Suark Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı?
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 gece - aşık mıyız? sokak - küçük kadın fsad iyiler ama
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 led zeppelin - stairway to heaven ile jimi hendrix - purple haze öneriyorum.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 "ilerde hızlanabilir" i eklediğin için: demons and Wizards - Fiddler of the Green
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Metallicanın yeni şarkısı the day that never comes kendi sitelerinden izle videosu var...
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Suark said: Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı? got a black magic woman i got a black magic womaaan çok güzel şarkıdır :) (çalıyorum ordan biliyorum (hayır basslarını çalıyorum)) sdfg
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Suark said: Böyle slow temiz gitar ağırlıklı black magic woman gibi mesela şarkılar arıormda ama yani sakin olsun, ilerde hızlanabilirde rahatlatsın bole var mı? bossa nova dene.
Queen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Beatles - Long, Long, Long tarzı şarkılar arıyorum ben de.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 "explosions in the sky" dinlemelisin bence. her şarkısı olabilir. önerim memorial, magic hands, in the air.
Öne çıkan mesajlar