Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abı öğrenciler napıcak? 35 milyon limit neki istanbulda. ayrıca tek bi bankadan... cok sacma olmuş
Apis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Sayın belediyemiz ne kadar kazanacak bu işten? Artık kötü niyetlimiyim neyim?
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 DoruK said: yüzyılın icadı kentkart dururken illa abuk başlarına buyruk saçma bir icatla kıyacaklar istanbul halkına, acıyorum. Bunun üzerine söylenecek tek bir söz daha yok. Telefona kontör yükler gibi doldur kentkartı, babalar gibi bin git işte. Çanakkaledeki öğrenciliğimin tek güzel yanı bu sistemdi sanırım.
sesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Oooh sokaktaki kameralardan izleniyorduk sadece onlar da tek tüktü İstanbul'da. Artık bir de hangi toplu taşıma aracıyla nereye gitmişiz hepsini görsünler negzel. Rahatlık açısından akbili ezer tabii.
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Zlaneth said: [i]Akbil tarih oluyor Göster geç sistemi geliyor zuhahahaha... çok güldüm buna.... zuhahahahahaha :D
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Akbilin kalkmayacağı bugunku gazetede yazıyor, bu ona alternatifmiş sadece. Ayrıca kentkart varken hakkaten saçmalığın daniskası akbil :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Akbil kentkarttan önce vardı, hatırlatayım dedim. Ama büyük mü büyük yani.
Mike Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 eregorn2 said: Zlaneth said: [i]Akbil tarih oluyor Göster geç sistemi geliyor zuhahahaha... çok güldüm buna.... zuhahahahahaha :D ahahdsds
matama Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tek cekimde en fazla 35 lira butun limit degil Cuce said: abı öğrenciler napıcak? 35 milyon limit neki istanbulda. ayrıca tek bi bankadan... cok sacma olmuş
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bunlar hep rfid şeyler sanırım. arkadaşımın düşüncesi said: abi ogs gibi bişi değil mi? o zaman büyük bi aletle bunları hacklemek mümkün değil mi? bence hacklenir bunlar.. rfid gibi bişiyse.. biraz bakındık... rfid pasaportlarda falan da kullanılmış, alışveriş merkezlerinde de.. sonunda bunların sinyallerini şifreleyen şirketin genelde texas instruments olduğunu gördük.. az önce rasgele bakınırken bunu buldum.. mythbusters'dan adam savage, rfid ile ilgili bir program hazırlayacakları zamanı anlatıyor.. texas instruments'a danışsın istemişler. bir tele konferans ayarlanmış. ama karşıdakiler biraz daha kalabalıkmış... visa, mastercard, amex vs... ve nedense hoş olmayan tehditler savurmuşlar! http://www.youtube.com/watch?v=-St_ltH90Oc ilginç... ha bi de yapılamaz diyenler için şunu verelim: http://gizmodo.com/369796/rfid-credit-cards-can-be-hacked-with-8-worth-of-stuff rfid hacking bayağı kolay gözüküyor aslında.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 akbillerin eski jenerasyonu hacklenebiliyodu zaten o yüzden yenilediler bi ara yanlış bilmiyosam...
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aga hem öğrenciyim hem aylık şeettirtiyom. nolcek? ha?
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 akbilde deliğe sok ötsün falan zaman kaybı sıra oluyor kredi kartından ziyade izmirde bursada eskişehirde samsunda başka sehirlerdede vardır ben görmedim kent kart uygulaması daha mantıklı istediğin kadar yüklet içine cüzdanda okuyor yaklastır cüzdanı ötsün geç metroda falan jeton yerine güzel olurdu
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 harbi rfid'ler bu kadar saldırıya açıklarsa bi otobüs seyahati ile 60kredi kartı numarası toplamak işten bile olmayacak
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Burda upass var. Yillik 140 dolara istedigin toplu tasimaya binip iniyorsun. Super bir olay :)
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bizdede aylık akbil var, 50 kaat 200 bilet gez gez dur.çift katlılarda geçmio bazılarında ama ossun :d
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Prawler said: Burda upass var. Yillik 140 dolara istedigin toplu tasimaya binip iniyorsun. Super bir olay :) Oha gerliyorum. Burda 140 dolara 1 ayda anca merkezde dolasiyorsun.
Öne çıkan mesajlar