nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "insanlarin çogu kaybetmekten korktugu için sevmekten korkuyor.. düsünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi için. konusmaktan korkuyor, elestirilmekten korkttugu için. yaslanmaktan korkuyor, gençligin kiymetini bilmedigi için. unutulmaktan korkuyor, dünyaya iyi bir seyvermedigi için. ve ölmekten korkuyor, aslinda yasamayi bilmedigi için." oah be ne denir buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 mahmut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 izzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 tamam şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 vilyım şekspir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bunu 5yıl once hoslandıgım cocuga mesaj olarak-3 mesaj boyutunda surmustu- yollamıstım. o cocukla cıkmıstık sonra. 5 ay sonra ayrılmıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zavallı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 düşünmekten korkuyor, sorumluluk getirecegi icin; burton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bir insan verici olduğunu niye her konunun bir yerine sıkıştırır anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 slickers said: bir insan verici olduğunu niye her konunun bir yerine sıkıştırır anlamam öeh noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kim hangi vericiligi hangi konuya sıkıstırmıs. herkes neden kendine bakmıyo. neden insanları yargılamak damgalamak pesindesiniz bu kadar. burtonesk diye bi karakter ne yazsam laf koyma derdinde. neden kendi isine bakmıyo. senin gozune batan neden bu pis ugrası diil. neden bunları sormak zorunda bırakilıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ee ayrılınca noldu devamını yazmamışsın çok alakalı çünkü konumuzla senin kiminle ne kadar çıktığın sonra ayrılıp ayrılmadığınız böyle bir tip var ortalıkta haliyle insanların sana laf sokası geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu yazının bana neyi hatırlattıgını yazdım. güzel seyleri hatırlattı bana bunu soyledim. 5 yıl onceye goturdu beni dedim. bunu "vericiligini araya sıkıstırmak" olarak algılayan zihniyete acırım ben esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben william şekspir çok severim ingiliz edebiyatının en önemli temsilcilerindendir.Kitaplarını şiirlerini hayranlıkla okurum edebi üslubu hakkında tartışmak isterim ve msn e beklerim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dunno said: kim hangi vericiligi hangi konuya sıkıstırmıs. herkes neden kendine bakmıyo. neden insanları yargılamak damgalamak pesindesiniz bu kadar. burtonesk diye bi karakter ne yazsam laf koyma derdinde. neden kendi isine bakmıyo. senin gozune batan neden bu pis ugrası diil. neden bunları sormak zorunda bırakilıyorum burtonesk karakteri sdajfdfsjgsdjfgewyw evet yaşama amacımsın. cansuyum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dunno said: bunu 5yıl once hoslandıgım cocuga mesaj olarak-3 mesaj boyutunda surmustu- yollamıstım. o cocukla cıkmıstık sonra. 5 ay sonra ayrılmıstık. 3x160= 480 karakter 480 karakter = 5 aylık ilişki. 1 aylık ilişki = 96 karakter 1 haftalık ilişki = 24 karakter 1 günlük ilişki ~ 3,5 karakter 1 gecelik ilişki ~ 1,7 karakter. @ dunno, sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 William Shakespeare konusu için fazlaca geyik toplanmış burada. Daha derli toplu devam etmek için yeni bir konu açalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar