Spidee Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 BUDUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 vay anasini sayin seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gevur yapmıs abıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 battilfield 1942 olsada oynasak edit: biliyorum yanliş ezdim evet tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 zheld götü vurdu hepimizi sonra hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeni pcyi bi toplimde bf2'nin suyunu çıkarıcam oyunu aldım 2 sene önce doru dürüst oynayamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ahauah adamlar fantaziye girişti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 geçen lan partide bi jipe 5 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. son ben düştüm almadılar diye hepsini firendli fayıra kurban eylediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Benzeri bir durum yaşandı o tankın üzerinde zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ilk lan partide bizim odanin chinook kamikaze teami vardi, ne eglenmistik lan sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Aşiret abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Penthesilea said: ilk lan partide bizim odanin chinook kamikaze teami vardi, ne eglenmistik lan sfds ne eğlenmiştiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 aranızdaki en güclü silah benim ::O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 BF'de atarlı varsa öm atsın dfgfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu manyaklara tankimla tek basima mulayim bir halde karsi koymaya giderken 3 tane roket ustune 1 tank topu yememle saftim kaydi, savas sanatinin icine ettiniz zindiklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Spidee said: BUDUR ulen orda sağınızdaki uçurumun aşağısından bi anda çıkan helikopter yok mu? adam gibi pilot yoktu heralde? ben olsam saniyede gitmiştiniz orda :D edit: başka haritaymış lam. neyse. yine de tepenin ağacın vs. arkasında saklanabilir bi helikopter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 O haritada helikopter, uçak vs yoktu yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kaç kişilik harita ki bu? tanıdık gelmiyo da. büyük haritalarda illa oluyo uçan kaçan bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 abi bu harita küçüktü. 3 base var idi. 2 ana base. 1 tane ortada island. ss çekilirken island ı alıp ilerleken idi. base e gelince herkes şok oldu haha. delioglan ın üstüne 3 anti tank - tank güllesi tank ın mg46 sı falan sıkıldı. haritada helikopter ya da jet yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bu haritada cin kuvelleti olarak, iki tarafı aldık adamları ortadaki kahvehaneden bozma base'de tuttuk bi güzel dövdük, ultimate weapon of destrucition kendi kendini öldürdü zaten. yalnız ıkinic yaptıklarımda önümden gectiler ara sokaktaydım ben, yaşadığım şok sebebiyle kaldım zaten öle hiç bişi yapmadan bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kitana said: abi bu harita küçüktü. 3 base var idi. 2 ana base. 1 tane ortada island. ss çekilirken island ı alıp ilerleken idi. base e gelince herkes şok oldu haha. delioglan ın üstüne 3 anti tank - tank güllesi tank ın mg46 sı falan sıkıldı. haritada helikopter ya da jet yoktu. ha anladım haritayı ok, de büyüğünde oynasaydınız ya, onda olması lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Büyüğünde de oynadık abi, ne kadar noobluk lamerlik varsa yaptık. Çok eğlenceliydi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulen canımı çektirdiniz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çektirmiycek gibi değildi valla şahane oyunlar döndü :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar