Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 MAil yolun yarısı daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 tek istediiim mywarı açmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren said: Ya bu SALAK herifler, yeni kayıtları alıp, eski accountlara Key Activation'ı kapatıyorlar ya, mal bunlar, nefret ettim oyunundan da, sitesinden de be eski acc kullanıma açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ya arkadaşlar bende login olmaya çalışınca starting pruduct patch de kalıyor. Aktive edemedim keyi, Sizdede öylemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Gangren said: Ya bu SALAK herifler, yeni kayıtları alıp, eski accountlara Key Activation'ı kapatıyorlar ya, mal bunlar, nefret ettim oyunundan da, sitesinden de be Eski Accountlar açık + onla Beta product etmen daha kolay eski accountla girip Beta key i aktif hale getirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 sanırım şu anda ne olursa olsun OB sistemi içerisinde finişe(bu sözcük türkçe artık tdk finiş olarak eklmiş) ulaşabilen yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eregorn2 said: Gangren said: Ya bu SALAK herifler, yeni kayıtları alıp, eski accountlara Key Activation'ı kapatıyorlar ya, mal bunlar, nefret ettim oyunundan da, sitesinden de be eski acc kullanıma açık Biliyorum... Key Activation kapalı olduğu sürece, eski account bi halta yaramıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 PRoduct key tamamen şansa bağlı yani dun gece ben çok çok çok çok deneme sonucu yapabildim. Tabi bugün tamamen kapatmadılar ise o server makinesini. Yani arada şans izin veriyor ve deneme fırsatınız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 abi ben deniyorum, deniyorum, cogunlukla kapalı diyor, bazen 1103 veriyor, arada bir de login oluyorum... ama login oldugumda arkada product key ve logout cıkıyor ama onde o ıbızıt wheel donmeye devam ediyor... product key'e tıklayınca sayfa acılmıyor tam, refresh ettigimde de tekrar logout olmus gibi gozukuyorum, sonra denedigimde biraz sure sonra you're logged it(in degil lol) diye hata veriyor, ne kadar illet bunlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kfg said: abi ben deniyorum, deniyorum, cogunlukla kapalı diyor, bazen 1103 veriyor, arada bir de login oluyorum... ama login oldugumda arkada product key ve logout cıkıyor ama onde o ıbızıt wheel donmeye devam ediyor... product key'e tıklayınca sayfa acılmıyor tam, refresh ettigimde de tekrar logout olmus gibi gozukuyorum, sonra denedigimde biraz sure sonra you're logged it(in degil lol) diye hata veriyor, ne kadar illet bunlar ya... aynısını yasıorum hammerlamaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ben log it oluom sona key girmek için basıom mywar kapalı dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aynı durum söz konusu bende de kfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 logged ıt dıyınce browserı acıp kapıorum tekrar logged ın duruma gecıorum ama ah ıste key actıvatıon... ulan gerızekalı herıfler open beta key dagıtacagınıza belese, o kadar adam var oyunu para verıp alıp onları sokun once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mywar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Browserı açıp kapatın farklı browserla deneyin. Ruzgar gulu cıkmayınca girilmiyor. Birde product key sayfasına ulaşırsanız error mesajını ciddiye almayın bi kenara itin siz evet aktive et gibi seceneginizde ısrar edin en sonunda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Absolut said: Browserı açıp kapatın farklı browserla deneyin. Ruzgar gulu cıkmayınca girilmiyor. Birde product key sayfasına ulaşırsanız error mesajını ciddiye almayın bi kenara itin siz evet aktive et gibi seceneginizde ısrar edin en sonunda oluyor. ah ah 2 kere o mesaj yuzuden yapamadım actıvasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 daha iyi bildiğimden demiyorum da , benim merak ettiğim niye ticket sistemi türevi bir şey kullanmadıkları kayıt sayfaları için. en azından yük azalırdı, erişim şansı artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Valla ısrar ediyorum şuan bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 biri bana mywar ın ne olduunu açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ediz1 said: umarim yeni bir funcom=failcom aoc skandalina donusmez ama daha giriste bunu yasadik oyunda ne yasiycaz bilmiyorum umarim iyi olur bizim uasagimiz oyun hatasi degil, servis hatasi ve bu sdece avrupa ya ozgu. Amerika dakiler gunlerdir cok rahat oynuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Azimle dayanın sonunda pes ediyor. Aslında sanki acil işiniz varmışda aktivasyon sonrası oynayamayacakmışınız gibi davranın o zaman hah bu cocuk boyle daha acı çeker diye hgemen yapıyor. Bana gece öyle oldu 3te yatacaktım 3u beş gece KEYle işim bitti 3 dakka oyuna girdim sonra yattım oynayamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Fly said: daha iyi bildiğimden demiyorum da , benim merak ettiğim niye ticket sistemi türevi bir şey kullanmadıkları kayıt sayfaları için. en azından yük azalırdı, erişim şansı artardı. lore a uymuyor ve mücadele gerek.böyle on bes dakikada bir register acıyorlar mesela ondada önde olursan imajı görüyorsun biraz gecikirsen error veriyor,mail beklerken wisdom testi falan bunlar hepsi planlı seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Açıldı keyim. Arkadaşlar forumlarla gördüğüm bir yöntem ile yaptım, Linkini veriyorum. Hepinize bol şans http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=77364 Sayfada paso refresh edin, bir süre sonra sizi login olmuş gibi gösteriyor. Key giriyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 resmi gostemedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ben register oldum, mail geldi onayladım falan. ama siteye login olamıyorum. :/ service is unavailable diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar