-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Faith No More - Be Aggressive http://www.youtube.com/watch?v=HEvPwWjRyg8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Tiles - Safe Procedures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mindflowers - Britney's Pears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Zeki Müren - Sorma Ne Haldeyim http://www.youtube.com/watch?v=YdgNYbbTRkM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 zimerman part 1 zimerman part 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Tommy Ermolli - Virtual Redefiniton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 http://vimeo.com/10655199 Stomacher - Untitled/Dark Divider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Toto - Gypsy Train http://listen.grooveshark.com/#/search/songs/?query=toto%20gypsy%20train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Watch Tower - Argonne Forest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ezginin Günlüğü-Konuştuk Bütün Gece Konuştuk bütün gece, büyümekten, alışmaktan Herkes bilir, söylemez, koptuk bir çocuktan Tam birbirimize göreyiz, eğitimli günahkârlarız biz Ağlarız suçumuza, oluruz tertemiz Birden bir rüya başlar, meğer gerçek yokmuş Eskisi gibiyiz, masum bir hayvan Birden bir dünya başlar, sanki hiç kırmamışız Anlamışız meğer, niye varız biz? Bir düş gördüm peşinden koştum İyi ki ağladım, iyi ki güldüm Bir ses duydum çağırdın geldim İyi ki var bir hikayem, başım sonum Sabahın küçük serçesi, umut var mı hâlâ? Yoksa yarın bir düş mü, dün gibi? Boş bir vagon gibi durmuş, zaman aramızda Tanıyan yok, bilen yok; gurbetteyiz Birden bir tren çığlığı, açılıyor kapılar Kim binip gidecek, hangimiz kalacak? Birden bir dünya biter, sanki hiç görmemişiz Anlamışız meğer, niye varız biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Incubus - 11 A.M. 7am... The garbage truck beeps as it backs up And I start my day thinking about what I’ve thrown away... Could I push rewind? All the credits rolled in signifying the end But I missed the best part Could we please go back to the start? Forgive my indecision Then again, then again, then again, You’re always first when no one's on your side... Then again, then again, then again, The day will come when I want off that ride 11am By now you would think that I would be up But my bed sheets shade the heated choices I made.... What did I find? I never thought I could want someone so much Cause now you’re not here And I’m knee deep in my own fear Forgive my indecision... I am only a man... Then again, then again, then again, You’re always first when no one’s on your side... Then again, then again, then again, The day will come when I want off that ride 12 pm and my dusty telephone rings... I get up from my pillow, could it be? I hope its you... there... ooooooohh.... Then again, then again, then again, You’re always first when no one’s on your side... Then again, then again, then again, The day will come when I want off that ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Lyle Workman - Stratum Opus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Slipknot - Duality Ay my God. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Meyra & Demil Demirbakan - Ağladın Ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kina Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Suede - Beautiful Ones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben Annemi isterim sözleri ağda belimde odun beni ne hale kodun tarlada ırgat avrat hanende hazır hatun bir uşak göbeğimde altısı eteğimde yedi bitirdi beni anandaki o çene dünyanın gailesi yetmezmiş gibi birde el ayak çekilince sen bitersin dibimde (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim (X2) Fındığı ben toplarım kırması sana düşer uy ellerin iyisi geh geh geğirip şişer uşudum,senden baba ocağım gözümde tüter uy adaletsiz dünya gücün hep bizemi yeter bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtların dökeyim (X2) dağda belimde odun beni ne hale kodun tarlada ırgat avrat hanende hazır hatun bir uşak göbeğimde altısı eteğimde yedi bitirdi beni anandaki o çene bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim (X2) vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim çatlasın kaynımgiller bari kurtların dökeyim (X4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 slipknot - vermillion pt2 lyrics She seemed dressed in all of me, stretched across my shame. All the torment and the pain Leaked through and covered me I'd do anything to have her to myself Just to have her for myself Now I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad. She is everything to me The unrequited dream A song that no one sings The unattainable, Shes a myth that I have to believe in All I need to make it real is one more reason I don't know what to do, I don't know what to do when she makes me sad. But I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me A catch in my throat choke Torn into pieces I won't, nO! I don't wanna be this... But I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me I won't let this build up inside of me She isn't real I can't make her real She isn't real I can't make her real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Steve Miller Band - Serenade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Thomas McRocklin - Proven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Sertab Erener - Bu Böyle http://www.youtube.com/watch?v=C0WG33qXF_I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 The Knife - Marble House http://www.facebook.com/video/video.php?v=51600782700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Tesla - Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Katatonia - Tonight's Music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Axis of Awesome - 4 Chords Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Stereophonics - Have A Nice Day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar