Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boğaziçi Topiki

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Master için ne istior boun?
Tr ye döndüğümde mühendislik üzerine master bakıcamda, şöyle part time bişi.
Gmat toefl istiyordur sanırım?
meslekte 1 senedir çalışıorm desem not ortalamasını kaale almamazlık gibi bir güzellik yaparlar mı?

halp

Yok oyle birsey mark zuckerberg olsan ortalamana bakarlar
Unutmaki akademisyen dedigin hayata atilmaktan korkmus, icten ice parayi cok onemsiyen ama iyi kazanandanda nefret eden ve bir bakima yalanan gruptur. Ha torpilin varsa baska:)

Bu arada boyle olmayan bir elin parmagi kadar akademisyen var onlara saygim sonsuz:)
Sosyal ağlarda paylaş

sırf kanser su ders secme eger soyle 2 3 ders bıraktıysan zamanında.. istemiyorum lan organik kimya 4. sınıfta alıcam ver bana process dersini.. nefret ediyorum f dersin direk onune gelmesinden 4. sınıf olsam da 2 donem icinde bitiyo olsa o ders sırf o sırada alınıyo olsa gene anlıycam AL LAN desin ama hayır suan almak istemiyorum cuma gunu suan dersim olsun istemiyorum.. cuma gunu 2 dersi duzenli kacırınca bi tarafımda patlamasın istiyorum ama hayır sistem vermis sistemi zorlamıycakmısız niye beyfendi cunku dersi drop etmeye useniyo advisor olucak .... versin ben withdraw ediyim diyorum ona da ııh diyo.. illa 2 ders eksik alıcam bu donem yani.. cunku bi dersi dropluycam alıcam organik kimyayı onu da withdraw lıycam zamanı gelince
Sosyal ağlarda paylaş

Selam dostlar benim bi sorum olucaktı. Mesela diyelim ben Boğaziçi Felsefe'ye girdim. Bölümümün ilk %20'sindeyim ve not ortalamam 3.00'dan yüksek. Ben çap için gerekli bütün şartları taşıyorsam yine aynı fakültede bulununan Sosyoloji bölümüyle çap yapabilir miyim?

Üniversite taban puanlarında bölümler arasında epey fark var da ondan merak ettim soruyorum. Sadece gerekli şartları tutturmamız yeter mi, yoksa üni.ye girilen puanlar da önemli midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Okulun ya da bölümün sayfasından arayarak rahatça bulabiliyorsun bu tür bilgileri boun'da. Linkledim aşağıya, psikolojiyle çap yapabilirsin. İki sözel bölümle çap yapmak zor olmaz ama psikoloji öğrencileri biraz inektir bölüm derslerine kasarlar genel de haberin olsun. Bölüm sekreterliğine ya da bölümden birine sorabilirsin sorularını yardıncı olmaya çalışırlar bir şekilde, Esra Mungan diye bir okutman var psıkolojide, arkadaşımın danışmanı hep güzel bahsediyor kendisinden belki bir gün odasına gidip konuşabilirsin, tahminimce sorularına yardımcı olabilir.

Link: http://www.phil.boun.edu.tr/cap_tr.html
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

sırf kanser su ders secme eger soyle 2 3 ders bıraktıysan zamanında.. istemiyorum lan organik kimya 4. sınıfta alıcam ver bana process dersini.. nefret ediyorum f dersin direk onune gelmesinden 4. sınıf olsam da 2 donem icinde bitiyo olsa o ders sırf o sırada alınıyo olsa gene anlıycam AL LAN desin ama hayır suan almak istemiyorum cuma gunu suan dersim olsun istemiyorum.. cuma gunu 2 dersi duzenli kacırınca bi tarafımda patlamasın istiyorum ama hayır sistem vermis sistemi zorlamıycakmısız niye beyfendi cunku dersi drop etmeye useniyo advisor olucak .... versin ben withdraw ediyim diyorum ona da ııh diyo.. illa 2 ders eksik alıcam bu donem yani.. cunku bi dersi dropluycam alıcam organik kimyayı onu da withdraw lıycam zamanı gelince

Cuma gideriz birlikte organiğe ^^
De dilekçe ile drop edebilmen lazım add-drop'da ramazan bana öyle söyledi, sorarız bir daha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...