Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

irregular olman bir şeyi değiştirir mi bilemiyorum,hımm yani o bölümle ilgili , alman gereken derslere bak,sonra bölümünün yazın açtığı derslere gözat...
erken başlamak zarar değildir elbette iyidir güzeldir ama bazen öyle bir oluyor ki, alman gereken bölüm dersi her dönem açılmıyor üstelik bir dersi alman için de prerequisite olbiliyor alamıyon bla bla...işte o durumda yararı pek olmuyor gene aynı senede bitiryon, onlara iyice3 bir bak...
Sosyal ağlarda paylaş

Soru: MS için gerekli tüm parayı yatırdım, ancak ders olarak zaten tek ders alacaktım, tez dersi, onu seçmedim. Sebep şu: sistem 2 kere attı seçmeye çalışırken falan, sonra da seçilmiş mi diye kontrol ederken salaklığıma gelmiş course plannerdan bakmışım, tamam diyip geçmişim. Haliyle şimdi tez dersini almadan ama parayı ödemiş olarak kaydolmuş oldum.

Gerçi danışmana mail atıp sordum da bu saatte cevap vermez zaten :D Add-drop'larda dersi eklemem sorun yaratır mı, şu anda boş program olması falan? Yoksa yarın hoca bi şekilde araya sıkıştırıp ekleyebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

add-dropta halledersin bir şey olmaz diye biliyorum ki ben sorun olacağını sanmıyorum, farzet ekleyemedin bişi oldu , bounda dilekçeyle her şeyi hallediliyor;)
bölüm başkanının,danışmanının ve dersi alacğaın hocanın imzasını içeren bir dilekçe dekanlığa veya kayıt işlerine veriliyor ve %99 dilekçeye ok gelir.
no problemo.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Tokasra said:

Yok mu bu sene kilyos'ta olan?
Tercih aşamasında endüstri müh fln yazıcak olanlar vardı da tıpa gitti sanırım hepsi :D

Ya bir de şey sorucaktım. Advanced çıkmışım ben. Bu Ocak'taki profişınsiye girip irregular olursam benim için iyi olur mu? Ders seçme konusunda falan sıkıntılar çıkar mı acaba :D

ben varım kilyosta :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Ardeth said:

dasaaa said:

baba boğaziçi kürek amatörleri alıyor mu?

bunların bi sitesi mail adresi falan yok mu?

kürek ve amerikan futbolu takımı hayvan gibi çalıştırıyo

kürek çok sıkı da amerikan futbolu jazz ya=)...şaka tabi ama ikisi arasında kaldıysan,bence kürek seç,hem takım çok sağlam,hem de eğlenceli...gerçi dasaanın artık okula geleceğini de sanmam ama=)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

bak o da bende yok :/

yelkene mi baksam acaba dedim ama 300tl istiyorlarmış o_o hello biz fakiriz dedim

busas iyi ama o da para...sen en iyisi hem beleş hem su sporu oalrktan sutopuna git=) ben ikinci sınıftayken takıma girmiştim düşün artık o derece yani,geleni gideni alıyorlar=) ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

ah be bak geç gelmiş cevaplar sdf.

artıkın azerbaycanlarda olduğuma göre -dönücem yani yakında- oralardan gelmem zor olur nan.

sabah 7:00'de bounda olsam açık sınıf falan bulabilir miyim? güney study açık olur mu?
bayağı bir işim olacak. erkenden geçerim diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...