eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Validate sonrası YES cıktı ise en son aşama o. YESi harrasla direk çunku OK dedigi an account active olmu oluyor yani KEY :) yes e basım.. allah sonumuz hayır ettsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bende o kısım 5-6 seferde geçmişti akşam yani sabırla bekleyip YES NO arasından YESe basacaksınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 dönüo dönüo... hadi eba... acıktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 70. sayfada benim giriş maceramı okuyabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben şahit oldum o giriş macerana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ulan siteye login bile olamıyorum ben "servis şu anda emdi bokumuzda boncuk ayıklıyoruz" diye mesaj geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ben hala keye bıle ualamasamadımmm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bana maıl geldı attakı uzun lınk e tıkladım key gırecek yer yok layyynnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn bişi sorucam ortaya geldiginde login olmayi deneyince eror verdiginde refreshmi kasicaz gene kasiyorum gene login sola geciyo gene denedm denedm login ekrani ortaya geldi ama login olamadim daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 login ortaya gelınce paso refresh kascan takı solda logged in ruzgar gulu gosterene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ondan sonra 414 veriyor deli olacam ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: FesTivaL said: FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? evt Mytic patcher çalışmıyor... Oyuna login olamıyorum..yanlış şifre diyor.. oyuna login olabilen var mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 product key gıremedım ben daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn77 said: Bakın yapmanız gerekenleri sırayla yazıyorum. Bu siteye giriceksiniz. http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ Sonra paso refresh.. Yılmayın deneyin. Taki o login yeri ekranın tam ortasında çıkana kadar refresh. Sonra oraya login olmaya çalışcaksınız kabul etmicek error vercek. Sonra yine refresh, Arada refreshlediğinizde o rüzgar gülü dönmeye başlıcak kendiliğinden sizi login olarak göstericek. Sonra error vermezse kodu girceksiniz. Error verirse tekrar refresh, Kendiliğinden login olduğunda durcaksınız, Veya login yeri ekranın tam ortasında çıkarsa durup oraya login olmaya çalışcaksınız. Key girme yeri 2 ci phase :) Ordada keyi girceksiniz. Kesin error vercek, Sallayın o erroru Sakın refresh falanda yapmayın. Kenara atın o erroru paso deneyin. Elinde sonunda olucak, Ama bayağı uğraştırıyor. Yılmamak lazım çok saol spawn cd key yazma aşamasına geldim. peki cd keydeki O harfini Q yapcaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 15. kez validate my key'e tıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: eregorn2 said: FesTivaL said: FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? evt Mytic patcher çalışmıyor... Oyuna login olamıyorum..yanlış şifre diyor.. oyuna login olabilen var mı_? cd keyini girdinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: FesTivaL said: eregorn2 said: FesTivaL said: FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? evt Mytic patcher çalışmıyor... Oyuna login olamıyorum..yanlış şifre diyor.. oyuna login olabilen var mı_? cd keyini girdinmi? cd-key girdim. mailde geldi.. 07.09-13,09 arası key aktif diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Beyler aşamaları yazıyorum... Önce login olmaya çalışma, Login olunca validate şeyi, Onuda geçince Yes mi No mu Phase si. O yes mi no mu olayında yes e tıklayıp bekliceksiniz. Bazen tekrar validateye atıyor. Yılmayın dediğim gibi deneyin Gireceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 OYuna girdim demin ve patcherda çalışıyor. Server oarak bi tane fransız serverı acık vardı ve onda da 18 dakika bekleme suresi verdi doluluktan. Yaklaşık 15 dakika once oldu bunlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 FesTivaL said: eregorn2 said: FesTivaL said: FesTivaL said: Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( ? evt Mytic patcher çalışmıyor... Oyuna login olamıyorum..yanlış şifre diyor.. oyuna login olabilen var mı_? Ben login oldumda patchleri indiriyor şuanda oyun %83 oldum inşallah çalışır oyun pek umudum yok ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi login oluorum ama CDKEY giris sayfası gelmıor offfffffffffffffffffffffff 50bin kez login oldum ama yok key sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Ben login oldumda patchleri indiriyor şuanda oyun %83 oldum inşallah çalışır oyun pek umudum yok ama bakalım. Bende bir pislik var çözemedim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım, saat 8'den beri uğraşıyorum, inat yaptım. http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ şu adrese giriyorum, login menüsü sayfanın ortasında çıkana kadar refreshliyorum, ortaya gelince, login olmaya çalışıyorum, hata veriyor. Enter tuşunu spamliorum, solda fırıldak dönüo, hata olarak "logged it" ve "1103" verio, bir süre sonra auth. servers kapalı dio, ve herşey baştan. Daha Product Key'i giremedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar