ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 soc 227 - sociology of small groups - demet lüküslü dersi bilen? hocayı tanıyan?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ae111/LIT ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Makine yüksek lisansa girdim ben de... Bu arada @boun.edu.tr uzantılı maillerimizi nası alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 onu okulda yapmıslardı yaa hic hatırlamıyorum bile al mailin al sifren eve gidince degistir demislerdi on kayıtta ama mail olaylarını cogunlukla bolumun sekreterligi hallediyo die hatırlıyorum.. phys121 im ile chem241 imin labı bi de che211 im cakısıo.. bakalım nolcak.. phys121 i alamazsam da okul uzuo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ahahah. Alırsın canım 121'de almazsan da işime gelir hani. >:D< @REWENDOR: boun.edu.tr olayını kayıdını yaptırdığın zaman okuldan vermeleri lazım sana, registration şifrenle falan. Eğer almadıysan Okulu arayıp BİM'i bağlat, oraya anlat derdini yardımcı olurlar sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ZaugnaKhaldun said: soc 227 - sociology of small groups - demet lüküslü dersi bilen? hocayı tanıyan?_ proje var sınavı yok hoca ii , notu da fena deil dersler sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 şimdi ben hiç ders seçme olayına girşmedim.. hiç öyle alengilri aktivitelerim olmadı (seçmeli derler hariç) ki insan kaynakları yönetimi haricinde hep istediğim erasler oldu (ama ondan da AA ile geçmişim) ya ben şimdi anlamıyorum bu ders seçme olayı iyi midir kötü müdür? kanser ediyorsa adamı kötü de ne bileyim seçme şansının olamsı da iyi bir yandan.. ha bugün gleip bana "ne seçecektin arkadaşım?" deseler seçmek istemeyeceğim dersler var bir tek :) ama işletmeler öyle değil işletmeler direk uzmanlık dallarına ayrıldıkları için 3. sınıfta deli gibi ders seçiyorlar çok heyecanlıydı ama isterdim böyle nano biyoloji, kriminal psikoloji, kuantum fiziği, statik 2 ya da akım devreleri 211 gibi derslerim olsun da olmadı işte işimiz gücümüz ülkeyi kalkındırmak büyütmek iktisat teorisi kurmak analizetmek iktisat politikası haraslamak fln.. bir de kampüsüm çok kötü lan.. 7. senem olacak 7 senedir aynı kötü yere gidiyorum biri beni çekip kurtarsa şu hayattan.. yada hocaları kafalasam bakırköy sahilde dersleri yapsak olmadı bir metrobüsle mecidiyeköye oradan bir metrotyla beyoğluna cezayir sokağa gitsek.. şarap içsek iktisat politikası konuşsak sabahlara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 harç març ne kadar ödeyeceğimizi nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ildeniz hic sikayet etme okulundan, kral okuldur da bilmemnedir diye konusuyordun surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 okul kral kampüs(?) kötü :) ben okula değil kampüse söylendim (bir de cemal çakıcının derslerine çok lüzumsuz bir adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ha bir de iktisat olmasaydıda eletrik, metalurji fln okusaydım diyorum çok eğleceli lan driver fln çiziyorlar öteki fabrikada alaşım var modelleme kaynak dökğüm vs var ben kesin yanlış bölüm okudum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 harc bugun oglene dogru belli olur.. Bu arada sistemi inanılmaz duzeltmisler ya da ben ve tum arkadaslarım acayip sanslıydık herkes isini ilk 15 dk da bitirdi.. ben hatta gayet yavas falan gordum isimi euaheauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 5'i gitti 3'ü kaldı benim de; kalan 3'ten iki tanesi çok tehlikeli ama ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben şöyle bir şey yapıyorum bu arada ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Abi ne dandik sistem bu, girdim 2. dakikada karlıma ders seçme ekranı yerine saçma sapan ID STUDENT tadında bir şey geldi. Aşağıdaki bilgiler eksikse git öğrenci işlerine başvur gibi bir şeyler dedi yarım saat denedim anca açıldı ders seçme ekranım. küfür. küfür. küfür. küfür. ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 yok lan iyi bu gene.. biz ARAS biliriz.. o dandikti gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 lan özgür özeniorum sana. 0 dan başlamak üniversiteye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 kaç para yatıraağımız konusunda hâlâ bilgi yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 tutiton fees kısmından bakın registration sitesinden hangi fakülte ne kadar ödüo die yazio işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 e bende hâlâ geçen dönemin fiyatları çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bacağımı sokiyim böyle sisteme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Şimdi soru, Tutition Fee + Registration Fee ödeyeceksiniz yazmışlar, biri 75 lira, dieri de işte değişiyo tabloya göre. Mastırlar için de öyle di mi? İkisi de gerekiyor yani. Her dönem ikisini de ödiycez mi? Bir de mastır başvurusu için de 75 almışlardı, bu ayrı bi 75 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ben daha almadım derslerimi yüksek lisans rehaveti sdf stres olsun son gün alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Rewendor said: Şimdi soru, Tutition Fee + Registration Fee ödeyeceksiniz yazmışlar, biri 75 lira, dieri de işte değişiyo tabloya göre. Mastırlar için de öyle di mi? İkisi de gerekiyor yani. Her dönem ikisini de ödiycez mi? Bir de mastır başvurusu için de 75 almışlardı, bu ayrı bi 75 di mi? harbi her dönem ödüyor muyuz bu registration fee'yi oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar