Spidee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BİM'den alman lazım maili evet, şifreni falan belirliyorsun orada gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 125'i yakalayım da geçeyim bari okula ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 olm şaka gibi kayıtları über hızlı hallettiğim için her sene allah cezamı başka şekilde veriyor kaldığım dersi tekrar almam gerekiyormuş ilk açıldığı dönem, haliyle sistem otomatik ekledi programıma; şimdi dilekçe izin peşindeyim bir kez daha; allah belasını versin lan okulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 BIO 401.01 MOLECULAR BIOLOGY I 4 WWFF 1223 BIO 409.01 MOLECULAR BIOLOGY LAB. I 3 T 8 BIO 443.01 PHYSIOLOGY II 3 TTTh 676 HTR 311.05 HISTORY OF THE TURKISH REPUBLIC I 2 TT 56 PHYS411.01 QUANTUM MECHANICS I 3 MMWW 5656 ve yolda MATH331.01 REAL ANALYSIS I PHYS496.01 COMPUTATIONAL PHYSICS STS 401.01 HISTORY OF SCIENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 8 ders? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hee? her zamanki gibi :p ki quantum mekaniği fiziğin, reel analiz de matematin en zor derslerinden biri. özellikle reel analize hoca faktörü eklenince gerçekten bölümün en zor dersi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Boğaziçi topiğide açılmış sonunda 2 senedir bakıyodum göremiyodum. EE 4.sınıfç Kaydı bu dönem seçme derdim yok diye dışarıdan yaptım ama genede 10.20 de aldım derslerimi çıktım. 3 senedir bir kaç denemede giriyorum. Biraz geç bir tavsiye olcak ama müh binasında loungelarda her bölümün şifreli wireless ı var. Bölümden birinden şifreyi öğrenin BİM de sıra almakla falan uğraşmayın. (İlk senemde sıra numarası olayı yoktu abartmıyorum millet dil dersi almak için önceki geceden Bim in önünde sıraya giriyodu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 CHE 690.06 M.S. THESIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 tek ders mi alıyon tembel adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yurt çıkıp çıkmadığını hangi tarihte öğreniyoruz? (Kilyos yurdu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ardeth said: PHYS496.01 COMPUTATIONAL PHYSICSbu eğer demet akten in eşi olan zayıf incecik gözlüklü adamsa eğer, çok süper bi adam lan. bizde elektronik + fiziği dereceyle bitirip, mit de fizik doktorası yapmış falandı. bu arada adam olana tek ders yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 He aynen o adam taylan akdoğan. iki ders aldım daha önce ondan quantum fiziği. adamın ayrıca süper bir bilgisayarcı olduğuna dair duyumları en yakın arkadaşından almıştık oturup iki ayda linuxa bi dvd için driver yazmış öğrenip falan diye. bu dersi alanlar da piano çalar gibi bilgisayar kullanıyor diyor zira kendisi ile neural modelling üzerine proje/çalışma yaptığım için şait oldum matlabı commandden baya hızlı kullanıyor takip edemiyorum çalışırken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dufrasne said: Yurt çıkıp çıkmadığını hangi tarihte öğreniyoruz? (Kilyos yurdu) http://yurtlar.boun.edu.tr açıklandı asil liste 15inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu kilyos yurdunun birincisi ikincisi mi var ki ikincisi çıkmış bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hiç şikayet etmeyin kayıt sisteminden valla, ben okuldayken internetten kayıt yoktu. derslerde yer bitmeden yetişelim diye kuzey-güney-hisar arasında deparlı koşuya çıkardık. hayatımda o kadar yorulduğumu hatırlamıyorum netekim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bu internet insanları hamlaştırdı spordan uzaklaştırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oha o nası is =)) deparlı kosu falan ben hic bi ders alamazmısım heralde :D edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 şatıllarda da sürekli kuyruk oluyordu, hani yani o dersi istiyorsan 5 dakika içinde güneyden kuzeye yokuş yukarı yetişmen gerekiyordu yoxa kaçıyordu ders. ahaha, böyle böyle hep en kazık dersleri almak zorunda kaldım ben, "du bi sigara içiyim şurda" filan derken dönem boyunca fitil fitil burnumdan geldi abuk sabuk elective'ler :P ehe bi de ilk kayıt günümde konuya son derece fransız şekilde 16.30'da "ne var lan bi kaydolcaz işte imza mimza" rahatlığıyla kampüse intikal edip 18.00'e kadar 3.5 atma hikayem vardır ki hiç tavsiye etmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tee bugün(bugün geçti tabi) ve yarın yadyok hazırlık kayıt günü. advanced çıktı seviyem, intermediate e düşürsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben sınavı unuttuğum için beginner başlıyorum. what is your nationality hesabı, bekleriz faste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 benim arkadaşım elemantary başladı gerçi o odtüde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hazırlıkların kayıt birimine kayıt yaptırması gerekiyormuş. bugün gittim yadyok öprenci işlerine -iyi günler, kayıt için gelmiştik -para yatırdınız mı 90ytl -evet -tamam bişey yapmanıza gerek yok okulun ilk günü dekontu getirin -eeöö tamam lan madem bi bok yapmicaksınız neden okula getirtiyonuz hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 adv iyidir cumatur bos 60 ortalama ile yarı donem prof una girersin..sınavı gecer yarı donem yatarsın.. yoksa benim gibi inter olursan ilk donem 80 ortalama kasmak zorunda kalırsın hocan da kılsa bissuru dert..hatta benim ortalamam 79.68 falandır yani..allahtan gectim de profu yarın donemde bi daha ugrasmadım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben de denemesine boun haz. atlama sınavına girip A ile geçtiydim bundan 4 sene evvel dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 yani adv bittikten sonra okul başlamıyo di mi? irregular falan olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar