Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Evet beyler birçok siteye baktım swordmanship kasmak için box yapın demişler kaç senedir oynamıyorum box nasıl yapıcaz? Skilller swordmanship-tactics-parrying-anatomy-healing-poisoning alchemy nasıl kasabilirim bunları yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 lumberjack de kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bi adam bulucaksın bide healer yada birbirinizi healleyerek box ypıcaksınız. Yanına lumberjack kas ki bonus dmg al özledim ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben bu box yapma muhabbetini ilk kutu olan box anlamıştım. soruyodum millete box yapmakla swordsmanshipin ne alakası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 demon form da eline satır alarak iskelet kes :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 skiller iyi lumberjack falan alma gerek yok da alchemy ne arıyor template de onu çözemedim orda sw yi yaratık keserek kasıcaksın healı yewde koyunlara atak ver bi kalkan tak sürekli bandaj bas öyle kas bu sayede aynı zamanda parry de kasabilirsin anatomy i skill e tıklayıp yanında duran bi arkadaşına tıklayarak kasıcaksın poiyi malum elmalara zehir sürüceksin sonra silahlara taktiği yaratıklara dalıp sw kasarken bunuda kasmış olcaksın zaten poi dışında ötekileri 1 saatte kasarsın sürmez bile ph açıksa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2008 Şey yap eline bi sw silahı al ancient wrym war onda rahat kasarsın =) Şaka en iyisi gene kasmak için solenlerdir sanırım ama sonradan gelen updatelerden birinde acid salgılıyor solenler. Öldürür dikkat etmessen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar