Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Not: Mum, incelemelerim bittiğinde konuyu temizliyerek incelemeler ile dolu temiz, güzel, rehber niteliğinde bir yere çevirebilir misin? Bir ay kadar sonra kotalı bir internet ile yüz yüze kalacağımın farkına varmamdan dolayı (öğrencilik) ideal Linux dağıtımımı bulmak için kapsamlı bir araştırmaya başlıyorum. (sonunda) Burada olan biteni, yüklediklerini, ekran görüntülerini yayınlayacağım. İlk önce Zenwalk'ı tekrar test ederek başlayacağım. Ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Tavsiyelere açığım. Ama Suse, Fedora gibi çok kaynak tüketen dağıtımları önermeyin. Bir ay içinde bu konuda 10 kadar dağıtımın eleştirisi olacak. Zenwalk 5.2 şu an iniyor. Windows bölümünü sildim, Ubuntu uçmak üzere, tüm yedeğim tamamlandı. Bu gece izlenimlerimi okuyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 DeLi Linux, desktop olarak da Enlightenment kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 akşama türk dağıtımı Lapis kurmayı düşünüyorum. beğenirsem yazarım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Slackware, Archlinux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 gergecim, ben konuyu takip ediyorum, mirage da ediyordur. sen eger izlenim olarak yazacaklarin bol imajli ve uzun uzadiya olacaksa, birden cok mesaj icerecekse her dagitim icin bir konu acabilirsin. sonra onlari sonra bir mesajda indeksleriz. bu konu da meta-level tartisma/takip konusu olur, fikir paylasimi yapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tamam. Ben Arch yüklüyorum şu an, başta Zen demiştim, doğru ama image corrupted çıkınca buna giriştim. Yeni konu açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Neredesin bu arada ? Istanbul mu ? Linux image'lari konusunda somurebilirsin beni. edit : Kargo da olur gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sağol abi ama gerek yok, 4Mbit ile indiriyorum burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ben ilk mesaji yanlis okumusum. Su anda dahil olmak uzere 1 ay boyunca kotali olacaksin gibi anladim ne hikmetse. Istanbul disinda bir yerdesin sandim bir de bununla bagdastiraraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 http://distrowatch.com/ dan sağ taraftaki listeyi komple indirebilir ve deneyebilirsin. Güzel oluyor, bi ara ben de denemiştim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Iki gun oldu, Arch en sonunda calismaya basladi, ama hala ince ayarlar var. Sanmiyorum devam edip baska seyler yukleyecegimi, iki gundur Arch icin kasiyorum, derleyiyorum cogu seyi, kdeye de giris yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?6,3574470,3574470#msg-3574470 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 di said: Istanbul disinda bir yerdesin sandim bir de bununla bagdastiraraktan. Ankara'dayım zaten. Kardeşimin net uçuyor :) İstanbul'da olsam görüşürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar