snarveien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bi tek bunda sıkıntı çekiyorum yazarken, testte pek sıkıntı olmuyor ya :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 boğaziçi okul değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 nasıl değil yahu şaka mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Modeme res atıp fake alırım, sonra troll yaparım demek istiyor. Şakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 neyse ya burada olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 moncici said: bi de 4 levent metrodan okula tek vasıta gidiş var mı ya. sarıyer rumelihisarı otobüsleri 59RS başka da yok, yarım saatte bir falan geçiyo. leventten var ama biraz yürümen lazım (2-3 dakika). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Zengin ve elitler sizi selamlıyorum. Ya bu Ali Rıza Kaylan ne enteresan hocadır adam kendi dersinin 51%lik kısmını trollüyor, hikayeler, fıkralar. Kendi dersini sabote eden hoca ilk defa görüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevgilim boğaziçinde. bende otomatikman boğaziçili oluyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sevgilin %95 ihtimalle zengin ve elit, sen de ondan ötürü %50 zengin ve elit olma ihtimaline sahipsin (bu istatistikleri Hao'nun çalışmalarından adapte ettim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sabancı boğaziçi ilişkisinin yürüme istatistiğinide verirmisin sevgili ardeth. ayrıca ne çok zenginim nede çok elitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 %95 iniz zenginmiş doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Dahi anlamındaki de'yi ayrı yazamayan sabancı univ. öğrencileriyle sadece gönül eğlendiriyormuş boğaziçililer. Sori priv. Hem elitler, hem zengin hem de grammer nazi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 mühendis adam de yi ayrı yazmayamı kasacak yahu. babacum ben %5 lik kısımım. fakirim. açlıktan ağzım kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 kütüphane bu pazar açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 19una kadar kapalı kütüphanesiz kaldım ya bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 study açık mı peki? boşu boşuna gitmeyeyim yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 study kapalıydı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 boğaziçinde dolap kiralama var mı? bol tarafından kitap getirip koyayım, hammalık etmeyim istiyorum. itü'de mustafa inan kütüphanesinde öğrenci dolapları vardı hani.. işte onun gibi, amerikan filmlerindeki lise dolapları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Beker hojam duruyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 duruyor:)..haluk beker'den bahsediyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 evet, çok severdim. Tatlı tatlı laf sokardı, acıtmadan. Achtung Physik diye bi yazı dağıtırdı. hey gidi yazar bu mesajında Boğaziçi'nde okuduğunu vurguluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 heue:)...ben ondan bir tek phys 125 aldım,genelde de o dersi veriyo ama anırım ikinci dönem kitle dersi vericekmiş phys 201...ben de çok severim kendisni hem kibar hem zeki bir fizikçidir.Ayrıcaa,hala derslere icetea ile geliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 beker hoca süperdir ondan 325 alınması tavsiye edilir sdf (yazları veriyor genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Raze said: evet, çok severdim. Tatlı tatlı laf sokardı, acıtmadan. Achtung Physik diye bi yazı dağıtırdı. hey gidi yazar bu mesajında Boğaziçi'nde okuduğunu vurguluyor. bir kere 325 dersinde sınıfa bir öğrenci (mühendis) girmiş "hocam ben sinyal analizi kitabımı unutmuşum alabilir miyim" deyip kitabı almış çıkmış, arkasından Haluk hocanın söylediği laf: "Tüfeğini unutmuş asker" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 evet bu hikaye efsanedir duymuştum....bir de şimdi ekşi sözlükte okudum,hatta yazan kişinin benimle aynı dönemden olduğunu çaktım ve yazdığı şeyi hatırladım şöyle bir olay olmuştu 2007 'de . "sinavda "hocam su soruyu biraz daha acabilir misiniz?" sorusuna "daha fazla acarsak mustehcen olur" diyerek sinavin ortasinda sinifi iptal etmis eglenceli hoca." said: evet sınavda kopmuştuk....bir de şunu anlatmıştı biz böyle hocam bunu da mı ezberleyeceğiz,hocam şunu da mı diye söyleniyorduk,o da bize; bir adamın çok zayıf bir hafızası varmış ismini bile hatırlayamıyormuş,bir gün yeni tanıştığı biri -hi I am george demiş,bizim adam kalmış başlamış mırıl mırıl gözlerini tavana dikerek happy birthday to you happay birthday to you,happy birthday too you happy birthday... Robert... -Oh I am robert nice to meet you...demiş;) o yüzden siz ezber yapın ezber yapmak iyidir çocuklar demişti;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar