Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bi saniye, adamlar sahiden spore creature yaptık bakın falan mı diyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 firma ea ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iyide beyler enterasan birşey var yabancı forumlarda adamlar halen kayıt yapmaya çalışıyoruz ama resim doğrulama hatası alıyoruz diyorlar ben 2 saatir kayıt yerine giremiyorum kapalı diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben burda kalıyorum server ekranına nasıl gecıcegız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://war-europe.com/#/registration/?lang=en dan girebiliyosun registere 3.sayfada kitleniyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 o da açmıyor bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 biraz once gene denedm giriyor valla firefox kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 firefox ie ve chrome alayını deniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Artık bende de cıkmıyor hic birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 halen aynı resim doğrulamada kalıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 butun gunu gomecez gibime geldi nedense cok tatsız bi durum, ne umutlarla uyanmasıdm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 launcher a patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Arkadaşlar yaklaşık bir milyon kişi size tıklasa siz de çökersiniz, bünyesinde zekadan eser bulundurmayan laflar etmeyin, birazcık sakin olun. Mad_Wolf said: ya wowdan atik kusma + nefret geldi ama adamlar isini biliyor ve beceriyor bu ne ya boyle kasis yok 8:30 ulan acmaya calis iste gece yarisi olursa da millet sabah yapar isini halleder yok 9:30 da kayit ogleden sonra da serverlar acilacak guya yarina kadar register olabilirsek buna da sukur Bunun aynısı WoW'da da oldu, her oyunda da olur. Ne bekliyosunuz yani release'de ya da beta başlangıcında herkesin kaymak gibi oyuna girip oynamasını mı istiyorsunuz? O zaman Mythic hakkaten bıraksın mmo yapmayı bunu isteyenler de pacman falan oynasın. Sakin olun, girmeyin betaya, ben girmiyorum mesela. Huzurluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aktivasyon kodu düseldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geldi bana image ama enteresan birşey var, yeni account almak gerekmiyor sanırım, eğer War Beta Center üyesiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 From VN board! 11:05 CET Update: The registration process now works internally. Hopefully, we'll get a Live version out there shortly. Thanks for your patience and mature reaction to this. I know very well how frustrating it can be to be waiting for something one has been looking forward to for a long time. -Magnus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yalnız gelişme var site açıldı tekrar bu sefer 33x11 hatası yerine 3x00 hatası geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 image geldi de database e bağlanamadım diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Evet, bokunu çıkarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Xaenin said: Arkadaşlar yaklaşık bir milyon kişi size tıklasa siz de çökersiniz, bünyesinde zekadan eser bulundurmayan laflar etmeyin, birazcık sakin olun. Mad_Wolf said: ya wowdan atik kusma + nefret geldi ama adamlar isini biliyor ve beceriyor bu ne ya boyle kasis yok 8:30 ulan acmaya calis iste gece yarisi olursa da millet sabah yapar isini halleder yok 9:30 da kayit ogleden sonra da serverlar acilacak guya yarina kadar register olabilirsek buna da sukur Bunun aynısı WoW'da da oldu, her oyunda da olur. Ne bekliyosunuz yani release'de ya da beta başlangıcında herkesin kaymak gibi oyuna girip oynamasını mı istiyorsunuz? O zaman Mythic hakkaten bıraksın mmo yapmayı bunu isteyenler de pacman falan oynasın. Sakin olun, girmeyin betaya, ben girmiyorum mesela. Huzurluyum. Konu sitenin çökmesi olsa bencede haklısın... Ama olay sadece GOA nın düpedüz salaklığı başkada bişey değil maalesef. Bu sorun US serverlarında var mı? Ordada varsa ne ala Bu arada açıldı registration... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Confirm ettim bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 edemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 açıldı ama aynı yerde aynı hata var farklı hata kodu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şimdi de "you are already logged it" dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 in in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar