Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi activation sayfasına girmeye çalışınca yine anasayfa çıkıyor. Aynı hatayı alan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 oyea 414 gene hortladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben de giriyor sayfaya walla 3 browser'la da ama sonuc malum iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 News linklerinden registrationa girilebiliyor da, iste son stepte character image cikmiyor, en sagliklisi bunlarin registration'i acmasini bekleyip ana sayfadan girmek bence. Eski accountla login olunabiliyor mu bu arada, authentication acik mi sizde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pentus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Romario said: abi activation sayfasına girmeye çalışınca yine anasayfa çıkıyor. Aynı hatayı alan ? Explorer'la ac. firefoxta oole oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Romario said: abi activation sayfasına girmeye çalışınca yine anasayfa çıkıyor. Aynı hatayı alan ? Abanılınca flash gene sıçmaya başlamıştır, biz bi posta açtık 100 kere activate diyoruz (ama bişey olmuyor tabi), çıksak biz de giremeyiz heralde madem öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 şu harfleri girin şeysi çıkmıyo haala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 neresi açıkmış key aktif etme hedesinin? 1226dan başka bişi olduğu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Hata verdi, yeni acc icin maildeki de aynı sekilde hata veriyor, eski acc ile deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Error 414 hangi hataya karşılıktı? Benim kafam karıştı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sonunda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahah oldu :) activated ! mail gelmicek mi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 O dönüş birşeyi değiştirmiyor. Normalde girilen metini iletirken (upload ederken) işlemin yapıldığını gösteren ufak bir animasyon olması gerekiyor. Fakat herhangi bir veri gitmediği içinde sürekli dönüyor. Böyle keyleri deneyerek, arıza çıkmasına neden olmayız umarım. Sonrada "Bu key kullanılıyor" gibi aptal hatalarla karşılaşmayalım :P Az kıllandırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nasıl oldu ? nerede oldu ? hangi browser'da oldu ? bende hala opera'da cark donuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Maxthondan açıyorum ben hala dönüyor refreshelesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 3 browserda deniyordum Safaride oldu sürekli yenileyerek, sonunda kodu kabul etti peki simdi ne yapıyoruz partcherda kabul etmiyor sanırım baska bir bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arkadaslar key activated yazdı şimdi sadece confirmation mu beklicez yoks agirebilio muyuz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 google chrome :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 activated de mi ama patcher bağlanmıyo anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bu seferde oyun kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bendede oldu artık yarın gelecek mail için bekleyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bide mail beklicez heralde daha olmadi patchera giremioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Olayın tarayıcı ile bir alakası yokki. Çalışan şey FLASH. Hani ie de bug olsada veriler gitmese, veya firefox da problem yaşatsa site neyse ama... Site flash yani tarayıcının hiç bir önemi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mail mi bekleyecez bi de? OK GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abı dönen şeye nasıl ulaşıyosunuz siz yanu ne mainpage'den login olabiliyorum neden productkey sayfası acılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar