karakedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 serverlar bakımda imiş, açıldıgında buraya da bir msg yazarmısınız. direk atlayip girelim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; $i++; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 evet her çarşamba bakıma alınıyor , ama dikkat edin bazen 2 saat deyip 1 saat içinde açılıyor ona göre :) , bir iki kere olmuştu oyle , yaw tam da scavenger questi bitirmek üzereydim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kedi dehşet sardın bakıom sen hangi serverdaydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 kediyi de kaybettik desenize :)[signature][hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch [b]Recep Usta LvL 45 Blademaster[b] www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 www.lineage2.com'a güvenebiliyoruz di mi orda offline yazıo şu an, online yazınca dalalım?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Galiba online oldu ama liginde saçmalıo.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ligin dedigin login olsa gerek. bende bunu yazacaktım login hiç işlem yapmıyormuş gibi duruyor, sanki login serverları down olmuş gibi. millet yüklenmiştir kesin :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; $i++; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ehe evet ama yanlış alarm. Gayet testing..[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben serverlar acılınca baslayacam =) bartz da dark elf accam assasin olcam sonra onla =) nikim riruix olcak[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 eh be, açsınlar şunuda girsek artık saat 10 oldu :) [Bu mesaj karakedi tarafından 07 Nisan 2004 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 saat 10 da acılcakmıs[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 vllaa yapcak biside yok oturdum videolari izliom o kale kusatmasi olaini yav dark elfller bi selamlama isareti yapio videoda ma oyunda ole bisi yok? Hep uyduruk sacma sapan hareketler var? hehe savasin basinda tum humanlar ayni anda silahlarini havaya kaldirioya krallarindan sonra acaippp sufer yaa tabiben drow hastasi oalraktan onlarin saldirdigi bolumun hastasiyim :)[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 dalioz hemen :)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; $i++; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 gene gitti bu sefer donmedide sinir yaa surede solemediler[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 onların saatine gore tum serverlar 2:50de kapancakti bize gore 12:50 yakalsık 3 saat kapali kalicak dendi duyuru yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hem ingame hemde noticeolarak geldi duyuru[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hadi ya dalginmisim demekki :) hehe bastan solesenize kardesim :P[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Up![signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 suanda login serverlar sicik bu adamlar 3 haftaya nasil cikacak betadan merak ediyorum hergün bi hata çıkıyor kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: baaluo, 08 Nisan 2004 22:08 tarihinde demiş ki: suanda login serverlar sicik bu adamlar 3 haftaya nasil cikacak betadan merak ediyorum hergün bi hata çıkıyor kesin Walla bıktırdılar artık hergün rahat 10 saat oynuyorsak 1 saati garanti oynayamıyoruz.. Bakımları saymıyorum bile :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok o deil sonucta beta , adamlar sallamıyor seni beni ama bu kadar sorunlu beta görmedim ben lan oyuna giremiyon , giriyon göçüyo , abuk subuk yaratıkları koyasıya biraz skill fazlalştırmayı akıl edemiyolar saçma sapan pvp sitemi , soğudum oyundan be 1 haftada ne şehvet le girmiştim oysaki snn uo bile daha sorunsuzdu serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 l2 yi savunmuyorum ancak snn uo diyip komik olma snn serverıyla koca l2 serverı birmi allah için[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchAngeL Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 John bilmiyorum snn de oynadın mı ama burada örnek verilen server in upload i degil scriptleri ve server in online kalma süreleri.. Tabi bi bakıma en azından geri alınmıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 öyle bir hesap yaptıklarını zannetmiyorum çünkü sadece tayvan için dikkatinizi çekerim asyanın geri kalanı hariç sadece tayvan için bu adamlar 26 server açtılar ve bunlar full çekti bence amerikada başlangıçta fazla server açmayı planlamıyorlar o yüzden sırf beta için yüzbinlerce dolarlık server alımı akla yatkın gelmemiş olabilir[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar