xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Başlık biraz uzunca oldu, kusura bakmayın. XP Black, XP Extreme gibi şeyler vardı zamanında. CD'yi takıp hangi programlar yüklenceğini seçip bırakıyordunuz. Formattan sonra Windows kurup ardından seçtiğiz programları yükleyip size bırakıyordu güzelce. Ben de bu işe benzer bir iş yapabilmek istiyorum. Windows'u kendim kurduktan sonra CD/DVD'ye hazırladığım programların listesini suncak, aralarından istediğimi seçip yüklemeye bırakıcam. Hepsini sırayla yükleyecek. (veya, ben seçim yapmasam da olur. Önceden hazırladığım bir çok programı otomatik olarak yüklesin.) Böyle bir iş için derleyici program var mıdır bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yanlis mi anladim bilmiyorum da, eger custom installation disk yapmak falan istiyorsan, bilimum updatelerden, service packlerden tut utilitylerden driverlara programlara kadar, Nlite ve Vlite vardi, nlite XP, vlite ise vistalar icin, tam bir bilgim yok gerci, kullanmadim henuz, yanilmiyorumdur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nLite'ı gördüm de hem Vista kuracağım ben zaten. Hem de Windows'u kendi elimle kurmak istiyorum. Yani Windows kurulmuş sıfır bir pc'ye firefox, winamp, winrar, photoshop vs. programları yüklemesini bekliyorum programdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ama bunu işletim sistemini kurduktan sonra yapmak istiyosun sanırım. format atarken değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 evet evet, aynen öyle. tek program yükler gibi cd/dvd'yi takıcam. tüm programlar, oyunlar yüklenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 güzel fikir aslında. ben bilmiyom oyle program var mı. varsa bana da haber edin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 MultiSet diye bir program buldum. Ama henüz kullanmadım. Sanırım istediğim iş için çalışan bir program. Kullandıktan sonra daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bekliyoruz bi an önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 doldurcağım programları temin etmem biraz sürecek. ama kullanır gibi oldum da sanırım cd'yi oluşturmak için bir kere yükleme yapmanız gerekiyor. yükleme yaparkenki adımlarınızı kaydediyor ve otomatik yüklemeyi yaparken o adımları izleyerek yükleme yapıyor. cd/dvd'yi hazırladıktan sonra yüklerken hangilerini yüklemek istersin, hangileri kalsın diye soruyor mu bilmiyorum da soruyorsa pek süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar