Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya eski hesaplarımızla neden yapamıorz bu işi onu anlamadım.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abi heriflerin uğraştıkları şeye bak. Millet bi tarafını yırtıyor, çalışmıyor hiçbirşey die, herifler gidip Registration'a EULA ekranı eklemişler bu sırada.
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben kayıt oldum az once mail gelicek dediler ancak ondada bi aksama war sanırım buyuk ihtimallede hesap aktif hale geldiginde siteden uyelik adı ve sifreyle girip orda biseyler bızıkladıkdan sonra keyleri giricez ...
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Yıgılmadan dolayı bilincli yapıyor olabilirler. Kaldırmıyor iste.
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mad wolf keyinin icinde " O " varsa onlar " Q " olacakmıs bi hatırlatıyım dedim dikkatten kacmıs olabilir
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Ben resmi yazıp continue diyom 414 alıyorum :D
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 elimde 3 key var hicbirinde o yok ama invalid dior
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oyuna girince serverlarda ayrı bi rezalet olucak kesin.
Abyss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bunlar bizim eski acc ları silmedi mi acaba this login already in use gibisinden bişey yazdı.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abyss said: Ben resmi yazıp continue diyom 414 alıyorum :D aynen
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya benım eski war-europe accountlarım var o accoutnda login olup http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ dan key gırsem olur demı?
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Abyss said: Bunlar bizim eski acc ları silmedi mi acaba this login already in use gibisinden bişey yazdı. silmemis ben normal accımla login bıle oldum
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 dene bakalım eski hesabınla giriş yapabiliyormusun raistlinthewiz said: ya benım eski war-europe accountlarım var o accoutnda login olup http://www.war-europe.com/#/myproductkey/ dan key gırsem olur demı?
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben neden olamıyorum ? raistlinthewiz said: Abyss said: Bunlar bizim eski acc ları silmedi mi acaba this login already in use gibisinden bişey yazdı. silmemis ben normal accımla login bıle oldum
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 CusTodeM said: yenisini açıcaksın illa ıyıde sıtesınde announcementta soyle dıor: Register an account http://www.war-europe.com/#/registration/ and enter it here http://www.war-europe.com/#/myproductkey/.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben eski acc ile girdim, product key girme linki var onda da. fakat orası da açılmıyo.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 KillerLord said: ben neden olamıyorum ? silmemis ben normal accımla login bıle oldum bi 15 dakka onceoldum ama su anda bende olamıorum tekrardan
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ya bu nasil bir mantiktir yahu eski accountlari ne siliyorsun ...... birak kalsin iste girsin millet keyini olsun bitsin
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Hahaha geçtim 400 lü kodu confirm diyorum you are already logged it diyo son bölüme geçmyio.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ewt bende aldım already loggedini. ya wowun cıkısındada aynı sorunları yasamıstık ama gece 12'de acmıslardı registration sabah 3 sularında yapabılmıstım. goa gıdıp bu ısı sabah 8e bırakırsa boyle olur ıste
Drc Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 :D son bolume gecince bide mail beklicen odaha eglenceli hahahaha
Dr.eamon Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 GOA'nın hatası tamamen. Yüzbin kadar key'i dağıttıktan sonra yığılma olacağını nasıl düşünemezler ki? Keşke bu Acc işleri bir hafta önceden halledilseydi Mythic'in yaptığı gibi o zaman sorun çıksa bile "çok geç" olmadan önüne geçebilirlerdi.
Öne çıkan mesajlar