karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Son 15 dakikadır voltaj değişiminden herhalde ekran sıkça parlayıp normale dönüyordu az önce ekranın ışığı söndü. yani nasıl desem kapanmadı ama karardı. Yeniden başlatınca düzeldi. Merak ettim devletin böyle yol açtığı zararlara karşı ödediği tazminat falan var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yoktur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 benim makinada hallendi demin dotadaydım takıldı makina resetlendi girmeye korkuyorum tahminen iyi küfür saydırmışlardır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 voltaj değişiklikleri dolayısıyla elektronik aletlerde meydana gelen arızalardan ne üretici firma nede devlet sorumluluk kabul ediyor.(öyleydi en azından anakartım yandığı zamanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Pilin takılı mı bu sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Yok bir de onu soracaktım. Pilin takılı olması neyi değiştirir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ayni kaynim, çekme yapıyo iiveett Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 öyle bir tazminat var ama çok kasış açarsın davanı evde kalmış kızlar gibi beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 karpuzseven said: Yok bir de onu soracaktım. Pilin takılı olması neyi değiştirir ? Pil arada tampon görevi görüyo, alet bakıyo voltaj falan değişmiş elektrikte problem var dışarıdan gelen elektrikten pile geçiyo diye biliyorum. Onçün sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yupiesmi o ha yupiesmi mannakmısınız siz mannak esittir mamut bkz: mö 10000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ikidir dotadayken laptopun şarjı bitiyor fena küfür yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 vr var ööle bi dava var geçen sene bnm arkın evinde bütün çalışan elektrikli aletler yanmıştı aldılar paralarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 böyle bişey var,arzılanan elektronik cihazları önce kendin tamir ettiriyosun faturasını alıyosun tedaşta buna dair bi dilekçe var servisede o dilekçeyi doldurtuyosun yaptığın masrafı tedaş karşılıyor.tedaşa gidersen daha ayrıntılı bilgi alabilirsin,geçen sene birine böyle bi durumdan powersuply satmıştım 40 ytl için uğraşıyodu adam düşün dilekçeye falan bişier yazdımda hatırlamıyorum tam olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar