Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 uluslararası ticaret :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 irregular olman bir şeyi değiştirir mi bilemiyorum,hımm yani o bölümle ilgili , alman gereken derslere bak,sonra bölümünün yazın açtığı derslere gözat... erken başlamak zarar değildir elbette iyidir güzeldir ama bazen öyle bir oluyor ki, alman gereken bölüm dersi her dönem açılmıyor üstelik bir dersi alman için de prerequisite olbiliyor alamıyon bla bla...işte o durumda yararı pek olmuyor gene aynı senede bitiryon, onlara iyice3 bir bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Soru: MS için gerekli tüm parayı yatırdım, ancak ders olarak zaten tek ders alacaktım, tez dersi, onu seçmedim. Sebep şu: sistem 2 kere attı seçmeye çalışırken falan, sonra da seçilmiş mi diye kontrol ederken salaklığıma gelmiş course plannerdan bakmışım, tamam diyip geçmişim. Haliyle şimdi tez dersini almadan ama parayı ödemiş olarak kaydolmuş oldum. Gerçi danışmana mail atıp sordum da bu saatte cevap vermez zaten :D Add-drop'larda dersi eklemem sorun yaratır mı, şu anda boş program olması falan? Yoksa yarın hoca bi şekilde araya sıkıştırıp ekleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 add-dropta halledersin bir şey olmaz diye biliyorum ki ben sorun olacağını sanmıyorum, farzet ekleyemedin bişi oldu , bounda dilekçeyle her şeyi hallediliyor;) bölüm başkanının,danışmanının ve dersi alacğaın hocanın imzasını içeren bir dilekçe dekanlığa veya kayıt işlerine veriliyor ve %99 dilekçeye ok gelir. no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bu dönem verilen 500+ CS derslerinin listesi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vexilloid Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Tokasra said: Yok mu bu sene kilyos'ta olan? Tercih aşamasında endüstri müh fln yazıcak olanlar vardı da tıpa gitti sanırım hepsi :D Ya bir de şey sorucaktım. Advanced çıkmışım ben. Bu Ocak'taki profişınsiye girip irregular olursam benim için iyi olur mu? Ders seçme konusunda falan sıkıntılar çıkar mı acaba :D ben varım kilyosta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 baba boğaziçi kürek amatörleri alıyor mu? bunların bi sitesi mail adresi falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 alıyor, kürek takımı yeni kuruldu, birkaç sene oldu.....sen konuş, Yiğit var takımdan onla iletişime geçebilirsin. antremanalra giriyorsun yani hee şu da var sabah 5 te falan antremanlara gidiyorlarmış:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 he mail olyını görmemişim, facebook grupları var:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bak o da bende yok :/ yelkene mi baksam acaba dedim ama 300tl istiyorlarmış o_o hello biz fakiriz dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 gene bir kayıt dönemi, 20 dakikaya açılıyor, let the hunger games begin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 fizik var mı fizik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 var,ta karşında duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ne oldu ne istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dasaaa said: baba boğaziçi kürek amatörleri alıyor mu? bunların bi sitesi mail adresi falan yok mu? kürek ve amerikan futbolu takımı hayvan gibi çalıştırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 amatör alırlar da amatör bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ardeth said: dasaaa said: baba boğaziçi kürek amatörleri alıyor mu? bunların bi sitesi mail adresi falan yok mu? kürek ve amerikan futbolu takımı hayvan gibi çalıştırıyo kürek çok sıkı da amerikan futbolu jazz ya=)...şaka tabi ama ikisi arasında kaldıysan,bence kürek seç,hem takım çok sağlam,hem de eğlenceli...gerçi dasaanın artık okula geleceğini de sanmam ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ardeth said: ne oldu ne istiyon birinci sınıf olbilir,öyle bölümdaş arıyor olbilir,sen artık bu bölümden değilsin ardeth,üstüne alınma lütfen.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dasaaa said: bak o da bende yok :/ yelkene mi baksam acaba dedim ama 300tl istiyorlarmış o_o hello biz fakiriz dedim busas iyi ama o da para...sen en iyisi hem beleş hem su sporu oalrktan sutopuna git=) ben ikinci sınıftayken takıma girmiştim düşün artık o derece yani,geleni gideni alıyorlar=) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ah be bak geç gelmiş cevaplar sdf. artıkın azerbaycanlarda olduğuma göre -dönücem yani yakında- oralardan gelmem zor olur nan. sabah 7:00'de bounda olsam açık sınıf falan bulabilir miyim? güney study açık olur mu? bayağı bir işim olacak. erkenden geçerim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 guney study acık 24 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 süper yihu çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bu okulun niye buz hokeyi takımı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 sen kurasın diye bekledik biz vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 turkiyede oldugu icin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar