Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben aynı anda 2 tarayıcı ile login olmaya çalışınca mozilla hiç sorun çıkartmadan baglanıyor. Arada hata veriyor ama dikkate almadan devam ettim aktivasyonu tamamladım şuan patchleri indiriyorum. İsterseniz sizde bir deneyim en azından bir şans ben başarmıştım belki sizde de işe yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

winxp said:
Arkadaşlar ben aynı anda 2 tarayıcı ile login olmaya çalışınca mozilla hiç sorun çıkartmadan baglanıyor. Arada hata veriyor ama dikkate almadan devam ettim aktivasyonu tamamladım şuan patchleri indiriyorum. İsterseniz sizde bir deneyim en azından bir şans ben başarmıştım belki sizde de işe yarar.

2 ayrı tarayıcı derken ie-firefoxmu yoksa 2 ayrı firefoxmu yoksa tek firefox 2 tabmı :D
Sosyal ağlarda paylaş

raistlinthewiz said:
winxp said:

2 ayrı tarayıcı derken ie-firefoxmu yoksa 2 ayrı firefoxmu yoksa tek firefox 2 tabmı :D

İE ve Mozilla demek istemiştim yazmayı unutmuşum kusura bakma şimdi yazdım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...