Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Durup dururken mail geldi WAR'dan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: Kritik bir soru soracağım..Oyuna giriş yapabilen ve patch indirenler bakabilirse sevinirim.. warpatch dosyasının hedef ve başlama yeri ; oyunun kurulu oldugu dosyamı acaba _? 10 saniyenizi alır.sağ tık > özellikler.... teşekkür şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 said: Greetings Gangren, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Open Beta Licence Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. Bu certain components kısmını anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bende d ye kurdum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren said: said: Greetings Gangren, Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated: Open Beta Licence Open Beta period (07/09/2008 to 13/09/2008 included) Certain components could not be activated because they are incompatible with your account. We would like to advise you that those keys can be used to activate products on another account. Bu certain components kısmını anlamadım.. yaptınmı bea ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yapmadım işte enteresanlık orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Baktım ama target dosya gibisinden bişi göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 goanın bana öğrettiii tek bişi var... sol elle mouse kullanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: Kritik bir soru soracağım..Oyuna giriş yapabilen ve patch indirenler bakabilirse sevinirim.. warpatch dosyasının hedef ve başlama yeri ; oyunun kurulu oldugu dosyamı acaba _? 10 saniyenizi alır.sağ tık > özellikler.... teşekkür şimdiden Evet arkadaşım oyunun kurulu oldugu dosya ve art.myp-art2.myp adında patchler indirdi o klasöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren tamam işte o OK geçmiş olsun maili olarak geldi bana. Hemen bi dene bakalım girebilcen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu iş iyicene survival of the fithest oldu. durmadan denemeye dayanabilenler giriyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Yok yahu dün tüm gün denedik de ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Girsende 18 dakikalık bekleme var şu an yeni server açılmadı ise. Ben 300. durumdayım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Akşam deneyebilirim ancak, işteyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bana ver ben deneim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ver ben denıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Cuce said: ver ben denıyım aha benimki daha önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 madalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben ÖMden yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sonradan fark ettim madalyaları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Saati 5 dolardan OB accountu verilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Ben ÖMden yazdım :) yaw sen sıradasın zati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fazla keyi olan var mı ;:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 beni sec beni sec :D daha ortadakı ekran bıle gelmedı bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Açım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar