Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

onu okulda yapmıslardı yaa hic hatırlamıyorum bile al mailin al sifren eve gidince degistir demislerdi on kayıtta ama mail olaylarını cogunlukla bolumun sekreterligi hallediyo die hatırlıyorum..

phys121 im ile chem241 imin labı bi de che211 im cakısıo.. bakalım nolcak.. phys121 i alamazsam da okul uzuo hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahah. Alırsın canım 121'de almazsan da işime gelir hani. >:D<

@REWENDOR: boun.edu.tr olayını kayıdını yaptırdığın zaman okuldan vermeleri lazım sana, registration şifrenle falan. Eğer almadıysan Okulu arayıp BİM'i bağlat, oraya anlat derdini yardımcı olurlar sana.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi ben hiç ders seçme olayına girşmedim.. hiç öyle alengilri aktivitelerim olmadı (seçmeli derler hariç) ki insan kaynakları yönetimi haricinde hep istediğim erasler oldu (ama ondan da AA ile geçmişim)

ya ben şimdi anlamıyorum bu ders seçme olayı iyi midir kötü müdür? kanser ediyorsa adamı kötü de ne bileyim seçme şansının olamsı da iyi bir yandan.. ha bugün gleip bana "ne seçecektin arkadaşım?" deseler seçmek istemeyeceğim dersler var bir tek :)

ama işletmeler öyle değil işletmeler direk uzmanlık dallarına ayrıldıkları için 3. sınıfta deli gibi ders seçiyorlar çok heyecanlıydı

ama isterdim böyle nano biyoloji, kriminal psikoloji, kuantum fiziği, statik 2 ya da akım devreleri 211 gibi derslerim olsun da olmadı işte işimiz gücümüz ülkeyi kalkındırmak büyütmek iktisat teorisi kurmak analizetmek iktisat politikası haraslamak fln..

bir de kampüsüm çok kötü lan.. 7. senem olacak 7 senedir aynı kötü yere gidiyorum biri beni çekip kurtarsa şu hayattan.. yada hocaları kafalasam bakırköy sahilde dersleri yapsak olmadı bir metrobüsle mecidiyeköye oradan bir metrotyla beyoğluna cezayir sokağa gitsek.. şarap içsek iktisat politikası konuşsak sabahlara kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne dandik sistem bu, girdim 2. dakikada karlıma ders seçme ekranı yerine saçma sapan ID STUDENT tadında bir şey geldi. Aşağıdaki bilgiler eksikse git öğrenci işlerine başvur gibi bir şeyler dedi yarım saat denedim anca açıldı ders seçme ekranım. küfür. küfür. küfür. küfür. ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdi soru, Tutition Fee + Registration Fee ödeyeceksiniz yazmışlar, biri 75 lira, dieri de işte değişiyo tabloya göre.

Mastırlar için de öyle di mi? İkisi de gerekiyor yani.

Her dönem ikisini de ödiycez mi? Bir de mastır başvurusu için de 75 almışlardı, bu ayrı bi 75 di mi?

harbi her dönem ödüyor muyuz bu registration fee'yi oha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...