Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gece - aşık mıyız? sokak - küçük kadın fsad iyiler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 led zeppelin - stairway to heaven ile jimi hendrix - purple haze öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Clash - rock the casbah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 "ilerde hızlanabilir" i eklediğin için: demons and Wizards - Fiddler of the Green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Metallicanın yeni şarkısı the day that never comes kendi sitelerinden izle videosu var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Suark said: Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı? got a black magic woman i got a black magic womaaan çok güzel şarkıdır :) (çalıyorum ordan biliyorum (hayır basslarını çalıyorum)) sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Suark said: Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı? bossa nova dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Beatles - Long, Long, Long tarzı şarkılar arıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 "explosions in the sky" dinlemelisin bence. her şarkısı olabilir. önerim memorial, magic hands, in the air. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar