BlackRose Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 yok ya lol sidik niye yarıştırıyorum peki ülke olarak dostum oldunu iddia ettiğim bir ülke ile? yani sen bir dostunun yanlışını örtbas edip sonuna kadar hatalı da olsa yanında mı durursun yoksa özellikle dostun olduğu için yanlışını söyler ve gerektiğinde karşı mı durursun? çok çelişkili oluyo bu madem öyle kullanmayın adamların hedesini hödösünü de görim söylemleri, çünkü o kadar basit ve kestirip atan bir söylem ki? ne yani amerikaya zarar mı verecek benim post atmamam ne mantıksız bir şeydir bu? yapılan yanlışlar ortada bunları söyleyince mutlaka ama mutlaka karşılarına geçip tamamen düşman mı kesilmek gerekiyor yoksa sizin savunduğunuz gibi teslimiyetçi bir zihniyetle eh napalım elimiz mahkum diyerek boynumuzu bükmemiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 üstünde durduğumuz şeyler; * insanlık adına yapılan hatalar * ülkeler arası/uluslararası yazılı olan olmayan kurallara aykırı istekler davranışlar * amaç farklı olmasına rağmen ve bu o kadar aşikar olmasına rağmen amacı saptırmak, farklı bahanelerle esas amaca ulaşmak için yalan söylemek yanıltmak * "eliniz mahkum internetimizi bile kullanıyosunuz oeh" mantığı ile istediği ülkeye/insanlara istediğini yaptırmak istemek * "maddi olarak yardıma muhtaçsın", istediklerimi yapmaya mecbursun" mantığı ile hareket edip bir ülkenin her şeyini ayaklar altına almak uluslararası platformda * azınlıklarla ilgili, komşularıyla ilgili zayıf noktalarını kullanıp bir ülkeyi açık açık tehdit edip punduna getirmeye çalışmak var da var, bunlar beni rahatsız eden şeyler, ha şimdi ne alakası var amerikan boykotu vs ile, ben "amerikan" olan bir şeye neden karşı olayım ki sırf adı öyle diye, internet amerikan malı bir şey değildir bilgisayar da öyle, bilim insanlık yararınadır ülke yararına olması belki çok daha arkalarda kalır, beni ilgilendiren yaşam şeklimi biçimlendiren elemanlar değil, onlarsız da yaşanabilir ama yukardaki hataların arkasında durarak yaşanmaz bu onursuzluk olur, gurursuzluk olur dolayısıyla ben düşman ilan etmek zorunda değilim bunları yapan bir ülkeyi, ama bunları söyleyip kınamaktan eleştirmekten de doğal bir şey yoktur tıpkı dünyanın %80 inin şu anda yaptığı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Exodus söylediklerinin bir mantığı var, Amerika'ya karşı olup gidip McDonalds'da yemek ya da Coca Cola içmek çok makul değil, çünkü bu ürünlere yönelik boykot veya tepki gösterileri sembolik anlamları nedeniyle de ses getirir. Ancak olayı saçmalık boyutuna taşımanın alemi yok, Amerika'nın politikasını onaylamamak ve bununla ilgili mümkün olduğunca kişisel tepki vermek ayrı, sırf Amerika ile ilgisi var diye yarar zarar gözetmeksizin (hem kişisel hem de devlet olarak) herşeyi reddetmek ayrı. Birincisine tepki, ikincisine komiklik denir en basit tabirle. "Amerika çok faydalıdır" sonucunu teknolojik gelişmelere katkısından hareketle çıkarman, en az "Amerika ile alakalı herşey zararlıdır" mantığını mevcut dış politikası nedeniyle desteklemen kadar saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ehm thats it dicem şimdi de amerikanca olcak ;) şaka tabi nefr'in yazısında bir nebze arayıp bulamadığım kelimeler mevcuttur, yani kısaca +1 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Terörist devlet Amerika Bağdat'ı yıkmaya başladı, aynı anda dört beş füze düşüyor. Bağdattaki bütün insanların allah yardımcısı olsun, kalbim onlarla birlikte atıyor. Bir gün bu barbarlığın hesabı sorulacak!!![hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ewt berbat durumda bağdat..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 daha bi kaç bin usame çıkar amerikanın başına...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 said: BlackRose, 21 Mart 2003 18:11 tarihinde demiş ki: valla şahsen ben o işe çoktan başladım bile en azından bilgisayarım ait amerikan parçası yok boş konuşmuyorum yani iddia edildiği gibi, oynadığım oyun da amerikan yapımı değil Finlandiya yapımı, bunları yapmak beni sıkmadı yani hayatım çok dolu halen abi helalsin ciddi ciddi tebrik ediyorum ve bende aynısını yapıyorum! h..s k.t abd the dicem,yazık olacak lafıma! Bu yIla girerken savaştan uzak bir dünya istemiştim.. Aşk-sevgi-dostluk istemiştim... Birlik-beraberlik-olmayan ayrılıklar istemiştim.. Hepsi bomboş çıkıyor birbir.. NE GEREK VAR SAVAŞMAYA? BAŞLARI GÖĞE Mİ ERDİ? BOMBALARI İLE ŞOV YAPMALARI NEYİ DEĞİŞTİRDİ? ESAS "ŞOV" İSTİYORLARSA BİZİM "ÇANAKKALE DESTANIMIZ"I OKUSUNLAR..Yeter gerisi zaten(sakin..) Ah 64D Apache ye,Kızılderililere soykırım yaparak bir bir sildikten sonra Apache kod ismini verebilen bir insan tipi bunlar..Vahşete-kana doymak bilmiyorlar. *Çoluk çocuk sevgileri yok *Robotlar *Her bir şey için hazır olmaları gerekiyor.Hazır değilim vs vs... *En önemlisi; KAtil-idiot artık ne gelirse,bir tür başkanları var.. Ne kanıtlayacaklar? Zippo marka çakmaklarını kullanmazsın..Almazsın biter! Dolarla satılan Hiç bir şeyi almamaya çalışırsın.. Biz neden Daha iyisini yapamıyalım??? Neymiş,Amerikan Sigarası Malboroymuş,Parlementmiş.. bizde yaparız.. Vakti Gelecek hepsinin.. Herşey Sıfırdan başladı,Sürecek!... İzinden gideceğiz bir bir Büyük Ecdadlarımızın,Eziklere yol vermeyeceğiz... ... Eğer bir ihtimal olurda Savaşa Bizde Ciddi anlamda girersek,Gidip ülkemi savunmak uğruna herşeyimi veririm!! Bırakmam ülkemi Gavura![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 arkadaşlar aranızda saddamı seven var mı? peki saddamın ölmeden diktatörlüğünü terk edeceğini düşünen var mı? bu adam bir diktatör, halkına eziyet ediyor ve sağa sola saldırıyor. eminim ki kendi halkının da büyük bir kısmı bunu istemiyordur ama korkudan ağzını açamıyorlar hiçbiri. sonuçta saddamın güçten indirilmesi iyi birşey olacaktır, ve bence askeri güç dışında hiçbirşey yapamaz bunu. bu yüzden amerikayı sonuna kadar destekliyorum bu savaşta, inşallah bağdata girer ve saddam hayvanını gebertir. peki bunun nesine karşısınız? ben amerikanın savaştan sonra ırağı kuklası gibi yöneteceğini düşünüyorum ve buna karşıyım, ırak petrollerini yeni binyılda kendi kaynağı olarak güvenceye almaya çalışıyor buna karşıyım, bu gidişle bize de dalacak bir gün buna karşıyım, politikaları birgün 3. dünya savaşını çıkaracak buna karşıyım. ama bunun dışında bence girsin, saddamı da devirsin, irandaki mollaları da gebertsin, çok mutlu olurum bundan sonuna kadar da destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 saddamı devirmenin birçok yolu var [bkz Türk hükümetlerinin istendiğinde elektrik sigortası gibi değiştirilebilitesi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Bone bu düşünceyi çok benimsemiştim ben Savaşın artık sadece milyonların ölümünden ibaret olmadığını bilmeliyiz ama. Milyonların ölümü en kötüsü, onun dışında 10larca ülkenin ekonomisinin çökmesi, medyanın canlı yayında 24 saat savaş gösterip çocukların beynini yıkaması. Ve ne yazıki savcaşı kötü bir şey gibi göstermiyorlar. Bir bombalama oluyor, sonra Bush denen maymun çıkıyo(maymuna benziyo naapıyım) biz teröristleri vuruyoruz diyor. E küçücük çocuk bunu izleiynce tabi Amerika hayranı olarak büyüyor. Bunun durdurulkması lazım, bizim yapabileceğimiz şey gidip savaşı engellemek değil, savaşın kendi çocuklarımızı böyle etkilemesini engellemek. Çocuğun çok savaş resmi görmek istiyorsa savaşın en çirkin resimlerini vericeksin, ki anlasın savaşı. Eğer kahramanlık istiyorsa Çanakkale'ye götürüceksin çocuğu.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 dünya budur sonuçta arkadaşlar. amerika hevesini alacak ileride dersini alacak ve başka bir süper güç çıkacak ve bu böyle gidecek bence. saddama ders verilmesini ben de isterim. ama diyelim bugün saddam öldürüldü duracak mı bombalama? hiç sanmıyorum. ıraklılar petrol kuyularını yakıyormuş iyi oluyor yannız birşeye de karşıyım amerikalıların ölmesi de güzel değil arkadaşlar. onlar da insan sonuçta. inşallah amerikaya da girerler öldürürler keserler gibi şeyler yanlış bence. bir de amerikan halkının sekası çok konuşuluyor. zeki olsalar bush u seçmezlrmiş fln yahu bizim halkımız da atatürke laf atanları başa getirmedi mi? sonuç olarak savaşa da, hangi milletten olursa olsun insanların ölümüne de HAYIR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Amerikanın ne derce mert askerlerden oluştuğu bir kez daha ortaya çıktı. Tek bildikleri şey bombalamak, yoksa elinde silahlı birisini görünce saklanacak delik arıyorlar. Kepaze herifler ufacık kasabayı Umm Kasr'ı 3 gündür ele geçiremediler. Bir onlar bayrak dikiyor bir Iraklılar dikiyor. Bütün gün yine bombalayıp durdular ama girdikleri an ateşi yiyip yine kaçtılar. Selam size ey Umm Kasr direnişçileri...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 fedaykin söylediklerinin saçmalığının farkındasındır umarım... yada şaka yapıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 nesi sacma?[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 birinin savaşçısı diğerinin teröristi olmuş lol savaşlar da bu yüzden çıkıyor zaten. belli açılardan exodus a katılıyorum, saddama dokunmasalar adam gene güçlense, kimyasal silahları depolasa, nolcak sanki? aynı şey, gene bi anda kuveyt e girecek yada bize girecek 3-4 kimyasal bomba yicecez arada,adam kuveyti kendinin sayıyor, durdurmasalar başka yere saldıracak vs. vs. ayrıca abd yi kötülemenin bi anlamı da yok, bush un yerinde darkın dediği gibi clintonda olsa aynı şeyi yapacaktı, hatta o koltukta oturan kişi fedaykin olsaydı aynı şeyi yapıcaktı, o zaman ona küfretcektik. hatta türkiye, abd nin yerinde olsa güçlü büyük vs, ne yaparız sanıyorsunuz ki? aynı şeyi bizde yaparız,buna itirazı olan var mı? çıkan ufak sesleri 2 günde sustururuz, diğer ülkeler bi itiraz ederler lan tr naapıon diye biz bi höt!deriz susacaklar. eğer abd nin yerinde almanya olsaydı gene aynısı olcaktı. elinde güç olanın kullanmayacağını mı sanıyorsunuz? Ayrıca fedaykinin yazılarının artık provakatörlüğe kaydığını düşünüyorum yavaş yavaş. şahsen ben rahatsız olmaya başladım. nolacak şavaşı başlatan politikacıları bi daha seçmeyecekler, başkasını seçecekler gene kendi içlerinden vs ama iş sokaktan evden çıkıp politikaya girince değişecek, gene bi şekilde bi yerlerde saldıracaklar adamlar,, sora bi dahaki seçime onları da seçmeyecekler başkası gelcek...[hline] AO-Swg-WoW [Bu mesaj Norak tarafından 23 Mart 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Norak, 23 Mart 2003 01:43 tarihinde demiş ki: birinin savaşçısı diğerinin teröristi olmuş lol savaşlar da bu yüzden çıkıyor zaten. belli açılardan exodus a katılıyorum, saddama dokunmasalar adam gene güçlense, kimyasal silahları depolasa, nolcak sanki? aynı şey, gene bi anda kuveyt e girecek yada bize girecek 3-4 kimyasal bomba yicecez arada,adam kuveyti kendinin sayıyor, durdurmasalar başka yere saldıracak vs. vs. ayrıca abd yi kötülemenin bi anlamı da yok, bush un yerinde darkın dediği gibi clintonda olsa aynı şeyi yapacaktı, hatta o koltukta oturan kişi fedaykin olsaydı aynı şeyi yapıcaktı, o zaman ona küfretcektik. hatta türkiye, abd nin yerinde olsa güçlü büyük vs, ne yaparız sanıyorsunuz ki? aynı şeyi bizde yaparız,buna itirazı olan var mı? çıkan ufak sesleri 2 günde sustururuz, diğer ülkeler bi itiraz ederler lan tr naapıon diye biz bi höt!deriz susacaklar. eğer abd nin yerinde almanya olsaydı gene aynısı olcaktı. elinde güç olanın kullanmayacağını mı sanıyorsunuz? Ayrıca fedaykinin yazılarının artık provakatörlüğe kaydığını düşünüyorum yavaş yavaş. şahsen ben rahatsız olmaya başladım. nolacak şavaşı başlatan politikacıları bi daha seçmeyecekler, başkasını seçecekler gene kendi içlerinden vs ama iş sokaktan evden çıkıp politikaya girince değişecek, gene bi şekilde bi yerlerde saldıracaklar adamlar,, sora bi dahaki seçime onları da seçmeyecekler başkası gelcek...[hline] AO-Swg-WoW [Bu mesaj Norak tarafından 23 Mart 2003 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] genellikle katılıyorum. fedaykin sen de kişisel görüşün dolayısı ile böyle konuşuyorsun tamam ama burası taksim de miting alanı değil. Daha objektif konuşman gerektiğini düşünüyorum. Ve son mesajlarından rahatsız oldum. Uluslar çıkarlarınca dosttur bunu unutmayın. Abd şöyle abd böyle, saldırıyorlar. 80 yıl önceki savaşlarla övünüyoruz. Geçmişle yaşaya yaşaya geleceğimzi elden gidiyor hala bunun farkına varamamışsınız.Ayrıca sırf ABD ye değil, K ırak a girerseniz kapışırız diyen, avrupa ülkeleri ni de unutmayın. Ortak çıkarlar ve ulusal çıkarlar, yeni dünyanın kanunları bunlar. Aynı şekilde ne kommunizm in ne de başka rejimlerin yeri kalmadığı gibi bu dünyada, kardeş kardeş mertçe hareketlerede yer kalmamıştır. Bunu aklınıza sokun, daha gerçekçi bakın. Ölmüş hayallerin peşinden koşarak hayatınızı tüketmeyin. Nefesinizi bu ülkeye nasıl faydalı olurum sorusunu düşünerek harcayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 said: Volfied, 22 Mart 2003 16:08 tarihinde demiş ki: Eğer kahramanlık istiyorsa Çanakkale'ye götürüceksin çocuğu.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Olay budur.. Fedaykin sanada katılıyorum abi.. Sonuna kadar arkandayım.Kahrolsun ABD-Kahrolsun Saddam,Yaşasın Dünya Gücü-Yaşasın Bombalarla Ölmeyenler.. Çok uzar gider bu tartışmalar daha... Ama en kötüsü; işin ucunda BİZ VARIZ..Dünya var... 3. Dünya savaşı çok yaklaştı ama biz hiç bir şeyin farkında değiliz şimdiden..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Terörist Devlet Amerikanın terör ordusuna karşı Umm Kasr'daki direniş 4. gününe girdi. Televizyonda bir amerikan uçağının düşüş anı gösterilirken o ayaklanacağı söylenen halkın attığı zafer çığlıkları duyuluyordu. Tabansız Amerikalılar hala teknik arıza olduğunu iddia etsinler, biz onları kimin düşürdüğünü biliyoruz ya o bize yeter. Zamanında Stalingrad'da bozguna uğrayan Nazi orduları gibi Amerikan orduları da Irak'ta bozguna uğrayacak. Bu yazdıklarımdan rahatsız olanlar tabii ki olacaktır, ben nasıl CNN'in ve diğer amerikan güdümlü medyanın yayınından rahatsız oluyorsam, ben nasıl onları destekleyen kişilerin bu forumlarda yazdıklarından rahatsız oluyorsam, tarafsızlık maskesi altında amerikayı destekleyenler veya doğrudan amerikayı destekleyenlerde benim yazılarımdan rahatsız olacaklar bundan doğal bir şey yok. Bundan da en ufak gücenmem bilakis onu duyarım.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 bu savaş çok uzun sürer. şu an kanallarda verilen bir görüntüde, sanırım kasr'da bir eve tankla mankla saldırıyorlar. 3-4 saattir tek bir evi alamadılar. tabii karşıdakiler pozisyon almış durumdalar, amerikalılar'a göre avantajlılar ama bir de bu olayın paralı askerlere karşı yurt savunması yapan askerler boyutu var. ben de para için yapsam bu işi, saldırmadan önce 3-4 saat düşünürüm. karşıdakilerin ise çoğunun ölümü sallamadığı pek belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 AMa nedense kendi evini savunmak isteyenler terörist olarak gösteriliyor. Bizim yaylalar yaylalar var ya, ehralde Amerikalılar şöyle baırıyolar koaşkren: We kill them, we are heroes They kill us, they are terrorists Bush o kadar kolay atom bombasını da atamaz, öyle bir kamuoyu çıkar ki dünyadan, yani Amerikadaki halkın bile çoğu beyaz saraya hücum edip yıkarlar. (Amerikalıların hepsi fast food yiyip dünyaya megaloman gözüyle bakmıypo merak etmeyin)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 fedaykin'e +1'imi damga gibi basmak boynumun borcudur.. umm kasr'ın teröre karşı savaşı devam ediyo.. gerçekten çok iyi bi ders veriliyo amerikalılara. ayrıca saddamın öldürülmesinin savaşı bitireceğine inanmıyorum.. amerika saldırılarını kesmeyecek.. hem ırak için de bi çözüm olmaz.. dabılyubuş efendi kesinlikle saddamla boy ölçüşebilecek bi teröristlik yapmaktadır.. ırak halkının da öyle ya da böyle saddama desteği var.. 1000lerce saddam çıkar o ülkeden. bu arada bilmiyorum ırak enformasyon bakanının son 2 gündür açıklamalarını izliyo musunuz. adam cidden kin kusuyo abdye ve ingiltereye.. haklı da bence..[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 fedaykin bende yazılarından rahatsız olmaya başladım her ne kadar amerikan fanatiği hatta taraftarı olmasam bile. Şahsen ben şavaşa karşıyım. Amerikanin tutumunada karşıyım fakat senin yaptığın sanki biraz fazla holiganizm gibi.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 fedaykin bravo, propaganda alanında gerçekten ustalaşmışsın. ama daha usta olduğun bir başka alan var oda anlayışın. ırakta amerika kazanacak arkadaşlar, bunu kimse değiştiremez. 3-5 amerikan askeri ölmüş, 1 helikopter düşmüş koymaz abd'ye. adamlar her açıdan üstünler. 1 hafta sonra bağdata girecekler. lütfen anlamsız konuşmalarda bulunmayalım burada, özellikle fedaykin. ne demek şimdi "delikanlı adam bombalamaz, çıkar karşısına yiğitçe savaşır"? afedersin ama böyle bir zihniyetin varolduğunu bilmiyordum. bunun şerefle namusla alakalı olduğunu da söyleme, çünkü bu kıt zekaların zihniyetidir, kandırılmış cahil insanları savaşa yollamak için kullanılan bir zihniyettir. ben amerikanın kazanmasını istiyorum bu savaşı. kazansın ki saddamı kapı dışarı etsin. ama kazandıktan sonra da bölgeye el koymasın (koyacak), petrollere sahiplenmesin (sahiplenecek), ve ırakta bir kukla rejimi kurmasın (kuracak). fedaykin, artık insanlar bilinçsiz ve eğitimsiz değiller, boş sözlerin arkasını görebiliyorlar. amerika doğru olanı yapıyor, saddamı deviriyor, buna karşı mısın? devirmesinler mi saddamı? iyi bir adam mı saddam? bu savaş ulusa karşı olan bir savaş değildir, bir diktatöre karşı olan bir savaştır, ve aklı başında olan her insan bu savaşın çabukcak bitmesini ister. gönül isterdi ki savaş olmasaydı, başka yollardan halledilebilseydi, ama olmadı. ben abd'nin nesine karşı olduğumu söyledim, fedaykin lütfen propaganda alanına çevirme burayı, herkes ırakta neler olduğunu biliyor. objektif yaklaşmaya çalış olaylara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 ve ayrıca amerikan yönetiminin bu savaşta en büyük suçlu olduğunu düşünüyorum, vaktinde saddam bütün o silahları (biyolojik ve kimyasal dahil) satanlar amerikan yöneticileriydi (iranla savaşması için). şimdide ellerindeki fişlere bakıp "bu adamda silah var diyorlar" ve saldırıyorlar. ama bence saddam devrilmeli ve her ne kadar amerikan yönetimi bu durumu yarattıysada temizlemesinde bir sakınca görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar