Seperate Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Discoverydede takip ederdim,oyununu görünce hemen kaptım da bir sorunum var,hemen açıklayayım oynayan varsa belki çözebiliriz. Şmdi season start giriyor ve bir süre veriyor,bu sürede pot bırakamıyoruz snrm bir uyarı bişi vermiyor bıraknca ama mantıken bırakmamak lzm. Bir de sezon kapanırken 24 saat içinde sezon kapanıcak yazıyor,o kısımdada snrm tüm yükü boşaltmak lzm dedim,tam 24 saat sürede yükü boşaltıyorum yengeçleri satıyorum. Ancak gelin görün ki yinede ceza geliyor,hani sezon başlangıcına ve bitişine özellikle dikkat etmeme rağmen yinede ceza yedim,ki cezada tahsilatın yarısı nerdeyse,bunun sebebi nedir bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oha oyunu mu varmış,araştırayım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ahaha oha hakkaten ilk defa duyuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu ne ki :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 çözdüm bu arada olayı,sezon start zımbırtısının süresi bitince atıyosun kafesleri,sezon end süresindede avlanabiliyosn ancak süresi bitince dokunmıcan hiçbişiye,saçma sapan bişi =) hoş oyun baya zaman geçirtiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu oyunun pc versiyonu var mı? arattığımda xbox versiyonu geldi sadece ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 var var pc versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 çook merak ettim şimdi dalgaları falan nasıl yapmışlar güzelmi gerçekçimi acaba? o fırtınaları güzel güzel işlemişlermi bi yorumlarını alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 açıkcası beklediğimden çok çok daha iyi bir oyun,dalgalar çok hoş en azından yorgun argın eve gelip oynadığımda dalıyorum resmen birkaç kere nerdeym diye bakındım etrafa =)5 mürettabın var ve davranışları bni tatmin etti açıkcası,robot gibi davranmıyorlar.hava şartları çok zorluyabiliyorlar,gemiyi kontrol etme konusunda özellikle yada mürettabın kafes atıp çekme süresi fırtınalı zamanlarda çok uzabiliyor,eğer ki ilginiz varsa oynayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Aradan baya zaman geçmiş tekrar yüklüyorum pc'ye canım çekti,bunu yüklerken sizede sorayım buna benzer tavsiye edebilceğiniz gemiyle gezineyim balık tutayım ağ atayım benzeri oyunlar var mıdır kafa doluyken zaman geçirebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar