Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yarım karpuz nedir oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oha mide spazmı direk :/ Zaten yemeğin yanında meşrubat çok içmiceksin abi inanılmaz tıkıyo. Bi de üstüne karpuz yersen öeeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dün çok susadım ben de. iftarda yarım saat önce markete gittim, 2.5luk kola, fanta limonata, maden suyu, fresher aldım. hatta evde su vardı bi de 1.5 luk su aldım. açken alışverişe çıkmayın diyolar, doğru diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yuh dicem... diimmi? yuh!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence açken yemek yememek lazim cok yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çok abartı bişey yememişsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. 1 aile doyar bunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Milli servet lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 reha muhtara cıksa dram olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 su iç bi çoba iç sonra kalk yemekten az dolan yarım saat falan sonra tekrar otur yemeğe böyle bi imkanın varsa tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 balık ve dota artı 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya yola ne lan :S yakın yerlerde de değilki. işlemci arıza yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 balık ve orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: Spastik_Serce said: balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya yola ne lan :S yakın yerlerde de değilki. işlemci arıza yapmış o kadar yemişim ki o derece yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 1 çiğ köfteye takildi aklim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yani diyor ki, bir çiğköfte ki öff.. süper.. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ulan bu sıcakta çiğköftemi olur. yapış yapış kıymayı dayamışlardır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 istanbul için iftar vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 iFTAAAAAAAAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 WAAAAAAAAAAAAAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Allah kabul etsin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ya da etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ALLLLAAAAAAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biz burda oruç tutarken istanbulda saniyede 20bin kişi iftardan ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar