Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 MyWAR kapalı, giremiyoruz key falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Geçen günlerde güvenlik resmi gelmediğinde random bişey yazıyodum geçiyodu da, şuan oluyo mu bilmiyorum. Ben de sözde hallettim ama confirm ettim o kadar, login ne mümkün. Bizim okulun da ders kayıtları var bugün, bütün günüm web serverların bana hizmet verebilmesini beklemekle geçicek sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kaydolduk mail nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Kod olarak ne gırınız arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 return forward dedım dedım oldu sonunda . link calısmıyor 711 cıktı sımdıde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 amerikali oyun firmalari fransiz sirketlerini bir sey sandiklari surece bu azap devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Bnde hala dogrulama kodu gozukmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ohh bea bende kayıt oldum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yolladıkları lınk calısmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 login olmayı deneyip de basaran var mı bu arada ? ben vazgectim artık eheh... patch'i de yapamadık hala :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Login çalışmıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Mail gelmedı ama hıcdegılse dogrulama kodundan kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aktivasyon maili 02:30 civarında gelmiş.. Başımdan geçenler : Uzun uğraş sonucu 414 ü atlattıktan sonra siteye login olabildim..Eski Account ile.. Login olduktan sonra product key linki çıkıyor onu tıkladım..En son adımda beta-key yazarken kod hatası verdi... Yılmadım kod hatası ekranda açık iken arka ekranda beta-key i yazmaya devam ettim ve comfirm dedim... Comfirm dedikten sonra your beta key activeted yazdı.Fakat gene ekranda hata kodu var idi... Bu hata kodları gözükse dahi eğer işlemlere devam edebilirseniz edin.Aha şimdi sıçtık diye ekrana kitlenmeyin.Hırsla devam bilgileri doldurmaya... :D Benim anlamadığım..Mail de gelmiş iken niye oyuna giremiyorum...Şifrenizi ve loginname kontrol edin tekrar deneyin diyor.. Şu anda oyuna login olabilen var mı _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Şu anda hiçbirşey çalışmıyor sitelerinde beceriksiz soblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ya ben oyuna login olmaya çalıştığımda aynen eskisi gibi starting product patch de kalıyor. sizdede ölemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yattım kalktım sitede sağdece özür dileriz yasızı var.... vi yapamadılar yaw sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yatcas kalkcas yatcas kalkcas on kere sonra girilebilecek artık oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 release diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 evet gelişme var :P yenı actıgım acc hala kaput. eskı acc ıle gırebıldım. sıfreyı hatırladım. fakat onunda key girme yeri gg . hala beklemedeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İkinci maıl actım onlada gırdım bakalım yıne maıl beklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 umarim yeni bir funcom=failcom aoc skandalina donusmez ama daha giriste bunu yasadik oyunda ne yasiycaz bilmiyorum umarim iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Oyuna gırebılenler gayet ıyı yorumlar yapıyor lag yokmus vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 inanamiyorum galiba oldu mail geldi hala inanamiyorum darisi olmayanlarin basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ya bu SALAK herifler, yeni kayıtları alıp, eski accountlara Key Activation'ı kapatıyorlar ya, mal bunlar, nefret ettim oyunundan da, sitesinden de be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 OYUN LOGİN EKRANI Edit: oyun giriş ekranı bu mudur__? Create account denilen kısıma tıklayıp account oluşturmak gerekiyor mu ?_ teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar