Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birden fazla program/oyun'u bir program ile yüklemek (?)


xaty

Öne çıkan mesajlar

Başlık biraz uzunca oldu, kusura bakmayın.

XP Black, XP Extreme gibi şeyler vardı zamanında. CD'yi takıp hangi programlar yüklenceğini seçip bırakıyordunuz. Formattan sonra Windows kurup ardından seçtiğiz programları yükleyip size bırakıyordu güzelce. Ben de bu işe benzer bir iş yapabilmek istiyorum. Windows'u kendim kurduktan sonra CD/DVD'ye hazırladığım programların listesini suncak, aralarından istediğimi seçip yüklemeye bırakıcam. Hepsini sırayla yükleyecek. (veya, ben seçim yapmasam da olur. Önceden hazırladığım bir çok programı otomatik olarak yüklesin.)

Böyle bir iş için derleyici program var mıdır bildiğiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis mi anladim bilmiyorum da, eger custom installation disk yapmak falan istiyorsan, bilimum updatelerden, service packlerden tut utilitylerden driverlara programlara kadar, Nlite ve Vlite vardi, nlite XP, vlite ise vistalar icin, tam bir bilgim yok gerci, kullanmadim henuz, yanilmiyorumdur umarim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doldurcağım programları temin etmem biraz sürecek. ama kullanır gibi oldum da sanırım cd'yi oluşturmak için bir kere yükleme yapmanız gerekiyor. yükleme yaparkenki adımlarınızı kaydediyor ve otomatik yüklemeyi yaparken o adımları izleyerek yükleme yapıyor.

cd/dvd'yi hazırladıktan sonra yüklerken hangilerini yüklemek istersin, hangileri kalsın diye soruyor mu bilmiyorum da soruyorsa pek süper olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...