Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 selam arkadaşlar agresif paten almak istiyorum fakat daha önce hiç kullanmadım normal patenle bi 2 sene geçmişim vardı küçükken alsam alışabilirmiyim hemen bilen yada kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim. Bide satın alıcak biyer bilen varsa süepr ötesi olur = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yardımcı olamicam ama o nedir acaba merak ettim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 normal patenin(rollerblade) in daha sadesi hareket yapmak için tasarlanmıs olanı kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 madem sade niye agresif diyolar? ara sıra küfür mü edio sağa sola şu 4 tekerli olanlarda diyon galiba ucunda fren için bi plastik fln oluo hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 senko said: madem sade niye agresif diyolar? ara sıra küfür mü edio sağa sola şu 4 tekerli olanlarda diyon galiba ucunda fren için bi plastik fln oluo hatta komik olmaya çalışma arkadaşım spor bölümü burası bilmiyosan post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 owww ayar... garbıç zannediyordum ben de burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yok hayır garbage değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 haaa peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzullah Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 shima ve k2 güzel markalar. ama biraz pahalaı kaçarbilir.. sportpointte satılıor yada internetten alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Yapacağın en mantıklı hareket yurtdışından sipariş vermek olacaktır şuanki durumda, zira Türkiye de uzunca bir süredir bu işin piyasası çökmüş durumda. Tekrardan canlanması gibi bi durum var ufaktan ama bi 4-5 sene beklemen lazım, o da kesin değil. www.inlinewarehouse.com bu sitelerden biri, ayrıca yurtdışında paten fiyatları da gayet uygun. Kargosu bilmemnesiyle buradan bulacağın ortalama bi paten fiyatına çok iyi bişeyler düşürebilirsin. Başlangıç için Rollerblade in yeni modelleri (Downtown III falan mesela) gayet şukeladır, ben Roces M12 High Cuff kullanıyorum 1,5 senedir pek bi şikayetim de yok valla onu da düşünebilirsin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 önünde iğne var :D: D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Barbekü said: senko said: madem sade niye agresif diyolar? ara sıra küfür mü edio sağa sola şu 4 tekerli olanlarda diyon galiba ucunda fren için bi plastik fln oluo hatta komik olmaya çalışma arkadaşım spor bölümü burası bilmiyosan post kasma ahah bu ne ya DİKKAT SPOR BÖLÜMÜ KOMİK OLMAYINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tellos said: Barbekü said: senko said: madem sade niye agresif diyolar? ara sıra küfür mü edio sağa sola şu 4 tekerli olanlarda diyon galiba ucunda fren için bi plastik fln oluo hatta komik olmaya çalışma arkadaşım spor bölümü burası bilmiyosan post kasma ahah bu ne ya DİKKAT SPOR BÖLÜMÜ KOMİK OLMAYINIZ. komik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Post kasma arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sakin. Uçmayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 nolmuş burda yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kayma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Birisi spor genel bölümünde edepsizlik serbest mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Post kasma arkadaşım spor bölümü burası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 uzaklaştırma yok umarım haberiniz vardır,1 ay genel bana pek hevesli arkadaşlar görüyorum burada :) K2'ler güzeldir,biara kullanmıştım bende.Bisüre zorluk çekersin belki ama alışırsın sonra sonra.Rollerblade'inde güzel modelleri var,ben yinede k2 derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Korax said: uzaklaştırma yok umarım haberiniz vardır,1 ay genel bana pek hevesli arkadaşlar görüyorum burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar