorsun degıl mı?Ben 8 kere fln yaptım hala bır gelısme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Spamladim geldi simdi olacak is degil o kadar zaman bosamı bekledik yani yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 abi siteye login olabilen varmı an itibari ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mUAHAHA spam yapınca banada geldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 beyler bütün süreci yaşamış olan biri olarak step by step yazayım 1)acc açın.Bu kısımda azimli olmak ve sürekli basma f5 kombosunu iyi kullanabilmek lazım.başarırsanız bir mail gelicek maildeki link e tıklayın acc hala açılmadı herkes burada hataya düşüyor şimdi bir mail daha gelicek işleminiz bitti diye bunu beklemeden key girerseniz sorun oluyor 2)key girme kısmında bişey yok ama dediğim gibi acc unuzu tam onaylatmadan girerseniz key girmenin bir manası yok.acc u onaylatmış olanlar key i girip bekliyecekler ben dün akşam 7 de girdim sabah 3 de açıldı acc hadi bakalım kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 İŞTE GÜZELLİK BUDUR=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 AHANDA PATCHLEMEKTEYİM! oops sorry caps :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende keyi girdim bekliyorum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok be abicim hadi bastan pre order lar betaya girebilecek dediler tamam dedik pre order aldik. sonra bilmem kac yuz bin key dagittilar tamam dedik open beta dir girer oynariz hep beraber. Ama ayiptir be pazar gununden beri hayatimin ekseni yok acc acmaya ugras, yok validate et, yok key i girmeye calislarla gecti. Bi ara arkadasimin CB den kalma accountuyla acele acele oyuna bakabildim ama o kadar. Neyse olaya olumlu yonunden bakalim burada 100 kusur sayfalik konu oldu okuduk paylastik beraber gulduk beraber agladik :))) Artik oyuna girer de oynarsam paticik camiasiyla ile ayni serverda takilacagima eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 intihar edicem ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ben patch yapıyorum suanda bıtınce umarım bır problem cıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Bu ne ya hala sorun yaşayanlar var mı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benim hala olmadı account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 banada gelmedi hala en son gelmesi gereken mail su keyi falanda yazdım aktive etselerde oynasak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dun aksam uzeri ilk acildiginda key yazmistim, sonra saat 8 gibi tekrar key yazdim, diger mailimle (cunki aktif accountun mailini hatirlamiorum :(). neyse, bu sabah ta ayni islemi bir 10 dk once tekrarladim.. 14 saattir email bekliyorum vallahi tebrik etttim bu goa denen isletmeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Devamlı aynı key ve kullanıcı ısmını gırıp gonderın 8-10 kez yapınca gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ebolamaxi said: Devamlı aynı key ve kullanıcı ısmını gırıp gonderın 8-10 kez yapınca gelıyorspammlıyorum suan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hIh olsun guild adı. ters cevirince 414 oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bazen 303 de cıkıyor abso abi onu napcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar