Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 çok hardcore bir oyun ama, sitesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sol tarafta ruzgar gulu loginli gosterıp bızı donmeye basladıgında beklıcekmıyız bascaz mı ruzgar gulune? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Arkadaşlar ben aynı anda 2 tarayıcı ile login olmaya çalışınca mozilla hiç sorun çıkartmadan baglanıyor. Arada hata veriyor ama dikkate almadan devam ettim aktivasyonu tamamladım şuan patchleri indiriyorum. İsterseniz sizde bir deneyim en azından bir şans ben başarmıştım belki sizde de işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Sonunda başardım ya birtane 196MB bir tanede 96Mb boyutunda patch indiriyor. Allahım aglamak istiyorummm. Sinirlerim baya gerilmişti ama sonunda başardım. Mythic patcher bende calismiyor.. invalid username or password yazıyor :s nasıl becerdin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 winxp said: Arkadaşlar ben aynı anda 2 tarayıcı ile login olmaya çalışınca mozilla hiç sorun çıkartmadan baglanıyor. Arada hata veriyor ama dikkate almadan devam ettim aktivasyonu tamamladım şuan patchleri indiriyorum. İsterseniz sizde bir deneyim en azından bir şans ben başarmıştım belki sizde de işe yarar. 2 ayrı tarayıcı derken ie-firefoxmu yoksa 2 ayrı firefoxmu yoksa tek firefox 2 tabmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oyuna girdiğimiz Login ve password ; Siteye girdiklerimiz değil mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şu an sadece 1 fransız serverı online ve oda 18 dakika bekleyin diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sonunda key'imi girdim, validate dedim, hata verdikce refresh dedim, sonunda confirmation cıktı, ona da yes diyorum, wheel sonuna kadar donup, tekrar validate my key e donuyor... aynı seyi tekrar tekrar yapıyorum, devam ediyim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winxp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 raistlinthewiz said: winxp said: Arkadaşlar ben aynı anda 2 tarayıcı ile login olmaya çalışınca mozilla hiç sorun çıkartmadan baglanıyor. Arada hata veriyor ama dikkate almadan devam ettim aktivasyonu tamamladım şuan patchleri indiriyorum. İsterseniz sizde bir deneyim en azından bir şans ben başarmıştım belki sizde de işe yarar. 2 ayrı tarayıcı derken ie-firefoxmu yoksa 2 ayrı firefoxmu yoksa tek firefox 2 tabmı :D İE ve Mozilla demek istemiştim yazmayı unutmuşum kusura bakma şimdi yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 nonstop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 account actim ama elimde hic key yok :/ fazla beta keyi olan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ben nıe key ekranını acamıom kfg sen nasıl acıon. logged ın oluorum refreshlerle sonra ruzgar gulu hata verıo. napıosun bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mywar hatası verio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kfg Devam et, Bende öyle girdim. Zorluyo orası biraz. Bırakmazsanız girersiniz hertürlü Raist o gül dönerken beklicen bişeye tıklama. Error verirse refresh yine, Vermeyip key girme ekranına girerse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 herşeyi hallettik patch yapmıo gerci yapsa noolcak oyuna girerkende bir sürü problem cıkar ... her gecen dakika inancım daha da artıo bu adamlar bu oyunu batıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 refresh deince f5 mi dion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azazel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Sabah 7'den 9'a kadar beta anahtarını validate etmeye çalıştım, sonunda oldu. Sevindim fln ama sadece 1 fransız serverı online şu an ve questlerde yazılanları anlamak zor o yüzden. Yalnız grafikleri görünce surat ifadesi aynen bu = :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keyi girdim... şimdi inatlaşacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 keyi girmek için önce sitede login olmamız lazım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 spawn, kotu darladım seni de son bi soru =)... once bi validate bi yes cıkıyordu, sırayla tıklıyordum, simdi validate hep duruyor yukarda, yes de var, hep yes'e tıklıyorum altta, deliricem eheh... validate'e mi tıkliyim tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 KEy girdiysen gerisi sabır artık. Error ekranını sağa çek OK YES dediğin validate nanelerinden sonraki ruzgar gulunu sevecen bakışlarla izle. Uzun sürüyor sakın iptal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 arka sayfada nası yapcaın yazıo... onu takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ucunbiri said: keyi girmek için önce sitede login olmamız lazım değil mi? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Validate sonrası YES cıktı ise en son aşama o. YESi harrasla direk çunku OK dedigi an account active olmuş olacak yani KEY :) Eroor ekranını saga cekmek dısında bişi yapmayın. Sonrası validate ve ondan sonrasıda YES harras :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: KEy girdiysen gerisi sabır artık. Error ekranını sağa çek OK YES dediğin validate nanelerinden sonraki ruzgar gulunu sevecen bakışlarla izle. Uzun sürüyor sakın iptal etme. "ok" tuşu okadar güzel duruo ki... basasım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar