Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben de kaydolayım dedim yolladım keyi, hiç gerilmiyorum taş gibi çocuğum cildime zarar veremem sdsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok bu saatten sonra gelmez artık tükendim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Xaenin said: Ben de kaydolayım dedim yolladım keyi, hiç gerilmiyorum taş gibi çocuğum cildime zarar veremem sdsdfs. lol :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 gelddiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 this key is not vaild????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bozkurtt said: gelddiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D Tebrikler "Kıskanclıktan kudurur" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bozkurtt said: this key is not vaild????????? gecmis olsun yaw " rahatlar" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kardesler ben cıkıorum.. arkadasların yanına gidiyim bilgisayar basında beklemeye kalbim dayanmıcak daha fazla hele bide bekleyip bekleyip gecersiz key yazısı almak hic olmicak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi geçersiz dicekse bile gelsin şu gerizekalı mail yeter ya. geçersiz diye gelsin de böyle gerilmeyeyim direk kırıp atayım pre order box'ı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bunların alayı bilmem ne hadi goa mal beceremedi ea store dan aldığım key nası yanlış çıkıo hayret bişi yaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana şifrem yanlış dedi direk wtf gg bi daha yolladım ya yanlışsa bile değiştiremiyorum tekrar register olamıyorum bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 21 de kayıt oldum az önce geldi mail patch yapamama sorununu düzeltmişler sanırım başladı hemen yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya nasıl geliyor mail ya OF SABAHTAN BERİ BEKLİORM. sinirim bozuldu fsşdgl offffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şanssizlik resmen ben aksamüstü 5 de o yeni cdkey auth olayi acilir acilmaz kayit ettirdim hala mail gelmedi kaç saat oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 boşuna bekleme gelsede illa bi kıllık çıkıo bize haram bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu arada şeyi sorucam bu cdkeyi manuel olarakmi aktif ediyolar acclari yoksa yeni bi sistem yaptilar yavaş yavaş otomatik olarakmi ediyor? pre-order yada normal key öncelik olayi varmi maili alanlardan pre order olan varmi ? İnş sabaha gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu lavuklara şimdi bn bi tazminat davası açsam ne olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Guys, if youre still waiting for the validation email go to the account page ( http://www.war-europe.com/#/activation/ ) and validate your OB key again. Ive been waiting for 8 hours for the validation mail. I just submitted the key again 5 minutes ago and am now patching the client. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi yok şans sanırım. ben 20 kere falan yaptım heralde o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Giovanni said: Guys, if youre still waiting for the validation email go to the account page ( http://www.war-europe.com/#/activation/ ) and validate your OB key again. Ive been waiting for 8 hours for the validation mail. I just submitted the key again 5 minutes ago and am now patching the client. bu msj i ne zmn yazmişlar ben şimdi tekrar deniyorum ama ok diyince kaliyor ole kapattilar snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kapattılar eet site gitti :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet evet şimdi tekrar codeden cd key girip okeyledm hemen mail geldi oleyy.bide şu var firefox ve iexplorerle takilip kaldi validate my key diyince ama google chromeyle register ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende bir sorun var demekki. site açılmıyo bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 googlede chrome diye program var bilmeyenler için onu kurdum yaptım hemen oldu hata olayı felande hiç olmadı deneyin sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar