Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oha mide spazmı direk :/ Zaten yemeğin yanında meşrubat çok içmiceksin abi inanılmaz tıkıyo. Bi de üstüne karpuz yersen öeeeeh
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 dün çok susadım ben de. iftarda yarım saat önce markete gittim, 2.5luk kola, fanta limonata, maden suyu, fresher aldım. hatta evde su vardı bi de 1.5 luk su aldım. açken alışverişe çıkmayın diyolar, doğru diyolar
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bence açken yemek yememek lazim cok yiyorsun
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. 1 aile doyar bunla
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 su iç bi çoba iç sonra kalk yemekten az dolan yarım saat falan sonra tekrar otur yemeğe böyle bi imkanın varsa tavsiye ederim.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya yola ne lan :S yakın yerlerde de değilki. işlemci arıza yapmış
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Spastik_Serce said: Spastik_Serce said: balık hafızalıyım abi, özellikle yemek konusunda. doyduğumun, susuzluğumun farkına varamıyorum. sonuç = 3 kıymalı, 3 litreye yakın yola, 1 çiğ köfte, yarım karpuz. miğdem çok kötü lan :( opf elimde kıymalı kokuyor, nası hayvan bı ınsanım ya yola ne lan :S yakın yerlerde de değilki. işlemci arıza yapmış o kadar yemişim ki o derece yane
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yani diyor ki, bir çiğköfte ki öff.. süper.. gibi.
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ulan bu sıcakta çiğköftemi olur. yapış yapış kıymayı dayamışlardır sana.
>:O Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 biz burda oruç tutarken istanbulda saniyede 20bin kişi iftardan ölüyor
Öne çıkan mesajlar