Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Registration Açıldı.

KillerLord

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Ya bu SALAK herifler, yeni kayıtları alıp, eski accountlara Key Activation'ı kapatıyorlar ya, mal bunlar, nefret ettim oyunundan da, sitesinden de be

Eski Accountlar açık + onla Beta product etmen daha kolay eski accountla girip Beta key i aktif hale getirdim :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben deniyorum, deniyorum, cogunlukla kapalı diyor, bazen 1103 veriyor, arada bir de login oluyorum... ama login oldugumda arkada product key ve logout cıkıyor ama onde o ıbızıt wheel donmeye devam ediyor... product key'e tıklayınca sayfa acılmıyor tam, refresh ettigimde de tekrar logout olmus gibi gozukuyorum, sonra denedigimde biraz sure sonra you're logged it(in degil lol) diye hata veriyor, ne kadar illet bunlar ya...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
abi ben deniyorum, deniyorum, cogunlukla kapalı diyor, bazen 1103 veriyor, arada bir de login oluyorum... ama login oldugumda arkada product key ve logout cıkıyor ama onde o ıbızıt wheel donmeye devam ediyor... product key'e tıklayınca sayfa acılmıyor tam, refresh ettigimde de tekrar logout olmus gibi gozukuyorum, sonra denedigimde biraz sure sonra you're logged it(in degil lol) diye hata veriyor, ne kadar illet bunlar ya...

aynısını yasıorum hammerlamaya devam
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Browserı açıp kapatın farklı browserla deneyin. Ruzgar gulu cıkmayınca girilmiyor. Birde product key sayfasına ulaşırsanız error mesajını ciddiye almayın bi kenara itin siz evet aktive et gibi seceneginizde ısrar edin en sonunda oluyor.

ah ah 2 kere o mesaj yuzuden yapamadım actıvasyonu
Sosyal ağlarda paylaş

Azimle dayanın sonunda pes ediyor. Aslında sanki acil işiniz varmışda aktivasyon sonrası oynayamayacakmışınız gibi davranın o zaman hah bu cocuk boyle daha acı çeker diye hgemen yapıyor. Bana gece öyle oldu 3te yatacaktım 3u beş gece KEYle işim bitti 3 dakka oyuna girdim sonra yattım oynayamadım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
daha iyi bildiğimden demiyorum da , benim merak ettiğim niye ticket sistemi türevi bir şey kullanmadıkları kayıt sayfaları için.

en azından yük azalırdı, erişim şansı artardı.

lore a uymuyor ve mücadele gerek.böyle on bes dakikada bir register acıyorlar mesela ondada önde olursan imajı görüyorsun biraz gecikirsen error veriyor,mail beklerken wisdom testi falan bunlar hepsi planlı seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...