Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadas sorunsalı volume 2

cimbom44

Öne çıkan mesajlar

ahahaha beyler ayiptir ama adam akilli fikir sormus iste pati halkina. Ewet xae hakli ancak orada konu ztn amacindan sapmistir artik bence uzatmamak gerek. Ki cimbomda oyle yapmis yani uzatmamis. O da bianlik tepki demistir kanimca :) forumda saygi seviyesini indirmemek lazim. O samimi bi sekilde icini dokmus fikir istiyo neden sadece 3-5 kisi cikipta onun istegi dogrultusunda cewap veriyo? Tamam soylemek istediginiz warsa soyleyin ama ne biliim tuhaf yani birisi yardim istemisken hadilen diyip bi kenara atmak gibi oluyo.
Sosyal ağlarda paylaş

makaraya alınacak ne var kardesım,red e bu msg ım, ornek verım sen dıyelımkı uzun saclıyken cok tarz bı adam oluyosun, herkes bayılıo sana, bı gun sacını duzelttırıcekken berber kırpıyo senın sacı mecburen kısacık kestırmek zorunda kalıosn, neler hıssederdın o zmn ?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
cimbom44 said:
xaenın sopalıksın, senın hayatında elını bıle tutamıcagın kdr kızla bırlıkte oldum rahat ol

Şöyle tanımadan etmeden senin hayatın kadar bilmemne yaptım ben yorumları yapan insanları sürmanşet olarak şamdan'a çıkarmak lazım.

Xaenin manikürcü olduğu için cok el tutuyo üzgünüm
Sosyal ağlarda paylaş

sınavı var kızın, aramaz. ayrıca taktiksel olarak da aramaz. senin aramanı bekler. aramazsan kudurur, ararsan rahatsız olur. günde 1 ya da 2 günde bir kısa bir telefon ya da mesaj trafiği öneririm. hatta mesela de ki derslerden dolayı rahatsız etmek istemiyorum istersen ara verdiğin zaman konuşalım. ya da buna getir lafı. o arada da ilginç, ya da geyik içerikli şeyler konuş ki kafası dağılsın.

yukarıda yazılanların hepsi yalan, zira her kadın başlı başına bir dünyadır, onun dünyasının içine girmeden nasıl davranman, ne yapman gerektiğini bilemezsin
Sosyal ağlarda paylaş

sakal olayı diyince aklıma geldi de. bi abimiz vardı. 10 yıldır hep top sakallıymış. karısıyla da top sakallıyken tanışmış, öyle evlenmiş. evlilik boyunca da hiç kesmemiş. bi işe girmiş ve sakal kesmesini istemişler, kesmiş sakalı. tuvaletten çıkamamış o gün. bakmaya korkmuş karısının yüzüne. neden bu sakal takıntısı var ki insanlarda?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...