bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 İşte bir Türkiye ilginçliği haberı duyduğumda çok güldüm. Devlet bakanı Ali Babacan ın Mercedes marka MAKAM OTOSU ÇALINDI !!! :) Birkaç gün önce makam arabası bozulan devlet bakanımız.Arabasını Ankara Ulus ta sanayide bir oto tamircisine teslim eder. 0012 plakalı araç tanınmasın diye başka bir plaka takılır. Gece hırsızlar girerler ve farkında olmadan 300 MİLYARLIK MAKAM OTOSUNU çalarlar. Paris de olan devlet bakanımızın ise olaydan henüz haberi yoktur. Polisler bakan gelmeden arabayı bulmak için seferber olmuş durumdalar ...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ulen bu sefer hırsızlara helal boyle bısey olması gerekıyordu turkıye bu konuda cok acızdı bıraz daha katı olurlar umarım su hırsızlara (kanunlar)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hırsız yakalanmazsa hayatı değişir valla o arabayla :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Zzohzoz makam arabasınıda çaldılar ya helal walla[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hahah sanayiye biraksaymis osman usta ucuza yapiyo hemde her parca bulunur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 :tebrikz: hll ossun walaa[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kimin olduğunu bilseler 2 sokak öteden geçmezlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ay bgn arkadaşımın babasının da telefonu çalındı sonra hemen gidip kendine yeni telefon almış.. arkadaşım da küstü babasına son mesajı da şuydu: "banane senin telefonun çalındıysa .. iyi ben de çaldıriim bna da yeni tel al o zmn hayret bişey ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 helal olsun[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: elle_iphe, 08 Nisan 2004 21:24 tarihinde demiş ki: ay bgn arkadaşımın babasının da telefonu çalındı sonra hemen gidip kendine yeni telefon almış.. arkadaşım da küstü babasına son mesajı da şuydu: "banane senin telefonun çalındıysa .. iyi ben de çaldıriim bna da yeni tel al o zmn hayret bişey ya!" BU NE? :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 turklerden beklenir. helal olsun :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ahanda bende bir örnek veriyim :) Beşiktaşın şampiyonluğunu kutluyoruz elimde bayrak var.Beşiktaş ta Kazan ın önünde herkes toplanmış tıklım tıklım araba geçiyor bende sarhoşum bayrakla tavana vuruyorum.Çotank diye sert bi şeilde ses çıksın diye.Arkada opel bi araba vardı sanırım içindeki adam bana bağrınıyor. Araba giderken bide bagaja 2 yapıştırdım. Adam küfür etti .... git dedi. Ben nerden biliyim o aracın plakasının 0004 olduğunu ???[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bu olayı Akp iktidara gelince bayağı bi düzeltti ama hala 300-400 milyarlık araçlar var. Akp iktidara gelmeden önce bu arabaların sayısı 61di sanırım. 28 e indirildi. bi ara satışları vardı bu mercedeslerin.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Kardeşim alsınlar bi LPG li Şahin nelerine yetmiyor gül gibi[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 özürdilerim Bu seçimlerde akp ye oy verdim bide ben bişey olmaz dimi hıh? tanıdık ordan giriyorduda kem küm şey eee üüü ....[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: blackchaos, 08 Nisan 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Kardeşim alsınlar bi LPG li Şahin nelerine yetmiyor gül gibi Bence Serçe daha iyi gibi beah :D LPG yide döşedimmi, bide modifiye edecek.[signature][hline]i only die for this woman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 torpil hesabı herkeze mersedes çekiyorlardı ii olmuş bulamadan parçalamışlardır işalla:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 kardeşim milletin gözüne girmek için işte yok ucuz olsun diye güya oraya götürüyolar da ordan çalınıyo felan. biz de normal vatandaş gibiyiz der gibi. akp diil mi hepsi bir. o mercedesi çalanlar da bu vatanın kahramanlarıdır.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Azmodai, 08 Nisan 2004 22:19 tarihinde demiş ki: ay cok sikildim bugun. alın size imza hoh ho [Bu mesaj tunca tarafından 08 Nisan 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar