asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Edith Piaf - Non, je ne regrette rien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Térez Montcalm - Growing Stronger last efemi seviyorum ya yeni keşfim 1 ay sora playlistimde olacek dinletirim radyodan heheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Jamiroquai - Runaway Diskografi edindim dün, özlemişim baya. dans etmek geliyor adeta içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Eluveitie - Uis Elveti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 anathema - emotional winter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Boozoo Bajou - Take It Slow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Sigur Rós - Saeglopur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Vintersorg - Döpt I en Jökelsjö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Between the Buried and Me-Ants of the Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Selin - İçerdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Ulan 45 yasinda kalp krizi mi gecirilir ya... Mike Baker baba ayip ettin cidden Shadow Gallery - Ghost of a Chance walking down some highway midnight north dakota somewhere 'round late fall I knew that the time has come for me I'm willing a million stars above me I tried to catch their fall I tried to catch their fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Jamiroquai - Little L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Spaccanapoli-Vesuvio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 The Ocean-Swoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Sibel Alaş - Adam Sevipte söyleyemediğim şarkılar var Bir dizesini asla hatırlayamadığım şiirler Keşke,keşke o ben olsaydım dediğim hikaye kadınları Düşlerim var... Uyandığımda yalnızca başını hatırladığım, Ve asla sonuna kadar görmeyi beceremediğim Bir adam var düşümde,tam dokunacakken uyandırıldığım Bir adam,sonumuzun ne olacağını hiç öğrenemediğim Düşümde bir adam var,benim mi bilemediğim Bir adam var diyorum,düşünüp düşümden ayrı kaldığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 poison - sweet cherry pie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 scorpions - send me an angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Chris De Burgh - When I Think of You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Led Zeppelin-Dazed and Confused Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Anna Maria Jopek - Kolysanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 The Police - Every Breath You Take Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Thievery corporation - This strange effect You make my world in white You make my darkness bright, oh yes You've got this strange effect on me And I like it And I like the way you kiss me Don't know if I should But this feeling it's love and I know it That's why I feel good You've got this strange effect on me And I like it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Hooverphonic - Eden did you ever think of me as your best friend did I ever think of you I'm not complaining I never tried to feel this vibration I never tried to reach your eden did I ever think of you as my enemy did you ever think of me I'm complaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Alice In Chains - I Stay Away yeah, i want to travel south this year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Jay Chou - Qi Li Xiang http://www.youtube.com/watch?v=QX1Hicf3myg Qi Li Xiang için videoyu veren ismi "Orange Jasmine" olarak geçmiş ama öğrendiğim kadarı ile "iz bırakan hoş koku" gibi bişiymiş şarkının adı..Her neyse, efenim bu Jay Chou denilen genç günümüz Çin müziğinin önde gelen isimlerindenmiş. Çok tutulmasının sebebi ise günümüze uygun olan şarkılarında geleneksel çin müziğine de yer vermesiymiş. Her şarkısında erhu, guzheng gibi geleneksel çin enstrümanlarını kullanıyormuş. Aslında Çin'in bugünkü durumu ile aynı; Batılaşan ama geleneksel. Şarkı sözleri de çok şiirselmiş fakat ben bişi anlamadım haliyle ama klip hoş.. Genel olarak rahatlatıcı ama eurovision şarkılarına benziyor denilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar