Bittus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 ahaha captcha mi koymuslar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 aynen ama cok sinir bozucu olanlarından degil kolay 6 haneli sayı ama yine de yeterince sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 dasaaa said: bunu niye diyor? You are not allowed to access registration pages. Please contact Registrar's Office.master suren doldu da uzatma icin izin mi istemedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Suark said: Master için ne istior boun? Tr ye döndüğümde mühendislik üzerine master bakıcamda, şöyle part time bişi. Gmat toefl istiyordur sanırım? meslekte 1 senedir çalışıorm desem not ortalamasını kaale almamazlık gibi bir güzellik yaparlar mı? halp Yok oyle birsey mark zuckerberg olsan ortalamana bakarlar Unutmaki akademisyen dedigin hayata atilmaktan korkmus, icten ice parayi cok onemsiyen ama iyi kazanandanda nefret eden ve bir bakima yalanan gruptur. Ha torpilin varsa baska:) Bu arada boyle olmayan bir elin parmagi kadar akademisyen var onlara saygim sonsuz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 hahaha matama artı 1 bir hocam vardı, ekonomi hocam. adam 2 master yapmış bir doktora yapmış 2. doktorasını falan yapıyordu öyle akademik bir insan. adam aynen şunu dedi; profesyonel hayat beni çok korkutuyor, o yüzden akademisyen oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 prof.lar 5k mayış alıyomuş galiba. haftada iki derse gir oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Bir de yazokulu of of, vurdun çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 fizban said: dasaaa said: bunu niye diyor? You are not allowed to access registration pages. Please contact Registrar's Office.master suren doldu da uzatma icin izin mi istemedin ? istedim, kağıtlarımı da teslim ettim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 uzun lafın kısası bizim enstitü kağıtları ana merkeze geçmemiş, yarın geçiceklermiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 sırf kanser su ders secme eger soyle 2 3 ders bıraktıysan zamanında.. istemiyorum lan organik kimya 4. sınıfta alıcam ver bana process dersini.. nefret ediyorum f dersin direk onune gelmesinden 4. sınıf olsam da 2 donem icinde bitiyo olsa o ders sırf o sırada alınıyo olsa gene anlıycam AL LAN desin ama hayır suan almak istemiyorum cuma gunu suan dersim olsun istemiyorum.. cuma gunu 2 dersi duzenli kacırınca bi tarafımda patlamasın istiyorum ama hayır sistem vermis sistemi zorlamıycakmısız niye beyfendi cunku dersi drop etmeye useniyo advisor olucak .... versin ben withdraw ediyim diyorum ona da ııh diyo.. illa 2 ders eksik alıcam bu donem yani.. cunku bi dersi dropluycam alıcam organik kimyayı onu da withdraw lıycam zamanı gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Bu advisorların programı onaylaması kaç günde oluyor (Master için) ? Sabri altıntaştı galiba benimki Yurtdışında olacağım bir nane olursa okula da gelemiyorum patlamam umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Selam dostlar benim bi sorum olucaktı. Mesela diyelim ben Boğaziçi Felsefe'ye girdim. Bölümümün ilk %20'sindeyim ve not ortalamam 3.00'dan yüksek. Ben çap için gerekli bütün şartları taşıyorsam yine aynı fakültede bulununan Sosyoloji bölümüyle çap yapabilir miyim? Üniversite taban puanlarında bölümler arasında epey fark var da ondan merak ettim soruyorum. Sadece gerekli şartları tutturmamız yeter mi, yoksa üni.ye girilen puanlar da önemli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 boun'lu değilim ama çapla öss'nin taban puanlarının falan bir ilgisi yok üniversitenin çap programının izin verdiği ölçüde ve şartları sağladıktan sonra alayını yaparsın ki muhtemelen o dediğin yapılıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Psikoloji yazıcaktım sosyoloji yazmışım, ama dediğin onun için de geçerli sanırım :) Teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Okulun ya da bölümün sayfasından arayarak rahatça bulabiliyorsun bu tür bilgileri boun'da. Linkledim aşağıya, psikolojiyle çap yapabilirsin. İki sözel bölümle çap yapmak zor olmaz ama psikoloji öğrencileri biraz inektir bölüm derslerine kasarlar genel de haberin olsun. Bölüm sekreterliğine ya da bölümden birine sorabilirsin sorularını yardıncı olmaya çalışırlar bir şekilde, Esra Mungan diye bir okutman var psıkolojide, arkadaşımın danışmanı hep güzel bahsediyor kendisinden belki bir gün odasına gidip konuşabilirsin, tahminimce sorularına yardımcı olabilir. Link: http://www.phil.boun.edu.tr/cap_tr.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 ÇAP danışmanını gördüm felsefe bölümünün, o kadın hakkında da hiç iyi şeyler duymadım. Olur da cevap alamazsan falan şaşırma hiç :D Kolay gelsin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 screwy said: sırf kanser su ders secme eger soyle 2 3 ders bıraktıysan zamanında.. istemiyorum lan organik kimya 4. sınıfta alıcam ver bana process dersini.. nefret ediyorum f dersin direk onune gelmesinden 4. sınıf olsam da 2 donem icinde bitiyo olsa o ders sırf o sırada alınıyo olsa gene anlıycam AL LAN desin ama hayır suan almak istemiyorum cuma gunu suan dersim olsun istemiyorum.. cuma gunu 2 dersi duzenli kacırınca bi tarafımda patlamasın istiyorum ama hayır sistem vermis sistemi zorlamıycakmısız niye beyfendi cunku dersi drop etmeye useniyo advisor olucak .... versin ben withdraw ediyim diyorum ona da ııh diyo.. illa 2 ders eksik alıcam bu donem yani.. cunku bi dersi dropluycam alıcam organik kimyayı onu da withdraw lıycam zamanı gelince Cuma gideriz birlikte organiğe ^^ De dilekçe ile drop edebilmen lazım add-drop'da ramazan bana öyle söyledi, sorarız bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 çok teşekkür ederim madcow :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Aslında hepimiz Boğaziçili olduğumuzu afişe edebilmek için bu topicte tartışıyoruz. Yoksa okul hiç problem falan çıkarmıyor, her şey tıkırında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 SELAM DERSLERİMİ ALAMADIM BEN BOĞAZİÇİNDEN BOĞAZİÇİNİN DERSLERİNİ ALAMADIM YANİ ÇÜNKÜ BEN BOĞAZİÇİLİYİM VE DERSLERİ ALAMADIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 adam boğaziçi dememiş gizli öznesini verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 aslında sorun çıkarıyor okul özellikle yatay geçiş konusunda advisorlar hiç anlamıyor dertten. zaten maria dolores alvares diye advisor mu olur pembe dizi gibi. EVET BOĞAZİÇİNDEYİM KIZLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 bi de 4 levent metrodan okula tek vasıta gidiş var mı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Bu sene bende gelmek istiyorum BOĞAZİÇİ'ne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 O "de"leri ayırmazsan puanın tutmayabilir ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar