The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 dıablosmu BB ımtrak dıvıne dıvınıty nın yandan yemısımsısı cıktı bılındıgı uzere ... cok uzun tartısırız ... kararsız olan arkadaslara Diablo2 ye kesınlık rakıp olamayacagı ama ture bıraz bıle ılgı duyanların mutlaka oynaması gerektıgı bır oyun olarak yazdık kenara ... 2 cd olup 81/100 u hak etmektedır kanaatım ce ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 oyun diablo'sumsu mu divine divinity'imsi mi? önincelemlerden pek bişi anlayamadım doğrusu ama diablo'ya doyduk, divine divinity gibi diablo ile uo karışımı oyunlara açız.. bu arada beyond divinity geliyor bahar bitmeden, ben onu bekliyorum doğrusu. umarım divine divinity gibi başta çıtkırıldım, sonlara doğru terminatör olunmayacak şekilde optimize edilmiştir denge..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2004 ben dıv dıvın e cok daha yakın buldum ... ama mıllet D2 ye rakıp gosterıp kıyasladıgı ıcın oyle dedım ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 çok güzel bir oyun , multiplayer tarzı battle.net gibi olursa game açıp quest bitirme gibi falan süper olur ama orjinalini almak gerekio çünkü cd key soruyo internet game yaparken :([signature][hline]-SoE-(sabers of eternity) : Jedi Academy Clan TsF(turkish special forces) : Counter-Strike Clan http://www.tsfclan.net [J.t.A](join the army) : Battlefield 1942/Vietnam Clan http://www.jointhearmy.net.tr.tc -FrF-(freedom fighters) : SWG Clan [LD](Line Destroyers) : HALO Clan _HG_(Hell Guard) : Call of Duty Clan TeB(Turkish Elite Battalion) : RTCW Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 karakter seçtikten sonra ekran kararıyor ve öylece kalıyor. baya araştırdım ama çözemedim.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bi driver güncelle derim. ekran kartı[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 son driver yüklü bi numara yok[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bende aldım hehe daha yüklemedim yannız umarım güzeldir birde knights of the old temple mi ne onu aldım[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 laptop a yüklüyorum şimdi. onun dandik ekran kartıyla falan çalışırsa ağlarım[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Ya ben dehşet umutluydum bu oyundan hareketler bazı olaylar güzel ama diablonun o mistik karizma havası videoları flms kapışamıyo[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 laptopta da aynı sorun var. ne biçim oyun bu be[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 eheh sey ... arkadaslar oyunun nocdexe sını yukledıgınız yerdekı dıger dll ıde yukleyın ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 v 1.05 patch i cıkmıs haberımız ola ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bariz oyun divine divinty olmuş. Zaten beyodn divinty adlı oyun (a.k.a. Riftrunner) nette demosu bulunmaktadır. Bir deathknight ile iyilik adına avaşan birinin ruhlarını birleştirince ortaya bir oyun çıkartmışlar :-P Sacred da ata binmeyi sağlayan adama helal olsun. tek sorun at nerde olursa olsun bir ıslıkla yanınıza ışınlanmasa daha da güzel olacak :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 dll i attım düzeldi çok sağol. ben çok beğendim oyunu valla[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 said: Faerdun, 26 Mart 2004 21:57 tarihinde demiş ki: birde knights of the old temple mi ne onu aldım Ne zaman çıktı yaw? Hemen alayım.[signature][hline] Yukarda boşunamı UltimaTRSözlük linki vermişler.. Elcia, 07 February 2004 01:00 tarihinde demişki: ama yazmadım geri bişi..ööle saçma mesaja ne yazıım!!!hee evet çoştum hade birlikte çoşalım diicem sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvilChilD Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 walla sacred gusel oyun artık ezberledm demöosunu combo fln cekmek var manyak bısı ama dıablodan ıı olur mu emın deılm bıded muzık cdsı cıktı onun ama daha turkıyeye gelmedı manyak bısıymıs...[signature][hline]Geleceği gormek ıcın gecmısıne bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 patch cıktı 1.5 http://ascaron.org/sacred/sacred_eng_1.5.exe <--UK http://ascaron.org/sacred/sacred_enu_1.5.exe <--US[signature][hline]http://www.gamerbug.net http://www.gamerbug.com DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Daelan | Highlander Armsman | 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rion Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 oyun cok gusel olmus bence ama kestiiniz yaratıkların donuste spawn olması cok baydı beni hic sevmediim diablo daki gibi surekli yaratık kesmek bayıyo beni. zaten ata binme olayı super oluyo haritayı cok hızlı acıyosun ama at ustunde karakter daa yavas dovusuyo. drizzt.im lvl 14 oldu.cok hos oldu.2 saat kadar oynayıp yaratık kesmekten bayınca ara veriyom ama gaza gelip tekrar oynuyom yani.bi de mage oynayan arkadaslar sanırım epey acı cekicekler surunuyo cunku battlemage adam gibi dmg veren buyu bulamadım-belkibenim ezikliim-. multi kastık lan'dan ama xp ortak diil.questi bitirmek icin konusmayı yapan xp yi topluyo dierleri sovuk su hesabi.bi de bi yerde takıldım ana quest wilbur canını teslim ettkten soora guneyde col tarzi yerde yaralı asker su istiyo fekat gosterilen vahada su felan alamadım 3 gun gecti adam susuzluktan gebermedi bende su alamadim bi 1.5 patch i yukluyum bakiiim nolcak. sonucta alın kacırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Arkadaşlar bendede oyun 1-2 dk oynadıktan sonra windowsa atıyor. NE yapmam lazım?Driverlar falan son sürüm ama ?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Ben su an battle mage yim lvl 6-7 oldum walla biraz zorlanıyorum ama lighting spell kasıyorum su an güclenince iyi olcak./DIABLODAKI GIBI SKILLERE f1 f2 GIBI KISAYOL VERMEK VARMI BULAMADIMDA ?[signature][hline]A.k.a Solid_Tr SWGC account WinteR_Mage SNN account SolidSNake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 yaw benım Floor.PAK dosyası bozuk cıktı ytuklemedı CD den bana bu dosyayı yollıycak bır yuce sahsıyet varmı :)[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Viktor Duilwen-Alliance of Light-Azmonun Yeni AçıcagıUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 bendede ses cızır cızır edıyor sesı kapatıyorum sesı kapatıncada oyunu oynama hevesım gıdıyor oyunu kapatıyorum nası olacaksa[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Apom oyunun crack bölümüde birde fmod dll diye bişe var onuda oyunun craği kopyaladığın ydere kopyalican öyle olur ses okes[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Off arkadaşlar,sizce en iyi karakter hangisi? Dark elfi aldım sanki zayıf gibi geldi bana... Diabloda assasin-barbar la falan oynardım. Ya bu arada oyunda ilerlemiş bir kişi varsa tecrübelerini bizimle paylaşarak şöyle güzel bir attiributes & skills rehberi yazabilir mi?[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar