Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oruç tutmayan avukata trafikte dayak

Nessarien

Öne çıkan mesajlar

Ankara Barosu avukatlarından Erdal Güzel, trafikte tartıştığı bir minibüs şoförününün “Sigara içiyorsun, oruç tutmuyorsun” diyerek kendisini dövdüğünü iddia etti.

Erdal Güzel, avukatı Asım Kılıç ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak, Cumhuriyet Savcısı İlhan Ayaz’a ifade verdi. Avukat Güzel, ifadesinde, sabah saat 09.45 sıralarında, Sıhhiye’de otomobiliyle seyir halindeyken, bir minibüsün önünde aniden durduğunu, bunun üzerine “ne yapıyorsun” anlamında el hareketi yaptığını kaydetti.

Daha sonra yoluna devam ettiğini anlatan Güzel, kırmızı ışıkta durduğu sırada, “otomobilinin kapısını açan minibüs sürücüsünün kendisine küfrederek, ‘hem sigara içiyorsun, oruç tutmuyorsun hem de korna çalarak artistlik yapıyorsun’ diye saldırdığını” iddia etti.

Minibüs sürücüsünün elindeki bir aletle kendisini darp ettiğini, otomobilinden dışarı çıkarmaya çalıştığını öne süren Güzel, çevrede bulunanların kendisini kurtardığını söyledi.

Plakası belirlenen minibüsün sürücüsün arandığı bildirildi.
Sosyal ağlarda paylaş

adam öyle ve ya böyle dövecekmiş zaten avukatı, "niye gözünün üstünde kaşın var?" misali olmuş bu.

tartışma önce başlamış ayrıca, tartışma oruç tutmadığı için başlamamış. avukatı artis olmakla itham ediyorum, hem oruç tutmuyor hem gündeme gelmeye çalışıyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

yaw minibüsçüyle takışılır mı? takışırsan yersin kafana "sert cisim"i darp edilirsin tabii.. karşılıklı kabarmışlardır hindi gibi, e haliyle şoför ile avukat bir mi? girmiştir minibüsçü amca allah ne verdiyse..

ramazan dışında da deneyebilirsiniz.. kafanıza yiyeceğiniz sert cisimlerden kendimi sorumlu tutmam ama..
Sosyal ağlarda paylaş

Oruç tutmaması bahane olmuş dayak için kısaca.
Esas ilginç olan niyetli birinin başka birine zarar verebilmesi. Yani oruç sadece yemek su ile değil her türlü nefsine hakim olabilmek diye biliyorum. Sen yemek yemiyip su içmeyip diğer herşeye normaldeki gibi devam ettin mi o sevap değil tam aksine daha büyük günah olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Nikotin gerçekten fena birşey. Yani bu sigara tiryakileri, her şeye dayanır, satlrce aç susuz durur da... bir kere nikotin krizine girdiler mi gözleri dönüyor.
Bir de düşünün, adam yanda tellendiriyor, püfür püfür, kokusu geliyor. Minibüsçü yarı-cinnet geçirir bir halde yürümüştür avukatın üzerine.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Oruç tutmaması bahane olmuş dayak için kısaca.
Esas ilginç olan niyetli birinin başka birine zarar verebilmesi. Yani oruç sadece yemek su ile değil her türlü nefsine hakim olabilmek diye biliyorum. Sen yemek yemiyip su içmeyip diğer herşeye normaldeki gibi devam ettin mi o sevap değil tam aksine daha büyük günah olur bence.

İşte o yüzden ayı diyoruz. Ayı oruç tutamaz. Hem günaha giriyor üstüne orucuda bozuluyor. Hakaret , küfür , bozuk niyet , başka bir insana zarar vermek. Ne ararsan var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi fıkra var konu ile alakasız ama ayı ile alakalı.

Temel, dinsizlikte , kafirlikte sınır tanımıyormuş.Efendim Ramazanda şampanya patlatmalar mı ararsınız ,durakta sigara içmeler mi hepsi mevcutmuş arkadaşta.
Neyse efendim, Temel ormanda gezintiye çıkmış.Birde bakmış ki karşısında dev gibi bir ayı.Bizim Temel başlamış kaçmaya tabi ayı insandan daha hızlı koştuğundan her saniye nefesi biraz daha ensede hissediyormuş.Artık tam ayı kafadan koparacakken Temelin ayağı bir dala takılmış ''ALLAH!!11'' diye yere kapaklanmış.Tam o sırada zaman durmuş , rüzgar esmeyi bırakmış, nehir akmayı bırakmış.Bulutların arasından bir ışık belirmiş.Bir ses '' Bu kadar sene bana inanmadın.Şimdi zor durumda kalınca mı adımı anıyorsun demiş''
Temelde doğru demiş ben sana bu kadar sene inanmadım zaten bundan sonrada inanmam ama belki bu ayıyı müslüman yaparsın.
Sonra ışık kaybolmuş ,zaman kaldığı yerden akmaya rüzgar esmeye nehir akmaya başlamış.
Ayı ,Temelin üstünden doğrulmuş.Temel kurtuldum ayı imana geldi diye içinden geçirmiş.Tam bu sırada ayı kolları iki yana açıp Allahım hamdolsun verdiğin nimetlere senin adınla orucumu açıyorum demiş.

Bize ayrılan sürenin sonuna geldik.Bir ''Oruç tutmayanın ağzını burnunu kıralım'' programında buluşmak dileği ile.Oruç tutun sağlıklı kalın kafamızı bozmayın.(Orjinal fıkrayı deiştirdim biraz)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...