arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Nine Inch Nails - Sin And if I can't have everything well then just give me a taste
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Blind Guardian - Imaginations From The Other Side
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Oasis - Wonderwall (Acoustic) http://www.youtube.com/watch?v=HZqscSWtHmo esas klibinden acaip nefret ederim! aslında Noel Gallagher'dan nefret ediyorum. o gözünün yanından pörtleyen damarları yumurklayım senin!! adamın da nefret etme pontasiyelinin benden aşağı olmadığını düşünürsek hakikaten kavga edilebilecek birisi olduğunu söyleyebilir. negzel lan! delikanlı adam işte! afferin noel! O_O! şarkı hakkında yoruma gerek yok zaten. sevmeyen yoktur bunu. imkansız gibi bişi.
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Maria Taylor - Song Beneath The Song http://www.youtube.com/watch?v=_VREuKwF8cc negzel lan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Alice Russel - Somebody's Gonna Love You
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Duman - Senden Daha Güzel Kimseyi görmedim ben Senden daha güzel Kimseyi tanımadım ben Senden daha özel Kimselere de bakmadım Aklımdan geçen Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel Sana nerden rastladım Oldum derbeder Kendimi sana sakladım Senden daha güzel Kimseleri de takmadım Ölsem değişmem Kimseyi tanımadım ben Senden daha güzel
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Low - Sunshine you are my sunshine, my only sunshine you make me happy when skies are gray you'll never know dear, how much i love you please don't take my sunshine away the other night dear, as i lay sleeping i dreamed i held you in my arms but when i awoke, dear, i was mistaken so i hung my head and i cried.
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Ikinci 420 kutlamalari Dinleyin aydinlanin Beatles - Tomorrow Never Knows Turn off your mind, relax and float down stream It is not dying It is not dying Lay down all thought Surrender to the void It is shining It is shining That you may see The meaning of within It is being It is being That love is all And love is everyone It is knowing It is knowing That ignorance and hate May mourn the dead It is believing It is believing But listen to the colour of your dreams It is not living It is not living Or play the game existence to the end Of the beginning Of the beginning...
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 ensiferum - lai lai hei yat uyu lan ne laylayı, off
sesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Distance and Karnage - Live at the End (Rinse and FWD)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Buena Vista Social Club - Ran Kan Kan :/
zodiackiller Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Pink floyd - Shine on You Crazy Diamond
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 God Is An Astronaut - Fire Flies and Empty Skies
Öne çıkan mesajlar