aritra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 biri bana iyilik yapmaya çalışınca altında mutlaka art niyet ya da çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum. ama çekinmeden 24/7 tanıdığım herkese de yardım eden biriyim. ne derece normal bilmiyorum bu his. e tabi haliyle yardıma ve iyiliğe kapalı inatçının tekiyim. aslında bazen yardıma ihtiyacım oluyo ama aklıma ya bu art niyet geliyo ya da gurur yapıyorum. "elleşme elleşmee, bırak yapıcam" falan diyorum. ee'si, keşke öyle olmasam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 insanlara güven sorunun var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hepsi geçicek.. bana güven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ama büyüyünce sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hayat sana çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 şu devirde şüpheci olmak iyidir için rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zaman kötü kolla *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Llama said: zaman kötü kolla *** bunu yazmak için girmiştim topice :D iyilik yap al ***** yaziim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 insanın her yaptığında bir çıkarı vardır zaten. aramaya devam et bulacaksın elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Çok iyilik yapınca insanlar tepene binebiliyor.Her iyiliğinde bir karşılık bekleme zatenkarşılıksız yaptığın yardımlar iyiliktir bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aritra said: biri bana iyilik yapmaya çalışınca altında mutlaka art niyet ya da çıkar ilişkisi olduğunu düşünüyorum. of adam aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 zaten herkes kendince çok iyi.. ama dünya kötü di mi? allah kahretsin yau, kahpe kader.. aritra said: ...ama çekinmeden 24/7 tanıdığım herkese de yardım eden biriyim... bu yaklaşıma bitiyorum. evet ulan, ben kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 said: bu yaklaşıma bitiyorum. +1 ama herkes kendisini bu şekilde görme eğiliminde. basit bir yanılsama yaratıp iğrenç olduğumuz kısımları perdeliyoruz, gizliyoruz kendimizden. sonuçta herkes çok bi iyi kalpli, yumuşacık ayıcıklar gibi görüyor kendisini.. pek feci kurbanlarıyız hayatın... gereksiz hedeleme: bir benzeri yaklaşım da "tamamen doğal.. yan etkisi yok" geyiği.. Batrachotoxin falan da doğal hem.. bu konuyla ilgili de sinirimi kusayım istedim.. PUGH! oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Pardon, kendimizden nefret edince ne kazanıyoduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet, ben iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iyiliklerde art niyet ara ama iyilikle cevap ver .sorun yok o zaman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kendinden nefret eden insanın psikolojik sorunları vardır zaten. nefret et diyen yok ki.. ben de kendimi iyi görürüm her insan gibi.. doğamız böyle de kendini bilmek iyi bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ractamainus said: zaten herkes kendince çok iyi.. ama dünya kötü di mi? allah kahretsin yau, kahpe kader.. aritra said: ...ama çekinmeden 24/7 tanıdığım herkese de yardım eden biriyim... bu yaklaşıma bitiyorum. evet ulan, ben kötüyüm. ben de bu yaklaşıma bitiyorum. abi adamı tanımıyoz etmiyoz. nerden bilecez, belki de gerçekten yardımsever birisidir. belki de değildir ama direk yapıştırmayın şu "bu laflara bitiyorum, bu yaklaşımlara da kılım" laflarını. plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dynun said: şu devirde şüpheci olmak iyidir için rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oper said: Ractamainus said: zaten herkes kendince çok iyi.. ama dünya kötü di mi? allah kahretsin yau, kahpe kader.. aritra said: ...ama çekinmeden 24/7 tanıdığım herkese de yardım eden biriyim... bu yaklaşıma bitiyorum. evet ulan, ben kötüyüm. ben de bu yaklaşıma bitiyorum. abi adamı tanımıyoz etmiyoz. nerden bilecez, belki de gerçekten yardımsever birisidir. belki de değildir ama direk yapıştırmayın şu "bu laflara bitiyorum, bu yaklaşımlara da kılım" laflarını. plx yau tanıyıp tanımamak değil ki önemli olan. anafikir o değil. çok yardımsever olabilir ama "ben iyiyim" demek fazla. ben ona bitiyorum. "ben iyiyim" ne demek yau? iyilik ve kötülük diye bir şey yok insan ilişkilerinde. iyilik puanı falan almıyoruz, level atlamıyoruz ya da.. ha kaldı ki iddia ediyorum; 7/24 iyi değil kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yanlış anlama var o zaman sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Her iyilikte artniyet arama ya. Ben hiçbir artniyet yada çıkar/beklenti falan olmadan iyilik yaparım paso. Tepeme binen olmadı, izin de vermem. Ama her iyilik yapana "aa artniyetli bu" demek saçma yani. Çok değerli insanları kaybedebilirsin o şekilde, sonunda kaybeden sen olursun her türlü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @raktamanyus: benim iyi olduğumu dile getirmem kötü olduğum anlamına gelmiyo. ya da iyi olmam kötülük yapmadığım anlamına da gelmiyo. ama çevreme iyi niyet gösterdim hep, tepkilerden biliyorum bunu. yoksa kimse karneme good-evil yazmadı. o yüzden "iyiyim" diyebiliyorum. sen yanlış anlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aritranın şu son postuna da katılıyorum ayrıca. Ben rahatça iyiyim derim, çünkü bana sürekli iyisin derler. Hiç kötü olduğumu syleyen olmadı. Kötülük de yapmam zaten, anlamsız birşey kötülük yapmak. Neden birine zarar vereyim ki? Yada neden birini mutlu edeyim? Mutlu etmek varken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 aslında yanlış anlamadım. neyse dağıtmayayım ben şimdi olayı ^^ size kötü falan da demek istemedim. no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar