Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Raze said:

evet, çok severdim. Tatlı tatlı laf sokardı, acıtmadan. Achtung Physik diye bi yazı dağıtırdı. hey gidi

yazar bu mesajında Boğaziçi'nde okuduğunu vurguluyor.

bir kere 325 dersinde sınıfa bir öğrenci (mühendis) girmiş "hocam ben sinyal analizi kitabımı unutmuşum alabilir miyim" deyip kitabı almış çıkmış, arkasından Haluk hocanın söylediği laf:

"Tüfeğini unutmuş asker"
Sosyal ağlarda paylaş

evet bu hikaye efsanedir duymuştum....bir de şimdi ekşi sözlükte okudum,hatta yazan kişinin benimle aynı dönemden olduğunu çaktım ve yazdığı şeyi hatırladım şöyle bir olay olmuştu 2007 'de .

"sinavda "hocam su soruyu biraz daha acabilir misiniz?" sorusuna "daha fazla acarsak mustehcen olur" diyerek sinavin ortasinda sinifi iptal etmis eglenceli hoca." said:

evet sınavda kopmuştuk....bir de şunu anlatmıştı biz böyle hocam bunu da mı ezberleyeceğiz,hocam şunu da mı diye söyleniyorduk,o da bize; bir adamın çok zayıf bir hafızası varmış ismini bile hatırlayamıyormuş,bir gün yeni tanıştığı biri
-hi I am george demiş,bizim adam kalmış başlamış mırıl mırıl gözlerini tavana dikerek
happy birthday to you happay birthday to you,happy birthday too you happy birthday... Robert...

-Oh I am robert nice to meet you...demiş;) o yüzden siz ezber yapın ezber yapmak iyidir çocuklar demişti;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...