Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda bunuda yaptı Hırsızlar :)

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

İşte bir Türkiye ilginçliği haberı duyduğumda çok güldüm.

Devlet bakanı Ali Babacan ın Mercedes marka MAKAM OTOSU ÇALINDI !!! :)

Birkaç gün önce makam arabası bozulan devlet bakanımız.Arabasını Ankara Ulus ta sanayide bir oto tamircisine teslim eder.
0012 plakalı araç tanınmasın diye başka bir plaka takılır.
Gece hırsızlar girerler ve farkında olmadan 300 MİLYARLIK MAKAM OTOSUNU çalarlar.

Paris de olan devlet bakanımızın ise olaydan henüz haberi yoktur.
Polisler bakan gelmeden arabayı bulmak için seferber olmuş durumdalar ...[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

ulen bu sefer hırsızlara helal boyle bısey olması gerekıyordu turkıye bu konuda cok acızdı bıraz daha katı olurlar umarım su hırsızlara (kanunlar)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elle_iphe, 08 Nisan 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
ay bgn arkadaşımın babasının da telefonu çalındı sonra hemen gidip kendine yeni telefon almış..
arkadaşım da küstü babasına son mesajı da şuydu: "banane senin telefonun çalındıysa .. iyi ben de çaldıriim bna da yeni tel al o zmn hayret bişey ya!"

BU NE? :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda bende bir örnek veriyim :)

Beşiktaşın şampiyonluğunu kutluyoruz elimde bayrak var.Beşiktaş ta Kazan ın önünde herkes toplanmış tıklım tıklım araba geçiyor bende sarhoşum bayrakla tavana vuruyorum.Çotank diye sert bi şeilde ses çıksın diye.Arkada opel bi araba vardı sanırım içindeki adam bana bağrınıyor.
Araba giderken bide bagaja 2 yapıştırdım.
Adam küfür etti .... git dedi.

Ben nerden biliyim o aracın plakasının 0004 olduğunu ???[signature][hline]bla bla bla ...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...